Sharm el Sheikh

  • • Snorkel- og dykkerparadis
  • • Hvide sandstrande
  • • Krystalklart vand

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Rejs til Sharm el Sheikh, en af de mest populære destinationer i Egypten, og oplev en ferie fyldt med sol, strand og snorkling. Her venter en verden af uforglemmelige oplevelser med alt fra at dykke ned blandt koralrevene i Det Røde Hav til at udforske spændende seværdigheder som Sinai-bjerget.

Messerabat – Restsalg!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person til dette rejsemål i afrejseperioden 1/5 2024-31/3 2025.  Kun i dag den 26. februar 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger i perioden 19-25/2-24. Gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres.


Fakta om Sharm el Sheikh

Transfer

Fra lufthavnen til vores hoteller i Hadaba tager det ca. 30 minutter og til vores hoteller i Nabq tager det ca. 20 minutter. Personale fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 23°c
feb 24°c
mar 27°c
apr 30°c
maj 34°c
jun 37°c
jul 38°c
aug 38°c
sep 37°c
okt 33°c
nov 29°c
dec 25°c
7,6 ud af 10 Sharm el Sheikh
Vores gæsters vurdering, Baseret på 806 anmeldelser

Andre rejsemål Egypten

Hurghada

Hurghada er Egyptens mest populære rejsemål. Krystalklart vand, strålende sol og de fineste sandstrande er kun nogle af kendetegnene. I centrum venter det egyptiske hverdagsliv, og under Det Røde Havs overflade finder du det fantastiske naturspil blandt farvestrålende fisk og koraller. Apollos hoteller i Hurghada er af høj klasse og tilbyder alt det, som du behøver for en skøn solferie.

Krydstogter i Egypten

Nilen er en af verdens længste og mest kendte floder. Her har vandet løbet igennem flere tusind år, hvilket har ført til de mange storslåede seværdigheder, når er placeret langs med Nilens bred. Den bedste måde at opleve disse berømte steder er med et Nilkrydstogt, der nemt kan tage dig fra sted til sted. Nyd et førsteklasses ophold, god mad og smukke udsigter mens du går i de gamle egypteres fodspor langs med Nilen.

Abu Soma

Rejs til Abu Soma og oplev en ferie lige ved det krystalklare Røde Hav. Hvis du ønsker en ferie med fred og ro, er du kommet til rette sted. Her bor du nemlig på det elegante voksenhotel Shams Prestige Abu Soma, hvor både sandstranden og det palmeklædte poolområde lokker med forfriskende svømmeture. Under Det Røde Havs overflade venter en farverig verden, der er noget ud over det sædvanlige.

Sahl Hasheesh

En rejse til den stille badeby Sahl Hasheesh byder på en dejlig ferie. Hotellerne er af høj klasse, og har alle privat sandstrand, hvor du kan slappe af og bare nyde din ferie.