Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

65% af gæsterne anbefaler

1054 bedømmelser
Meget godt
 
469
Godt
 
255
Middel
 
166
Mindre godt
 
83
Dårligt
 
81

5 nyeste bedømmelser

29-05-2023

af Janni holm N

Rigtig fint hotel

Gennemgående et rigtig fint hotel. Min søn og jeg er rejst med Corendon her til. Vores værelse var rigtig fint, badeværelset noget lille. Især et lidt indeklemt toilet. Sengene er fine, til den hårde side, men perfekt for mig. Udsigt til bjerge og hav er virkelig lækker. Her er 3 pool områder. Alle 3 ganske fine. Vandet er dog iskoldt. Der er fint med solvogne og altid ledige. Mad og drikke er overordnede fint. Kvaliteten er nok forventeligt af et all inclusive sted. Udvalget er mad synes jeg var rigtig fint. Noget basic som var der hver dag. Ellers okay med udskiftning. Morgenmaden synes jeg var skuffende. Jeg savnede en, der stod og lavede friske spejlæg/omeletter, spejlæggene meget gummi agtige. Og frugt udvalget var sparsomt. Ingen meloner - det manglede jeg. Meget sødt og venligt personale over det hele. Her en lille butik, hvor man kan købe de mest nødvendige ting. Alt i alt et rigtig fint hotel, ville ikke have noget i mod at besøge det igen.

 
30-06-2022

af nanna6096 Berlin, Tyskland

Smukt, rent og hyggeligt

Lækre pools, lækkert mad og god stemning. Havde læst mange anmeldelser, men dette var slet ikke det jeg mødte. En veninde og jeg bookede en uge hernede. Super fine værelser, sød rengøring, all inclusive og aftenunderholdning. Jeg er vegetar, men der er bestemt også mad at finde som passer til det. Vi har taget en shuttlebus ind til den nye by i Rhodos hvor man finder H&M, macdonalds, sephora osv., hvilket koster 2,4 euro pr. pers. Den samme bus kører også til stranden flere gange dagligt. Der er 2 søde katte hernede, som vi har købt mad til, hvilket de elsker. Jeg ved ikke om vi må det, men dyrene skal også have det godt. Så en lille opfordring, giv endelig kattene noget lækkert.

 
01-08-2021

af 211annettec Silkeborg, Danmark

Skønt hotel

Hotellet har en fantastisk beliggenhed med udsigt til bjerge og havet. Udsigten kan nydes fra hovedrestauranten, flere pools og fra mange af værelserne. Der er ca 1,5-2 km til centrum. Her er mange restauranter og souvenirs butikker. Personalet er rigtig søde, venlige og hjælpsomme. Værelse: Vi havde valgt et værelse med egen pool. Det var et rigtig skønt værelse med en fantastisk udsigt. Der var en terrasse med lille bord, to stole og to liggestole. Kan helt klart anbefales. I løbet af ugen fik vi blød topmadras på sengen selvom vi ikke havde bedt om det. Badeværelset er lidt lille. Værelserne rengøres hver dag undtagen søndag. Der er udskiftning af håndklæder efter behov. I værelserne med egen pool kan man få poolhåndklæder. Hvis de ikke er på værelset så spørg efter dem hos rengøringspersonalet, så får du dem. Fællesområderne på hotellet er pæne og rene. Pools: Nogle værelser har egen pool. Derudover er der 3 poolområder. Et poolområder har rutsjebaner og lille børnevandland, hvor der også er græs med legeplads. Et poolområde ligger ved en bar hvor man kan tage drikkevarer. Her er mest unge/ældre. Ikke så mange mindre børn. Et poolområde har et lille børnebassin ved siden af. Her kan man også kan få drikkevarer og spise snacks. Mad: I restauranten er der buffet morgen, middag og aften. Maden er varieret og det er ikke det samme hver dag. Dog er der pommes frites og pasta med kødsauce hver dag. Det er ikke gourmetmad men lækker og varieret mad. Morgenmad: Fx Scrambled eggs, spejlæg, kogte æg, ovn kartofler, baked beans, pølser, bacon, brød, smør, marmelade, yoghurt og frugt. Frokost: Noget lignende aftensmad, dog med mindre at vælge imellem. Aftensmad: Kolde forretter, suppe, diverse varme retter. Frugt og kage. Alt maden øses op af personale. Det er dejligt specielt her ifm Corona. Der er is fra kl 16-18. Det er kugler i bæger/ vaffel ved poolspisestedet. Kage fra 17-18 ved poolspisestedet. Pizza, hvidløgsbrød og pommes ved spisested ved pool fra 11-17 Personalet er hurtige til at rydde af i restauranten. Borde bliver rengjort hver gang gæster forlader et bord. Der var altid ledige borde i restauranten og der var altid ledige liggestole ved pools. Ved ikke om det var pga. at der ikke var så mange gæster pga Corona. Husk at det er et 3 stjernet hotel så forvent ikke et 5 stjernet hotel. Vi synes at det var et rigtig godt hotel og kommer meget gerne igen :)

 
12-10-2019

af john h

ok hotel

hotellet er ok sengene er hårde men efter vi fik en top madras på så var alt ok maden er veltillavet men stort set det samme hver dag stranden er ok man skal have bade sko på for der 3 m med sten men så bliver det godt når man har paseret det bussen bude køre til stranden 4 gange om dagen 3 er lige i underkantet

 
16-09-2019

af Rasmus3714

Kunne være bedre.!!!

En uge på dette hotel er rigeligt. Godt vi ikke valgte 2 uger. Værelserne levede slet ikke op til forventningerne. Hårde senge og et meget lille badeværelse. Kan ikke anbefale stedet til større mennesker, de kan simpelthen ikke være inde i bruse kabinet. Der blev skrevet på den danske rejsebureau, at man følte sig som medlem af familen på dette hotel og i var meget imødekomne. Men den eneste der smilte var damen i receptionen, alle andre så sure ud. Maden på hotellet er meget ens, efter 3 dage følte man at det var det samme man spiste. En morgen var der sur smør til morgenmaden, den lugtede sur og den var grynet i konsistens. Kan godt være i kun er en 3 stjernet hotel. Derfor behøves maden ikke være dårligt og servere surt smør. Til måltiderne blev der ikke skruet ned for musikken fra baren og børnenes legerum var ikke lukket, legerummet kunne i godt lukke af under måltiderne, så vi vi andre kunne få ro under måltiderne. Et plus på hotellet, var dejlige pool områder og dejlig poolbar ang. Drikkevare. Men nok ikke et sted jeg tager hen igen.