Marvel

Marvel er et lyst og hyggeligt All Inclusive-hotel tæt på stranden i Sunny Beach. Her kan du nyde dagene ved poolen, og på stranden kan du bruge hotellets solstole gratis. I hotellets spa kan du slappe af med en massage eller bare nyde en tur i saunaen, den indendørs pool eller træne i fitnesslokalet. For børnene er der en sjov børneklub, og for større børn og voksne er der beachvolley, zumba og aerobic.

Børn rejser fra kun 998,-

Børn rejser til dette hotel ekstra billigt om sommeren og sensommeren.

Børnepriser i løbet af sæsonen:

  • Højsæson (22/6-5/8): 2.998,-
  • Sensommer (6/8-31/8): 998,-
Gælder for børn i alderen 2-11 år, der sover i en ekstra opredning. Gælder for udvalgte værelsestyper.

Værelsestyper

Standard-værelser for 1-3 personer. Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 200 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Marvel ligger i den nordlige del af Sunny Beach og kun en kort gåtur fra den lange, børnevenlige sandstrand. Her finder du et stort og dejligt poolområde med en stor pool, en børnepool og en jacuzzi. Solstole og parasoller og en poolbar. Stranden foran hotellet tilbyder Apollos gæster at låne to solstole og en parasol pr. værelse - kun begrænset antal og kan ikke reserveres på forhånd.

Buffetrestauranten Ambrosia serverer morgenmad, frokost og aftensmad, og restauranten Bendida serverer frokost og aftensmad som buffet. Vegetariske retter er tilgængelige til frokost og middag. Dresscode - lange bukser påkrævet til mænd under middagen. Snacks Corner serverer snacks og is om eftermiddagen. Tre barer, herunder en poolbar.

Relax-afdeling er for alle hotellets gæster og tilbyder gratis brug af sauna, jacuzzi, indendørs pool og fitnesslokale, spa-behandlinger og hamam mod betaling. Daglige aktiviteter for både voksne og børn såsom vandgymnastik, aerobic, zumba, beachvolley og bordtennis. Hoteldrevet børneklub for børn i alderen 4-12 år med engelsktalende personale. Aftenunderholdning flere aftener om ugen.

Gratis wifi på hele hotellet. Musik og menneskemængder fra hotellets bar og de nærliggende restauranter kan være forstyrrende. Der er ca. 200 meter til den fine sandstrand i Sunny Beach og ca. 2 kilometer til Flower Street, som man når via en lang promenade. Ved ankomst og afrejse stopper shuttlebussen ca. 200 meter fra hotellet, bagagen transporteres af hotellet.

Måltider

Inkluderet

  • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår

  • Morgenmadsbuffet i restauranten Ambrosia, kl. 07.30-10.00
  • Kontinental morgenmad i restauranten Ambrosia, kl. 10.00-10.30
  • Frokostbuffet i restauranterne Ambrosia eller Bendida, kl.12.00-14.30
  • Snacks i Snacks Corner, kl.15.00-17.00
  • Is i Snack Corner, kl.14.00-17.00
  • Middagsbuffet i restauranterne Ambrosia eller Bendida, kl. 18.00-21.00. Fire aftener om ugen serveres der temabuffeter i Bendida.
  • Ubegrænsede lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails i en af hotellets barer fra kl. 07.30 til 23.00.

Bemærk venligst, at der kan forekomme ændringer. Det er obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra kl. 12.00 på ankomstdagen til morgenmaden på afrejsedagen.

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Alle hoteller i Sunny Beach

Dunav

Dunav er et dejligt All Inclusive hotel, og her vil hele familien trives. Du bor i dejlige og frodige omgivelser. Ønsker du en ekstra behagelig ferie, så book et dobbeltværelse hvor All Inclusive er inkluderet og vil du udforske lokale restauranter, så vælg et dobbeltværelse med morgenmadsbuffet. Læn dig tilbage i en solstol ved poolen og nyd din ferie!

Longoza

Longoza er et dejligt All Inclusive-hotel beliggende i behagelig gåafstand til den lange og børnevenlige strand i Sunny Beach.

