2-værelses suite med delt pool

2-værelses suite med udeplads med delt pool og havudsigt. Ved poolen findes solstole og parasoller. Soveværelse med dobbeltseng og et opholdsrum med sofagruppe. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 58-60 kvm.
Antal personer: 2-4 personer.

Deluxe-værelse med privat pool

Deluxe-værelse med privat pool og panoramaudsigt over havet. Værelserne er beliggende højst oppe i bygningen, der klatrer op ad bakken. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi aircondition (centralstyret) og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 27-31 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med balkon med havudsigt. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 27-31 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelse med delt pool

Dobbeltværelse med udeplads med delt pool og havudsigt. Ved poolen findes solstole og parasoller. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 27-31 kvm.
Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelse med privat pool

Dobbeltværelse med udeplads med privat pool og havudsigt. Dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 27-31 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Suite med privat pool

Suite med udeplads med privat pool og havudsigt. Dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition (centralstyret og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2 personer.

Superior-værelse med delt pool

Superior-værelse med balkon eller terrasse med pooludsigt og udgang til delt pool. Ved poolen findes solstole og parasoller. Værelserne består af en soveværelsesdel med dobbeltseng og et opholdsrum. Et par trappetrin i værelset. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition (centralstyret) og deponering. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 36-39 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.