Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse, nogle med udsigt til haven, nogle med pooludsigt og nogle med havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i fold ud-seng eller sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar - en flaske vand er inkluderet og genopfyldes hver dag. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse i bungalow

Dobbeltværelser i bungalow med balkon eller terrasse, nogle med udsigt til haven, nogle med pooludsigt og nogle med havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar, en flaske vand er inkluderet og genopfyldes hver dag. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelse med 2 ord. senge

Familieværelser med balkon eller terrasse. Familieværelset består af to soveværelser, et med dobbeltseng og et med to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar - en flaske vand er inkluderet og genopfyldes hver dag. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 75 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.