Tiara Beach

På det populære Tiara Beach Hotel i Sunny Beach har du stranden og byens centrum rundt om hjørnet. Hotellet har et dejligt poolområde med vandrutsjebaner.

Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach er et stort All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og vandrutsjebaner for hele familien. Her bor du ud til stranden og kun en kort gåtur fra centrum med shopping, restauranter og barer.

Sentido Neptun Beach

Sentido Neptun Beach passer til dig, der ønsker at bo på den bedste beliggenhed i Sunny Beach, tæt på både strand og underholdning i centrum. Poolområdet byder på udsigt over havet og den fine sandstrand ligger lige ved siden af. All Inclusive indgår.

Briz Beach

Briz Beach ligger direkte over sandstranden og shoppinggaden i Sunny Beach. Her bor du i enkle dobbeltværelser, hvor morgenmaden er inkluderet eller i lejligheder, hvor du selv kan tilberede morgenmaden og spise den i fred og ro på balkonen. Hotellet har et poolområde til hyggelige og afslappende feriedage.

Ivana Palace

Ivana Palace har et stort og dejligt poolområde velegnet til hele familien, og ligger kun en kort gåtur fra sandstranden ved Sunny beach. Har du lyst til at træne, har hotellet fitnessrum og vil du slappe af, kan du forkæle dig selv med en dejlig spa-behandling. Tilkøb halvpension og få middagen ordnet eller udforsk det lokale restaurantudvalg.

Blue Pearl

Blue Pearl ligger lige ved den fine sandstrand i Sunny Beach. All Inclusive indgår for at gøre din ferie så bekvem som muligt. Om sommeren er solstole og parasoller på stranden inkluderet og badehåndklæder til en hyggelig dag på stranden kan fås mod et depositum. Hotellet byder på flere aktiviteter for både unge og gamle.

Sentido Bellevue Beach

Sentido Bellevue Beach ligger kun få skridt fra den dejlige, lange, brede og børnevenlige sandstrand i Sunny Beach. Halvpension med drikkevarer er inkluderet og frokosten kan indtages på en af de mange restauranter langs strandpromenaden, som også egner sig til en hyggelig aftentur. Træn i fitnessrummet eller prøv nogle sjove vandsportsfaciliteter.

Diamant Residence Hotel & Spa

Diamant Residence Hotel & Spa er et All Inclusive-hotel tæt på både stranden og de ældre områder af Nessebar. På hotellet finder du et stort poolområde med pool, spa og en børneklub for familiens mindste.

Lion Hotel Sunny Beach

Lion Hotel Sunny Beach ligger i den nordlige del af Sunny Beach og i let gåafstand fra den dejlige og fine sandstrand. På hotellet finder du et dejligt poolområde med to pools med en lavvandet del til børnene. Hvis du om aften trænger til at slappe af, kan du runde dagen af med en middag i hotellets restaurant, eller du kan gå på opdagelse langs promenaden for at finde noget godt at spise eller drikke.

Zefir

Velkommen til Hotel Zefir. Hotellet ligger perfekt på stranden i udkanten af Sunny Beach, nær Nessebar. Her kan du nemt skifte mellem poolbadning og strandbadning, og en gåtur til de ældre dele af Nessebar er inden for rækkevidde. Hotellet har store grønne områder til sport og aktiviteter.

Pomorie Sun

Pomorie Sun er et enkelt hotel med en perfekt beliggenhed tæt på den lange, populære sandstrand Sunny Beach. Her venter afslappende feriedage, og dagen kan tilbringes på stranden eller ved det store poolområde. I løbet af dagen er der mange sportsgrene at give sig i kast med, eller du kan bare tage en afslappet spadseretur langs vandkanten. All Inclusive er inkluderet for en behagelig ferie i Bulgarien.

Fenix

Fenix ligger tæt på den fine, brede og børnevenlige sandstrand. Hotellet er enkelt, men har alt, hvad du har brug for til din solrige ferie i Bulgariens måske mest populære feriested, Sunny Beach. Hotellet har et stort poolområde, aktiviteter i dagtimerne og halvpension indgår.