Longoza

Longoza er et dejligt All Inclusive-hotel beliggende i behagelig gåafstand til den lange og børnevenlige strand i Sunny Beach.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7,7 ud af 10
Baseret på 6 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 62 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 400 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Longoza er et dejligt All Inclusive-hotel for hele familien, og her kan du bade både i havet efter morgengåturen og i poolen om eftermiddagen. Den lavvandede strand i Sunny Beach ligger 300 meter fra hotellet.

Longoza byder på en dejlig have med to poolområder. Et poolområde med pool for hele familien, hvor man kan lege, svømme eller bare finde sit eget hjørne i skyggen. Det andet poolområde har en børnepool og en legeplads for de mindste. Der er solstole og parasoller ved begge poolområder. Poolhåndklæder mod depositum. Der er også en indendørs pool.

Buffetrestauranten byder på morgenmad, frokost og middag og har du lyst til noget godt om eftermiddagen, er der både kaffe og te, kager, pizza og is!

Fitnessrum. Daglige aktiviteter og forskellige sportsgrene såsom vandaerobic, vandpolo, beachvolley, volleyball og basketball. Arkadespil, bordtennis og billard mod betaling. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 3-12 år med engelsktalende personale. Legeplads.

Gratis wifi på hele hotellet.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.00-14.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.30-20.30
  • Eftermiddagssnacks i Beer Garden med kager, pizza, is og frugt, kl. 16.00-17.00
  • Lokale drikkevarer, øl, vin, sodavand og juice ad libitum i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Alle hoteller i Sunny Beach

Dunav

Dunav er et dejligt All Inclusive hotel, og her vil hele familien trives. Du bor i dejlige og frodige omgivelser. Ønsker du en ekstra behagelig ferie, så book et dobbeltværelse hvor All Inclusive er inkluderet og vil du udforske lokale restauranter, så vælg et dobbeltværelse med morgenmadsbuffet. Læn dig tilbage i en solstol ved poolen og nyd din ferie!

Tiara Beach

På det populære Tiara Beach Hotel i Sunny Beach har du stranden og byens centrum rundt om hjørnet. Hotellet har et dejligt poolområde med vandrutsjebaner.

Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach er et stort All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og vandrutsjebaner for hele familien. Her bor du ud til stranden og kun en kort gåtur fra centrum med shopping, restauranter og barer.

Sentido Neptun Beach

Sentido Neptun Beach passer til dig, der ønsker at bo på den bedste beliggenhed i Sunny Beach, tæt på både strand og underholdning i centrum. Poolområdet byder på udsigt over havet og den fine sandstrand ligger lige ved siden af. All Inclusive indgår.

Briz Beach

Briz Beach ligger direkte over sandstranden og shoppinggaden i Sunny Beach. Her bor du i enkle dobbeltværelser, hvor morgenmaden er inkluderet eller i lejligheder, hvor du selv kan tilberede morgenmaden og spise den i fred og ro på balkonen. Hotellet har et poolområde til hyggelige og afslappende feriedage.

Ivana Palace

Ivana Palace har et stort og dejligt poolområde velegnet til hele familien, og ligger kun en kort gåtur fra sandstranden ved Sunny beach. Har du lyst til at træne, har hotellet fitnessrum og vil du slappe af, kan du forkæle dig selv med en dejlig spa-behandling. Tilkøb halvpension og få middagen ordnet eller udforsk det lokale restaurantudvalg.