Quad i Sinai-ørkenen

Oplevelser

i Sharm el Sheikh

Der er masser at se og lave i Sharm el Sheikh! Hvad med dykning og snorkling i verdensklasse eller udforske Sinai-ørkenen på kamelryg eller på quad? Se vores bedste tips til din ferie i Sharm el Sheikh.

Dykning og snorkling i Sharm el Sheikh Sharm el Sheikh lokker med dykkeroplevelser i verdensklasse

Dykning og snorkling

Sharm el Sheikh er en af ​​verdens bedste destinationer for dykkere og snorklere, takket være sit krystalklare vand og rige havliv med både farverige koraller og fisk. Nogle af de bedste steder til dykning og snorkling er Tiran Island og Ras Mohammed National Park, hvor du kan opdage smukke koralrev og en række havdyr, såsom skildpadder, delfiner og barracudaer. Læs mere om dykning i Egypten her!

Historiske seværdigheder

I og omkring Sharm el Sheikh er der masser af seværdigheder at udforske. Besøg blandt andet St. Catherine's Monastery, et af de ældste kristne klostre i verden og beliggende ved foden af ​​Sinai-bjerget i Egypten. Klosteret blev grundlagt i det 6. århundrede og er kendt for at være stedet, hvor Moses modtog de ti bud fra Gud. Klosteret består af flere bygninger, herunder kirker, kapeller, biblioteker og en have. Haven har en stor samling af medicinske og sjældne plantearter. Klosteret har også en rig samling af ikoner og kunstværker, herunder et af de ældste ikoner af Jomfru Maria og Jesusbarnet fra det 6. århundrede.

Gå heller ikke glip af at besøge Al Mustafa-moskeen, en af ​​de største moskeer i Sharm el Sheikh og et vigtigt sted for muslimske bønner og ceremonier. Moskeen er kendt for sin fantastiske arkitektur og dekorative detaljer, herunder sin gyldne kuppel og minareter. Interiøret er også smukt dekoreret med kunst og mosaikker, der hylder islamisk kunst og arkitektur.

Vil du læse om flere interessante seværdigheder i Egypten? Se vores 10 tips til seværdigheder i Egypten.

Sinai-ørkenen

Udforsk Sinai-ørkenen

Den fascinerende og enorme Sinai-ørken dækker mere end 60.000 kvadratkilometer af Sinai-halvøen. Sinai-ørkenen har været beboet i tusinder af år og har været en vigtig handelsrute mellem Asien og Afrika.

Ørkenen har en rig arkæologisk historie, og her er der mange oldtidsruiner, monumenter og grave, der kan besøges. Her kan du besøge attraktioner som Sinai-bjerget og St. Catherines Kloster. Sinai-ørkenen er også et populært sted for udendørsaktiviteter såsom vandreture, kamelridning, ATV-ture og stjernekiggeri.

Besøg lokale markeder

Sharm el Sheikh har flere lokale markeder, hvor du kan opleve den lokale kultur og shoppe souvenirs og lokalt kunsthåndværk. Er du god til at prutte om prisen? Perfekt! Hvis ikke, så benyt lejligheden til at øve dig, når du besøger de lokale markeder, da det er en del af den lokale kultur. Nogle sælgere kan være nøjeregnende, så det er bedst at være venlig, men fast. Et af de markeder, der er værd at besøge, er det gamle marked, som ligger i centrum af Sharm el Sheikh og er kendt for sine smalle gyder og lokale butikker. Find alt fra tekstiler og smykker til krydderier og parfumer. Der er også flere restauranter og caféer, hvor du kan smage traditionel egyptisk mad.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Sharm el Sheikh, find og book en rejse til Sharm el Sheikh eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Sharm el Sheikh

Hvilke strande er de bedste i Sharm el Sheikh? Hvad kan jeg lave og opleve på min ferie? Her har vi samlet nogle af vores bedste tips før din rejse til Sharm el Sheikh i Egypten!

Se alle vores rejsetips til Sharm el Sheikh

Sharm el Sheikh

  • Dykker- og snorkelparadis
  • Storslåede hoteller
  • Direkte fly fra København
Læs mere om Sharm el Sheikh

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her