Opdag Bergen med Apollo denne sommer og besøg byen der kaldes for 'Fjordens hjerte'. Bergen er Norges næststørste by men tilbyder til trods for størrelsen en herlig bycharme. Her finder du områder som taget fra et postkort med magiske bjergtoppe, natur, strøede huse langs bjergkanten og små fine brostensbelagte gader med lokale butikker og caféer.

Populære hoteller Bergen


Andre rejsemål Norge

Tromsø

Arktiske eventyr, midnatssol, livlig byliv og fantastiske restauranter - rejs til Tromsø med Apollo og oplev Norges nordligste by! Måneder med midnatssol får Tromsø til at bade i lys, og det er nemt at drage fordel af alle døgnets tider. Prøv lokale delikatesser i restauranterne, besøg landemærket Ishavskatedralen og tag svævebanen op til Storsteinen og udforsk nogle af Norges smukkeste landskaber.

Geilo

Midt mellem Oslo og Bergen ligger Geilo, en af Norges bæredygtighedsmærkede destinationer. Feriestedet kan primært forbindes med skiløb, men det betyder ikke, at der ikke sker ting, når sneen forsvinder. Dette er en destination perfekt for aktive par, vennegrupper og familier, der elsker friluftsliv, uanset årstid.

Norefjell

Norefjell er en familievenlig ferieby ikke langt fra Oslo. Her findes aktiviteter for hele familien samt både korte og lange vandreruter. Tag en svømmetur i søen, lej en kano eller bestig det 1459 meter høje bjerg Høgevard. Hvis du spiller golf, findes der også en 18-hullers skovbane i Norefjell.

Beitostølen

Velkommen til bjergbyen Beitostølen lige ved foden af Jotunheimen. Ved Beitostølen er man nær skispor, bakker og vandrestier, og det store udbud af restauranter, barer og butikker findes kun en kort gåtur væk. Beitostølen er en af Norges bedste skidestinationer for både langrend og alpin. I sommersæsonen lokker den smukke natur med alt lige fra gode vandremuligheder til rafting.

Oslo

Opdag Norges hovedstad Oslo og besøg byen som er en rigtig metropol med et overflod af arkitektur, museer, restauranter og shopping. Byen vokser hurtigt med alt fra nye bydele og nyopdaget mad, til modeoplevelser. Besøg seværdigheder som Operahuset, Astrup Fearnley Museet og Barcode-projektet, spis godt på Aker Brygge eller tag et dyp i den nærmeste fjord!