Hardangerfjord Hotel

Hardangerfjord Hotel har en fantastisk udsigt over fjorden og gletsjeren Foglefonna. Her kan du nyde aktiviteter i storslået natur og fin mad tilberedt med lokale ingredienser. Hotellets gæster har også adgang til det nye Hardangerbad, der ligger lige ved hotellet.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 80 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hardangerfjord Hotel har en dejlig have, hvor du kan slå dig ned i komfortable loungegrupper på græsset eller på terrassen og nyde udsigten over fjorden og Folgefonna gletsjeren. Der er også en fin restaurant, der serverer dejlige retter med lokale råvarer i fokus. På hotellet bor man i nyrenoverede værelser i moderne, nordisk stil.

Lige ved hotellet ligger Hardangerbadet, et badeland og helsecenter med tre pools og et fitnessrum. Hotellets gæster har fri adgang til bade- og træningsfaciliteter. Her er også en pool med en klatrevæg, en 25-meters pool med reb og en vandrutsjebane. Hardangerfjord Hotel ligger i byen Øystese, der byder på en række småbutikker, supermarkeder, et kunstgalleri og et indkøbscenter med en sportsbutik, sko- og tøjbutik.

I Hardanger er der meget at gøre for dem, der ønsker en aktiv ferie. Mægtige fjorde og spektakulær natur, der bare venter på at blive oplevet. Tag en vandretur på gletsjeren eller sejl i kajak mellem bjergene. Du kan også padle SUP, tage på en fjordsafari med en RIB-båd eller opleve rafting i floden Bjoreio. Kontakt receptionen så de kan hjælpe med information og evt. booking af aktiviteter.

Afstand til Bergen centrum er ca. 80 kilometer fra hotellet.

Måltider

Morgenmad. Halvpension (morgenmad, frokost fra fast menu) og helpension (morgenmad, frokost og middag fra fast menu) kan tilkøbes.