Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach er et stort All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og vandrutsjebaner for hele familien. Her bor du ud til stranden og kun en kort gåtur fra centrum med shopping, restauranter og barer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 2-3 personer. Familie-værelser for 3-5 personer. Junior-suiter for 3-5 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,4 ud af 10
Baseret på 19 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 70 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Melia Sunny Beach er der et stort poolområde med flere pools. Her findes også to vandrutsjebaner til børn (op til 160 cm lange) og en til voksne. Tre separate børnepools. Gratis solstole og parasoller ved både strand og pool. Poolhåndklæder kan lånes mod depositum. Indendørs pool. Pool-/snackbar, der også serverer enkle retter. Strandbar med drinks, is og sandwiches.

Hotellet har en buffetrestaurant i hver bygning og en indisk og en kinesisk restaurant. Tysk biergarten, café og tre lobbybarer.

Dejlig spa med hammam og dampbad mod betaling. Skønhedssalon, massage og frisør. Gratis fitnessrum, klatrevæg, bordtennis og minigolf. Billard og sauna mod betaling. Legeplads. International børneklub i hotellets regi børn i alderen 4-7 år og 8-12 år. Dags- og aftenunderholdning med shows.

Gratis wifi på fællesområder. Vaskeservice. Hotellet ligger centralt, med restauranter, barer, butikker og den dejlige sandstrand i nærheden. Hotellet består af tre bygninger. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i buffetrestauranten i den bygning man bor i, kl. 07.30-10.00
 • Kontinental morgenmad i snackbaren, kl. 10.00-11.00
 • Frokostbuffet i buffetrestauranten i den bygning man bor i, kl. 12.30-14.30
 • Snacks/enklere retter (hamburgere, pommes frites, sandwiches mm. i snackbaren, kl. 12.00-16.00
 • Snacks/enklere retter i den tyske biergarten, kl. 12.00-16.00
 • Sandwiches og is i strandbaren, kl. 10.00-16.00
 • Kaffe/te og kager i snackbaren, kl. 16.00-17.00
 • Middagsbuffet i buffetrestauranten i den bygning man bor i, kl. 18.00-21.00
 • Middag i den indiske restaurant Ravi (hverdage i juli og august), kl. 18.00-21.00
 • Middag i den kinesiske restaurant (visse dage om ugen i juli og august), kl. 18.00-21.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer, kl. 10.00-24.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Sunny Beach

Dunav

Dunav er et dejligt All Inclusive hotel, og her vil hele familien trives. Du bor i dejlige og frodige omgivelser. Ønsker du en ekstra behagelig ferie, så book et dobbeltværelse hvor All Inclusive er inkluderet og vil du udforske lokale restauranter, så vælg et dobbeltværelse med morgenmadsbuffet. Læn dig tilbage i en solstol ved poolen og nyd din ferie!

Longoza

Longoza er et dejligt All Inclusive-hotel beliggende i behagelig gåafstand til den lange og børnevenlige strand i Sunny Beach.

Tiara Beach

På det populære Tiara Beach Hotel i Sunny Beach har du stranden og byens centrum rundt om hjørnet. Hotellet har et dejligt poolområde med vandrutsjebaner.

LTI Neptun Beach

Sentido Neptun Beach passer til dig, der ønsker at bo på den bedste beliggenhed i Sunny Beach, tæt på både strand og underholdning i centrum. Poolområdet byder på udsigt over havet og den fine sandstrand ligger lige ved siden af. All Inclusive indgår.

Briz Beach

Briz Beach ligger direkte over sandstranden og shoppinggaden i Sunny Beach. Her bor du i enkle dobbeltværelser, hvor morgenmaden er inkluderet eller i lejligheder, hvor du selv kan tilberede morgenmaden og spise den i fred og ro på balkonen. Hotellet har et poolområde til hyggelige og afslappende feriedage.