Rejser til Sunny Beach

Sunny Beach er:

  • • Fantastiske strande
  • • Omfangsrigt forlystelsesliv

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

Sunny Beach er perfekt til dig, der vil have sol og strand om dagen og fest om aftenen. Men trods det livlige natteliv byder Sunny Beach også på masser af aktiviteter for børnefamilier. Dagene flyver af sted på de lange, dejlige sandstrande, og om aftenen er der masser af restauranter at vælge mellem.Fakta om Sunny Beach

Transfer

Fra Burgas lufthavn til Sunny Beach tager det ca. 35-75 minutter (ca. 30 km) til første hotelstop. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Den fantastiske strand i Sunny Beach er 6 km lang, meget bred, lavvandet og dækket af finkornet gyldent sand.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 7°c
feb 8°c
mar 11°c
apr 15°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 28°c
aug 28°c
sep 24°c
okt 19°c
nov 14°c
dec 9°c
6,7 ud af 10 Sunny Beach
Vores gæsters vurdering, Baseret på 94 anmeldelser

Andre rejsemål Bulgarien

Sozopol

Sozopol er helt sikkert en af de mest charmerende steder i Bulgarien. Byen har bevaret sin historiske arv, som synes på bygninger og mærkes i atmosfæren. Hvis du søger sol og strand, er her flere dejlige strande at vælge imellem.

Bansko

Bansko er Bulgariens største skisportssted og ligger i Pirin-bjergene ved siden af Mount Podorka, hvis top på 2.746 meter rejser sig stejlt over skiområdet. Faldet er imponerende 1.500 meter, og Bansko kan prale af at have en af verdens længste pister på 16 kilometer. Pisterne er af god kvalitet, og liftsystemet er moderne. Hoteludvalget er godt og varieret, og mange hoteller ligger lige ved skiliftene. Bansko imponerer med sine smukke skovpister, World Cup-pister, off-piste, der er svær at slå, og panoramaudsigt over Pirin-bjergene og Pirin-nationalparken.

Nessebar

Syd for Sunny Beach ligger Nessebar på en halvø og tilbyder en skøn strand og et rigt forlystelsesliv. Nessebar har bevaret charmen med en ældre del, som har hyggelige brostensgader og gamle bygninger.

Sveti Vlas

Til Sveti Vlas rejser du for at nyde stille strandliv. Området er som skabt til afslapning, men vil du have mere fart og sjov, er det tæt på forlystelser og shopping i Sunny Beach.