Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

56% af gæsterne anbefaler

536 bedømmelser
Meget godt
 
170
Godt
 
183
Middel
 
107
Mindre godt
 
43
Dårligt
 
33

5 nyeste bedømmelser

16-09-2023

af nikolaj n

Min ferie i sunny beach

Jeg havde en fantastisk ferie hotellet var fantastisk med all inklusiv så var der enu beder personalet var virkelig flinke poolen var som poolen var også godt alt i alt 5/5 jeg boede på værelse 1203 (04-12) september

 
21-07-2022

af sarakj_rc2022

Blandet ophold

Hotellet har en perfekt beliggenhed! Lige til strand og masser af shopping og underholdning, for både børn og voksne. Familieværelse er stort og i ok stand. Poolen er meget kold og man bliver ikke informeret om at man som gæst på hotellet KUN må benytte de liggestole med blå sæder. Manageren på nabohotellet, som der åbenbart deles pool med, går frem og tilbage langs poolen (på hans halvdel) og direkte smider folk væk fra stolene med en grov og truende adfærd! Det er IKKE tydeligt at det kun er ene halvdel af poolen som må benyttes af gæsterne på Bellevue hotel. Derudover er poolen i mega dårlig stand, der falder fliser af bunden af poolen, som man nemt slår fødderne på. Der er ikke engang liggestole nok ved poolen til 1/3 af gæsterne på hotellet, så det er stort set umuligt at få plads ved poolen, særligt også fordi liggestolene blive reserveret af gæsterne som lader håndklæder ligge natten over. Stranden er dog rigtig lækker, og der koster 2 liggestole med en parasol 27Lev for én dag. Maden på hotellet er direkte ringe! Der er det samme HVER morgen, middag og aften. Ok til 3 dage, men når man er her i længere tid, er all inklusiv penge ud af vinduet. Og der bliver sjældent fyldt op. Hvis man vil nøjes med halvstegt spejlæg og hvidt franskbrød hver morgen, så fint. Vi boede på 11. Sal og mellem kl 17-19 er det kun muligt at tage bad i koldt vand med minimalt tryk, da der åbenbart er mange der bruger vand i det tidsrum. Vi har haft en skøn ferie i Bulgarien, men hotellet vender vi nok ikke tilbage til en anden gang - det skulle kun være pga beliggenheden. Personalet er desværre ikke særligt imødekommende og hjælpsomme, og deres engelsk er minimalt!

 
22-07-2014

af Mona J Nørresundby, Danmark

Dejlig ferie på Bellevue

Vi er lige kommet hjem efter 14 dage på Bellevue i Sunny Beach. Har haft en dejlig ferie. Det kan godt være det er lidt det samme mad, men det smagte nu ganske udmærket. At der ikke blev ryddet af ved bordene var ikke vores oplevelse, de gjorde det så hurtigt de kunne. Gæsterne er med til et utroligt madspild, hold op hvor blev der smidt meget mad ud. De rejser sig fra borde der ser forfærdelige ud og lader personalet om, at rydde op efter dem. Forarget ja. Vi fik gratis middag på Benedict, 4 retter og alt det vi kunne drikke sponseret af Bellevue. Så tag roligt på ferie dertil. Det skal siges at der ikke er mange danskere på hotellet.

 
20-07-2012

af ReneT T Bogense

Ikke pengene værd

Dårlig mad og betjeningen ikke særlig imødekommende. All Incl. er ikke pengene værd, da priserne på restauranter mv. er lave og kvaliteten er bedre en hotellets. Man får det samme mad middag & aften, hver dag. Dugene er fyldt med madrester. Poolen bliver ikke renset jævnligt. Der er fyldt med sand,sten,flasker,plastkrus og sort grums i vandet. Poolen,solvogne og udenoms areal deles med at andet hotel. Det oplyses ikke! Derfor er billeder derfra misvisende. Hotellet er ikke 4 stjerner værd. Overvejende øst europæiske gæster. Værelserne er fine med ok rengøring, men sengene er elendige. Hotellet ligger ved stranden & strandpromenaden tæt på Flowerstreet. God strand.

 
18-03-2024

af Compass59774279642

Question

Bonjour,je vais pour la première fois en Bulgarie et dans cette hôtel ,avec des copains fin Mai début juin.J ai des questions. Combien de degrés il fait +- pendant cette période ? Est-ce qu'il y a du personnel qui parle français dans l'hotel? En ville est ce qu il'y a des discothèques,boites de nuit pour sortir....?Est ce que c est vrai que pour avoir un siège a la place il faut payer la place?