Tiara Beach

På det populære Tiara Beach Hotel i Sunny Beach har du stranden og byens centrum rundt om hjørnet. Hotellet har et dejligt poolområde med vandrutsjebaner.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

All Inclusive- hotellet Tiara Beach ligger en kort gåtur fra den fine strand i Sunny Beach. Her findes et poolområde med to pools med en mere lavvandet del til de mindre børn. Solstole og parasoller. Vandland med tre vandrutsjebaner, heraf en hvor du skal være mindst 130 centimeter høj for prøve den, og to mindre vandrutsjebaner til de mindste børn. Vandlandet er åbent kl. 09.00-14.00 og 16.00-18.00. Poolbar. Buffetrestauranten og bar.

I hotellets spa kan du slappe af og forkæle dig selv med en skøn spa-behandling. Sauna, massage og skønhedsbehandlinger og frisør, mod betaling. Gratis fitnessrum. Opvarmet indendørs pool. Børneklub for børn mellem 4 og 17 år i hotellets regi og med engelsktalende personale. Børn under 4 år kan deltage i selskab med en voksen. Legeplads. Aftenunderholdning kan opfattes som forstyrrende for nogle værelser. Minimarked.

Gratis wifi i receptionen. Reception døgnet rundt. Lokaltrafik.

Måltider

All Inclusive indgår.

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
  • Kontinental morgenmad, kl. 10.00-11.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
  • Middagsbuffet, kl. 18.00-20.30, frem til og med 31. maj
  • Middagsbuffet, med to seatings kl. 18.00-19.30 og kl. 20.00-21.30, i højsæsonen
  • Lange bukser kræves for mænd under middagen
  • Eftermiddagskaffe med tilbehør, kl. 16.00-18.00
  • Snack, kl. 23.30-00.30
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum døgnet rundt

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Alle hoteller i Sunny Beach

Dunav

Dunav er et dejligt All Inclusive hotel, og her vil hele familien trives. Du bor i dejlige og frodige omgivelser. Ønsker du en ekstra behagelig ferie, så book et dobbeltværelse hvor All Inclusive er inkluderet og vil du udforske lokale restauranter, så vælg et dobbeltværelse med morgenmadsbuffet. Læn dig tilbage i en solstol ved poolen og nyd din ferie!

Barcelo Royal Beach

Barcelo Royal Beach ligger tæt på den dejlige og børnevenlige strand i Sunny Beach. Her har hele familien flere pools at vælge imellem og I bor i store og flotte værelser, suiter eller lejligheder. Der er en bred vifte af faciliteter og aktiviteter. Vil du have en stund for dig selv, har hotellet en spa med blandt andet fitnessrum, sauna, indendørs pool og forskellige behandlinger.

Longoza

Longoza er et dejligt All Inclusive-hotel beliggende i behagelig gåafstand til den lange og børnevenlige strand i Sunny Beach.

Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach er et stort All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og vandrutsjebaner for hele familien. Her bor du ud til stranden og kun en kort gåtur fra centrum med shopping, restauranter og barer.