Albatros Sharm Resort

Albatros Sharm Resort er en ægte perle på den private strand i Hadaba i Sharm el Sheikh. Her venter flere store pools og fantastiske muligheder for svømning og snorkling i Det Røde Hav. All Inclusive indgår, og der er flere restauranter at vælge imellem. For de mindste er der en børneklub og for de voksne et wellnesscenter til behagelig afslapning.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotellet har fire pools, heraf to separate børnepools. En af de store pools er om vinteren opvarmet til 22 grader. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Solstole og parasoller. Pool- og strandhåndklæder er inkluderet. Privat strand.

Albatros Sharm Resort har flere restauranter og barer. Morgenmad, frokost og middag serveres i buffetrestauranten Sea View og i den italienske restaurant Il Caminetto kan du spise frokost og aftensmad. Strandrestauranten Beach Bar serverer drinks, snacks, sandwich og is i løbet af dagen. Fire barer, heraf en poolbar og en strandbar.

I løbet af dagen arrangerer hotellet flere aktiviteter for både voksne og børn, fx stretching, dart, volleyball på stranden, vandgymnastik og vandpolo, dart, yoga og dansetimer. Tennis. Fitnessrum. Wellnesscenter med jacuzzi, sauna, hammam og dampbad. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 4-12 med engelsktalende personale. Legeplads. Om aftenen er der diskotek for børnene og shows lidt senere på aftenen.

Gratis wifi på fællesområder. Hæveautomat.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

All Inclusive

 • Kontinental morgenmad i Sea View restaurant, kl. 05.00-07.00
 • Morgenmadsbuffet i Sea View restaurant, kl. 07.00-10.30
 • Frokostbuffet i Sea View restaurant, kl. 12.30-14.30
 • Frokost i restauranten Il Caminetto, kl. 15.00-17.00
 • Snacks i Beach Bar restaurant, kl. 12.30-15.00
 • Eftermiddagskaffe i Club House Bar, kl. 17.00-18.00
 • Middagsbuffet i Sea View restaurant, kl. 18.00-21.00
 • Middag i restauranten Il Caminetto, kl, 18.00-20.00
 • Middag i Sea View restaurant, kl, 22.00-24.00
 • Is i poolbaren, kl, 12.30-15.00 og i Beach Bar, k.l 13.30-14.30
 • Iced Smoothie i Beach Bar, kl. 12.30-13.30
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails i nogle af hotellets barer ad libitum, 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 11.00 på ankomstdagen til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Sharm el Sheikh

Pickalbatros Aqua Blu Resort

Pickalbatros Aqua Blu Resort ligger i Hadaba i de sydlige dele af Sharm El Sheikh. Her bliver du glad hvis du vil have meget af det hele, her er masser af pools, vandrutsjebaner, restauranter og barer. Alt er inkluderet for hotellets gæster, så det er nemt at slappe af, have det sjovt og have en fantastisk ferie!

Pickalbatros Royal Moderna Resort

Velkommen til badeparadiset Pickalbatros Royal Moderna Resort i Sharm el Sheikh. Svøm og hav det sjovt i en af hotellets elleve pools, nyd svømning og snorkling direkte fra stranden i Det Rød Hav og nyd god mad på de mange restauranter.

Pickalbatros Laguna Vista

Pickalbatros Laguna Vista ligger direkte på stranden i Sharm el Sheikh og her kan du benytte lejligheden til at udforske en fantastisk undervandsverden i Det Røde Hav. På hotellet er der både pools og vandrutsjebaner. All Inclusive er inkluderet og her er der et stort udvalg af restauranter, barer og masser at lave i løbet af dagen.

Pickalbatros Palace Resort

Pickalbatros Palace Resort er et badeparadis i Sharm el Sheikh. Her er mange pools, hvoraf flere er opvarmede. Her er der et stort udvalg af restauranter med smagsoplevelser fra alle verdenshjørner. For de mindste er der en børneklub og her bør du benytte lejligheden til at udforske livet under overfladen i det krystalklare vand.