Tiara Beach

På det populære Tiara Beach Hotel i Sunny Beach har du stranden og byens centrum rundt om hjørnet. Hotellet har et dejligt poolområde med vandrutsjebaner. For børnene er der en børneklub og All Inclusive indgår!

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7,5 ud af 10
Baseret på 30 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 150 m
Til centrum: 100 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

All Inclusive-hotellet Tiara Beach ligger en kort gåtur fra den fine strand i Sunny Beach. Her findes et poolområde med to pools med en mere lavvandet del til de mindre børn. Solstole og parasoller. Vandland med fem vandrutsjebaner, heraf en hvor du skal være mindst 130 centimeter høj for prøve den, og to mindre vandrutsjebaner til de mindste børn. Vandlandet er åbent kl. 09.00-14.00 og 16.00-18.00.

Der serveres mad i buffetrestauranten til morgenmad, frokost og middag. Dresscode - lange bukser til mænd til middag. Bar.

Sauna, massage og skønhedsbehandlinger og frisør, mod betaling. Gratis simpelt fitnessrum. Indendørs pool med komfortable solstole. (Poolen er solopvarmet, hvilket betyder, at vejret påvirker temperaturen.) Børne- og ungdomsklub for børn mellem 4 og 17 år i hotellets regi og med engelsktalende personale. Børn under 4 år kan deltage i følge med en voksen. Legeplads. Aftenunderholdning.

Wifi er inkluderet i receptionen. Minimarked. Lokal trafik. Aftenunderholdningen kan for nogle værelser opfattes som forstyrrende.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
  • Kontinental morgenmad, kl. 10.00-11.00
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
  • Snacks, kl. 14.30-17.00
  • Eftermiddagskaffe i lobbybaren, kl. 16.00-18.00
  • Middagsbuffet med to serveringer, kl. 18.00-19.30 og kl. 20.00-21.30
  • Forfriskninger i form af øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i alle hotellets barer kl. 08.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra check-in på hotellet til afrejse fra hotellet.

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Alle hoteller i Sunny Beach

Dunav

Dunav er et dejligt All Inclusive hotel, og her vil hele familien trives. Du bor i dejlige og frodige omgivelser. Ønsker du en ekstra behagelig ferie, så book et dobbeltværelse hvor All Inclusive er inkluderet og vil du udforske lokale restauranter, så vælg et dobbeltværelse med morgenmadsbuffet. Læn dig tilbage i en solstol ved poolen og nyd din ferie!

Longoza

Longoza er et dejligt All Inclusive-hotel beliggende i behagelig gåafstand til den lange og børnevenlige strand i Sunny Beach.

Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach er et stort All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og vandrutsjebaner for hele familien. Her bor du ud til stranden og kun en kort gåtur fra centrum med shopping, restauranter og barer.

Sentido Neptun Beach

Sentido Neptun Beach passer til dig, der ønsker at bo på den bedste beliggenhed i Sunny Beach, tæt på både strand og underholdning i centrum. Poolområdet byder på udsigt over havet og den fine sandstrand ligger lige ved siden af. All Inclusive indgår.

Briz Beach

Briz Beach ligger direkte over sandstranden og shoppinggaden i Sunny Beach. Her bor du i enkle dobbeltværelser, hvor morgenmaden er inkluderet eller i lejligheder, hvor du selv kan tilberede morgenmaden og spise den i fred og ro på balkonen. Hotellet har et poolområde til hyggelige og afslappende feriedage.

Ivana Palace

Ivana Palace har et stort og dejligt poolområde velegnet til hele familien, og ligger kun en kort gåtur fra sandstranden ved Sunny beach. Har du lyst til at træne, har hotellet fitnessrum og vil du slappe af, kan du forkæle dig selv med en dejlig spa-behandling. Tilkøb halvpension og få middagen ordnet eller udforsk det lokale restaurantudvalg.

Blue Pearl

Blue Pearl ligger lige ved den fine sandstrand i Sunny Beach. All Inclusive indgår for at gøre din ferie så bekvem som muligt. Om sommeren er solstole og parasoller på stranden inkluderet og badehåndklæder til en hyggelig dag på stranden kan fås mod et depositum. Hotellet byder på flere aktiviteter for både unge og gamle.

Sentido Bellevue Beach

Sentido Bellevue Beach ligger kun få skridt fra den dejlige, lange, brede og børnevenlige sandstrand i Sunny Beach. Halvpension med drikkevarer er inkluderet og frokosten kan indtages på en af de mange restauranter langs strandpromenaden, som også egner sig til en hyggelig aftentur. Træn i fitnessrummet eller prøv nogle sjove vandsportsfaciliteter.

Marvel

Marvel er et lyst og hyggeligt All Inclusive-hotel tæt på stranden i Sunny Beach. Her kan du nyde dagene ved poolen, og på stranden kan du bruge hotellets solstole gratis. I hotellets spa kan du slappe af med en massage eller bare nyde en tur i saunaen, den indendørs pool eller træne i fitnesslokalet. For børnene er der en sjov børneklub, og for større børn og voksne er der beachvolley, zumba og aerobic.

Diamant Residence Hotel & Spa

Diamant Residence Hotel & Spa er et All Inclusive-hotel tæt på både stranden og de ældre områder af Nessebar. På hotellet finder du et stort poolområde med pool, spa og en børneklub for familiens mindste.

Lion Hotel Sunny Beach

Lion Hotel Sunny Beach ligger i den nordlige del af Sunny Beach og i let gåafstand fra den dejlige og fine sandstrand. På hotellet finder du et dejligt poolområde med to pools med en lavvandet del til børnene. Hvis du om aften trænger til at slappe af, kan du runde dagen af med en middag i hotellets restaurant, eller du kan gå på opdagelse langs promenaden for at finde noget godt at spise eller drikke.

Zefir

Velkommen til Hotel Zefir. Hotellet ligger perfekt på stranden i udkanten af Sunny Beach, nær Nessebar. Her kan du nemt skifte mellem poolbadning og strandbadning, og en gåtur til de ældre dele af Nessebar er inden for rækkevidde. Hotellet har store grønne områder til sport og aktiviteter.

Pomorie Sun

Pomorie Sun er et enkelt hotel med en perfekt beliggenhed tæt på den lange, populære sandstrand Sunny Beach. Her venter afslappende feriedage, og dagen kan tilbringes på stranden eller ved det store poolområde. I løbet af dagen er der mange sportsgrene at give sig i kast med, eller du kan bare tage en afslappet spadseretur langs vandkanten. All Inclusive er inkluderet for en behagelig ferie i Bulgarien.

Fenix

Fenix ligger tæt på den fine, brede og børnevenlige sandstrand. Hotellet er enkelt, men har alt, hvad du har brug for til din solrige ferie i Bulgariens måske mest populære feriested, Sunny Beach. Hotellet har et stort poolområde, aktiviteter i dagtimerne og halvpension indgår.