Longoza

Longoza er et dejligt All Inclusive-hotel beliggende i behagelig gåafstand til den lange og børnevenlige strand i Sunny Beach.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 56 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Longoza er et dejligt All Inclusive-hotel for hele familien, og her kan du bade både i havet efter morgengåturen og i poolen om eftermiddagen. Den lavvandede strand i Sunny Beach ligger 300 meter fra hotellet.

Longoza byder på en dejlig have med to poolområder. Et poolområde med pool for hele familien, hvor man kan lege, svømme eller bare finde sit eget hjørne i skyggen. Det andet poolområde har en børnepool og en legeplads for de mindste. Der er solstole og parasoller ved begge poolområder. Der er også en indendørs pool og et fitnessrum.

Buffetrestauranten byder på morgenmad, frokost og aftensmad og har du lyst til noget godt om eftermiddagen, er der både kaffe og te, kager, pizza og is!

Gratis wifi i receptionen. Arkadespil, bordtennis og billard mod betaling. Begrænset gennemkørselstrafik.

Måltider

All Inclusive indgår.

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.00-14.00
  • Middagsbuffet, kl. 12.00-14.00
  • Eftermiddagssnacks med kager, pizza, is og frugt, kl. 16.00-17.00
  • Lokale drikkevarer, øl, vin, sodavand og juice ad libitum

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Sunny Beach

Dunav

Dunav er et dejligt All Inclusive hotel, og her vil hele familien trives. Du bor i dejlige og frodige omgivelser. Ønsker du en ekstra behagelig ferie, så book et dobbeltværelse hvor All Inclusive er inkluderet og vil du udforske lokale restauranter, så vælg et dobbeltværelse med morgenmadsbuffet. Læn dig tilbage i en solstol ved poolen og nyd din ferie!

Barcelo Royal Beach

Barcelo Royal Beach ligger tæt på den dejlige og børnevenlige strand i Sunny Beach. Her har hele familien flere pools at vælge imellem og I bor i store og flotte værelser, suiter eller lejligheder. Der er en bred vifte af faciliteter og aktiviteter. Vil du have en stund for dig selv, har hotellet en spa med blandt andet fitnessrum, sauna, indendørs pool og forskellige behandlinger.

Magnolia

Magnolia er et enkelt hotel i gåafstand fra den lange og smukke sandstrand i Sunny Beach. Dette hotel er perfekt for dig, der søger god beliggenhed frem for faciliteter.

Tiara Beach

På det populære Tiara Beach Hotel i Sunny Beach har du stranden og byens centrum rundt om hjørnet. Hotellet har et dejligt poolområde med vandrutsjebaner.

Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach er et stort All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og vandrutsjebaner for hele familien. Her bor du ud til stranden og kun en kort gåtur fra centrum med shopping, restauranter og barer.