Rejser til Sunny Beach

Sunny Beach er:

  • • Fantastiske strande
  • • Omfangsrigt forlystelsesliv
  • • OBS! Du rejser til Sunny Beach på egen hånd

Sunny Beach er perfekt til dig, der vil have sol og strand om dagen og fest om aftenen. Men trods det livlige natteliv byder Sunny Beach også på masser af aktiviteter for børnefamilier. Dagene flyver af sted på de lange, dejlige sandstrande, og om aftenen er der masser af restauranter at vælge mellem.Fakta om Sunny Beach

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag ekskl. drikkevarer er ca. 130 DKK pr. person i Sunny Beach. En øl koster ca. 10 DKK.

Strande

Den fantastiske strand i Sunny Beach er 6 km lang, meget bred, lavvandet og dækket af finkornet gyldent sand.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 5°c
feb 6°c
mar 9°c
apr 14°c
maj 19°c
jun 24°c
jul 27°c
aug 27°c
sep 23°c
okt 17°c
nov 11°c
dec 7°c

Andre rejsemål Bulgarien

Sozopol

Sozopol er helt sikkert en af de mest charmerende steder i Bulgarien. Byen har bevaret sin historiske arv, som synes på bygninger og mærkes i atmosfæren. Hvis du søger sol og strand, er her flere dejlige strande at vælge imellem.

Obzor

I Obzor finder du kystens længste sandstrand, og kan vælge at være aktiv eller bare slappe af under en parasol på den skønne strand.

Nessebar & Pomorie

Syd for Sunny Beach ligger de mindre byer Nessebar og Pomorie. Begge byer ligger på hver sin halvø og tilbyder lidt mere end bare dejlige strande og diverse forlystelser. Byerne har bevaret charmen med en ældre del, som har hyggelige brostensgader og gamle bygninger.