Sentido Bellevue Beach

Sentido Bellevue Beach ligger kun få skridt fra den dejlige, lange, brede og børnevenlige sandstrand i Sunny Beach. Halvpension med drikkevarer er inkluderet og frokosten kan indtages på en af de mange restauranter langs strandpromenaden, som også egner sig til en hyggelig aftentur. Træn i fitnessrummet eller prøv nogle sjove vandsportsfaciliteter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 50 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sentido Bellevue Beach har et stort og dejligt poolområde med en stor pool med et mere lavvandet område for børn. Solstole og parasoller er inkluderet. Pool- og strandhåndklæder mod depositum. Poolbar. I perioden 1. juni til 20. september indgår to solstole og en parasol pr. værelse på stranden.

I buffetrestauranten Bellevue kan du spise morgenmad, frokost og middag. I Panoramic Sea View Terrace serveres snacks om formiddagen og om eftermiddagen. À la carte-restauranten Bendita har en flot udsigt over strandpromenaden og stranden og her kan du nyde både internationale og bulgarske retter, bordreservation påkrævet. To barer, en lobbybar og en poolbar.

Du kan træne i hotellets fitnessrum og spille bordtennis, og for børn mellem 4 og 12 år er der en klub i hotellets regi med engelsktalende personale. Billard mod betaling. Massage og forskellige skønhedsbehandlinger mod betaling. På stranden er der forskellige vandsportsaktiviteter, såsom jetski, vandski, parasailing, vandcykler og bananbåde mod betaling. Nede ved stranden er der også en minigolfbane, mod betaling.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Parkering mod betaling. Fra hotellet til de centrale dele af Sunny Beach og til Flower Street er der omkring 2 kilometer, og du kan gå langs strandpromenaden med butikker, fastfood-steder og forskellige former for underholdning.

Måltider

Indgår:

  • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)

Ved middagen indgår lokal vin, øl og sodavand. Morgenmad og middag serveres i buffetrestauranten hhv. kl. 07.00-10.00 og 18.00-21.00.

Kan tilkøbes:

  • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.00-14.00
  • Snacks i Panoramic Sea View Terrace, kl. 10.00-11.00
  • Eftermiddagskaffe og is, kl. 15.00-17.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.00-21.00
  • En middag om ugen i à la carte-restauranten Bendita
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails i nogle af hotellets barer, kl. 10.00-01.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 15.00 på ankomstdagen til kl. 11.00 på afrejsedagen.

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Alle hoteller i Sunny Beach

Dunav

Dunav er et dejligt All Inclusive hotel, og her vil hele familien trives. Du bor i dejlige og frodige omgivelser. Ønsker du en ekstra behagelig ferie, så book et dobbeltværelse hvor All Inclusive er inkluderet og vil du udforske lokale restauranter, så vælg et dobbeltværelse med morgenmadsbuffet. Læn dig tilbage i en solstol ved poolen og nyd din ferie!

Longoza

Longoza er et dejligt All Inclusive-hotel beliggende i behagelig gåafstand til den lange og børnevenlige strand i Sunny Beach.

Tiara Beach

På det populære Tiara Beach Hotel i Sunny Beach har du stranden og byens centrum rundt om hjørnet. Hotellet har et dejligt poolområde med vandrutsjebaner.

Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach er et stort All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og vandrutsjebaner for hele familien. Her bor du ud til stranden og kun en kort gåtur fra centrum med shopping, restauranter og barer.

Sentido Neptun Beach

Sentido Neptun Beach passer til dig, der ønsker at bo på den bedste beliggenhed i Sunny Beach, tæt på både strand og underholdning i centrum. Poolområdet byder på udsigt over havet og den fine sandstrand ligger lige ved siden af. All Inclusive indgår.

Briz Beach

Briz Beach ligger direkte over sandstranden og shoppinggaden i Sunny Beach. Her bor du i enkle dobbeltværelser, hvor morgenmaden er inkluderet eller i lejligheder, hvor du selv kan tilberede morgenmaden og spise den i fred og ro på balkonen. Hotellet har et poolområde til hyggelige og afslappende feriedage.

Ivana Palace

Ivana Palace har et stort og dejligt poolområde velegnet til hele familien, og ligger kun en kort gåtur fra sandstranden ved Sunny beach. Har du lyst til at træne, har hotellet fitnessrum og vil du slappe af, kan du forkæle dig selv med en dejlig spa-behandling. Tilkøb halvpension og få middagen ordnet eller udforsk det lokale restaurantudvalg.

Blue Pearl

Blue Pearl ligger lige ved den fine sandstrand i Sunny Beach. All Inclusive indgår for at gøre din ferie så bekvem som muligt. Om sommeren er solstole og parasoller på stranden inkluderet og badehåndklæder til en hyggelig dag på stranden kan fås mod et depositum. Hotellet byder på flere aktiviteter for både unge og gamle.