Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 19 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,6 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Hyggeligt og roligt
-

Bekræftet køb : 2020-01-19


8 ud af 10

+
At der er så smukt - man får det bare godt af at gå rundt i deres kæmpe have som er så velplejet og på denne årstid fuld af Bourgonvilla i alle farver.
-
Vi havde et værelse hvor der var lidt rådden lugt fra kloak i badeværelset, men de var søde og kom med sug og klorin når vi bad om det. Hvis vi havde villet ha et andet værelse er jeg sikker på vi kunne ha fået det, men vi var nu glade for at bo der. Nr 1201 skulle måske renoveres i kloakken. Og så var der den latterlige Security - når vi havde været ude af hotellet blev vi stoppet når vi skulle ind igen - spurgt om vi boede på Møvenpick og room Number - det var der jo ikke noget problem i at svare på, men de checkede jo ikke engang om navn og værelsesnr passede for de spurgte ikke om navn. Hvor er der sikkerhed i det? Alle kan da finde et room number til hotellet. Det er en ommer hvis man skal føle sig tryg.

Bekræftet køb : 2019-12-15


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-11-17


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

85% af gæsterne anbefaler

4698 bedømmelser
Meget godt
 
2991
Godt
 
1105
Middel
 
361
Mindre godt
 
145
Dårligt
 
96

5 nyeste bedømmelser

06-05-2019

af Ann N

Dejlige værelser og fantastisk udsigt

Fantastisk hotel og rent, pænt og dejlige værelser. Super betjening, fin mad og gode restauranter på stedet. Super lækker Italiensk restaurant på stedet og søde tjenere. Overalt er servicen i top. Buffeterne har et godt udvalg. Lækker strand med mulighed for kitesurfing, snorkling, atv og anden vandsport.

 
20-10-2018

af 51ThomasD Rungsted, Danmark

Er på vej til at bo her for 7. gang

Vi er en herregruppe der om 10 dage vender tilbage til hotellet for 7. gang. Vi kommer primært for at kitesurfe. At vi hvert år vender tilbage til samme hotel fortæller vist alt. Værelserne er store og gode. Personalet er meget venlige. Udvalg på buffet til morgenmad er rigtig fint. Gode faciliteter i fitness, spa, pools etc. Hotellet er rent og pænt. Hyggelig atriumgård med restaurant, butikker, barer og underholdning. Surfspot ligger på hotellets strand i den nordlige ende. Perfekt fladvandsspot og meget venligt personale her også. El Gouna er i øvrigt en lille hyggelig by med mange restauranter. Forslag til hotellet: Nespresso maskine på morgenmadsbuffet eller som suplement til minibar på værelserne. Jeres kaffe er altså ikke god. :) Frokost menukort i poolbar (nordlige ende) er ikke spændende. Når det er sagt, så glæder vi os til at komme tilbage 31. oktober i år. :)

 
20-07-2017

af SarahBergen33 København, Danmark

Fantastisk hotel!

Vi elskede at bo her, værelserne er lækre, servicen er i top, maden er rigtig god og rigtig meget forskelligt mad hver dag, fantastisk smukt område med både lagunen, pools og strand👌🏼 vi vil aldrig bo på andet end mövenpick når vi kommer her i Egypten. De forstår sig bare på deres gæster og levere altid top. Vi har været i Egypten 9 gange nu og 2 gange prøvet andre hoteller med ligende stjerner og blevet svært skuffet og er endt med at blive bedt om at blive flyttet til et mövenpick begge gange efter kun 1 dag. El gouna er fantastisk, stille og roligt, sikkert og bare helt unikt. Vi så både delfiner på en båd tur, benyttede hotellets faciliteter, parasailing, snorkling, cykelbåde mm. Helt fantastisk og tak til staff på mövenpick for et dejligt ophold.

 
08-04-2017

af KBJ1958 Fredericia, Danmark

Godt hotel

Et rigtigt dejligt hotel med mange gode faciliteter og aktiviteter for store og små Der kan tages tuktuk ind til byen hvor der er mange gode restauranter og lokale indkøbs muligheder Vi vil komme tilbage en dag

 
18-02-2017

af TinaL3266 Sønderborg, Danmark

Super dejligt hotel!! 3 pool, 3 restauranter og hav hele vejen rundt om hoteller.

Vi var afsted her i februar og bort set fra at der lige var for meget blæsevejr, så var det et super ophold alt i alt. Vi vil helt sikkert komme igen næste gang vi skal til epypten. Gode værelser med en fantastisk udsigt!