Fakta om El Gouna

Spis ude:

Gennemsnitsprisen for en 2-retters menu er ca. 110 DKK pr. person og en øl ca. 18 DKK.

Transfer:

Fra lufthavnen til vores hoteller tager det ca. 45 min. Rejseleder følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

Lavvandede, børnevenlige laguner og fine, kunstigt anlagte sandstrande.

Forlystelser:

Indenfor hotelområderne findes oftest flere restauranter at vælge imellem. Mange hoteller har diskotek og natklubber. Nattelivet er i øvrigt roligt. I El Gouna findes også diskoteker og en biograf. Man kan shoppe i butikker, basarer eller på markeder. Husk at forhandle om prisen! Antikviteter må ikke tages ud af landet, men gode kopier af høj kvalitet kan købes på de store museer.

Transport:

Indenfor området findes busser og både, som ofte afgår. Busser til Hurghada kører regelmæssigt.

Sport:

Der tilbydes, f.eks. dykning, snorkling, sejlads, windsurfing og fisketure. 18-hullers golfbane og ridning. De fleste større hoteller har både tennis- og squashbaner.

Værd at vide:
  • Det er forbudt at plukke koraller fra havet og tage dem med hjem.
  • Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer ind på hotellet.
  • Drikkepenge gives normalt i Egypten. F.eks. til rengøringspersonale, chauffør, restaurant, taxa, m.m.
  • Apollos udflugter kan betales i USD eller med de mest udbredte kreditkort. Ekstra gebyrer kan tilkomme. De fleste udflugter starter ud fra Hurghada. Ændringer i valutakursen kan gøre, at prisen varierer mellem at booke hjemmefra og på destinationen.
  • Ramadan ligger omkring februar-april og varierer fra år til år. I denne periode er den lokale handel lidt mere stille. Mange butikker holder lukket, og du kan opleve at diverse servicefag fungerer lidt langsommere. På visse rejsemål serveres der slet ikke alkohol, andre steder kun på udvalgte steder eller kun på værelset. I løbet af Ramadanen er der ikke underholdning, og visse udflugter i Apollos regi kan blive påvirket.