Sentido Neptun Beach

Sentido Neptun Beach passer til dig, der ønsker at bo på den bedste beliggenhed i Sunny Beach, tæt på både strand og underholdning i centrum. Poolområdet byder på udsigt over havet og den fine sandstrand ligger lige ved siden af. All Inclusive indgår.


Værelsestyper

Familie-værelser for 3-4 personer, heraf 1 barn. Standard-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,4 ud af 10
Baseret på 7 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sentido Neptun Beach tilbyder en fantastisk beliggenhed i Sunny Beach, lige ved siden af sandstranden på den anden side af promenaden. Et poolområde med en pool og en separat børnepool. Solstole og parasoller tilbydes gratis, og poolbaren serverer forfriskende drinks. Poolhåndklæder mod betaling. Hotellet tilbyder et begrænset antal solstole og parasoller gratis på stranden i perioden 1. juni til 30. september.

Hotellets buffetrestaurant serverer morgenmad, frokost og middag. Hotellet har også en à la carte-restaurant, der serverer retter fra det bulgarske køkken, men også internationale retter. Der er også en bar med terrasse ved siden af restauranten, en poolbar og en lobbybar.

I hotellets spa er alle gæster velkomne og du kan benytte fitnessrummet, sauna, dampsauna, jacuzzi og indendørs pool gratis i én time pr. ophold mellem kl. 09.00 og 18.00 - skal forudbestilles. Massage og forskellige skønhedsbehandlinger mod betaling. Minigolf, tennis, bordtennis, dart, aerobic, vandaerobic og aftenunderholdning. Billard mod betaling. Børneklub drevet i hotellets regi for børn i alderen 4-12 med engelsktalende personale. Legeplads.

Gratis wifi på hele hotellet. Parkering på hotellet mod betaling. Fra hotellet er der gåafstand til centrum af Sunny Beach, hvor der er masser af restauranter, barer og underholdning at opdage, hvor hovedgaden hedder Blomstergatan.

Måltider

Indgår:

  • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive inkluderer:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.30-10.00
  • Kontinental morgenmad, kl. 10.00-11.00
  • Snacks, kl. 11.00-14.30
  • Frokostbuffet, kl. 12.30-14.30
  • Is og eftermiddagskaffe, kl. 15.00-17.00
  • Middagsbuffet, kl. 18.00-21.00
  • Lokale forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum i en af hotellets barer, kl. 10.00-23.00

Vær opmærksom på, at der kan forekomme ændringer. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder indtil kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Alle hoteller i Sunny Beach

Dunav

Dunav er et dejligt All Inclusive hotel, og her vil hele familien trives. Du bor i dejlige og frodige omgivelser. Ønsker du en ekstra behagelig ferie, så book et dobbeltværelse hvor All Inclusive er inkluderet og vil du udforske lokale restauranter, så vælg et dobbeltværelse med morgenmadsbuffet. Læn dig tilbage i en solstol ved poolen og nyd din ferie!

Longoza

Longoza er et dejligt All Inclusive-hotel beliggende i behagelig gåafstand til den lange og børnevenlige strand i Sunny Beach.

Tiara Beach

På det populære Tiara Beach Hotel i Sunny Beach har du stranden og byens centrum rundt om hjørnet. Hotellet har et dejligt poolområde med vandrutsjebaner.

Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach er et stort All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og vandrutsjebaner for hele familien. Her bor du ud til stranden og kun en kort gåtur fra centrum med shopping, restauranter og barer.

Briz Beach

Briz Beach ligger direkte over sandstranden og shoppinggaden i Sunny Beach. Her bor du i enkle dobbeltværelser, hvor morgenmaden er inkluderet eller i lejligheder, hvor du selv kan tilberede morgenmaden og spise den i fred og ro på balkonen. Hotellet har et poolområde til hyggelige og afslappende feriedage.

Ivana Palace

Ivana Palace har et stort og dejligt poolområde velegnet til hele familien, og ligger kun en kort gåtur fra sandstranden ved Sunny beach. Har du lyst til at træne, har hotellet fitnessrum og vil du slappe af, kan du forkæle dig selv med en dejlig spa-behandling. Tilkøb halvpension og få middagen ordnet eller udforsk det lokale restaurantudvalg.

Blue Pearl

Blue Pearl ligger lige ved den fine sandstrand i Sunny Beach. All Inclusive indgår for at gøre din ferie så bekvem som muligt. Om sommeren er solstole og parasoller på stranden inkluderet og badehåndklæder til en hyggelig dag på stranden kan fås mod et depositum. Hotellet byder på flere aktiviteter for både unge og gamle.

Sentido Bellevue Beach

Sentido Bellevue Beach ligger kun få skridt fra den dejlige, lange, brede og børnevenlige sandstrand i Sunny Beach. Halvpension med drikkevarer er inkluderet og frokosten kan indtages på en af de mange restauranter langs strandpromenaden, som også egner sig til en hyggelig aftentur. Træn i fitnessrummet eller prøv nogle sjove vandsportsfaciliteter.

Marvel

Marvel er et lyst og hyggeligt All Inclusive-hotel tæt på stranden i Sunny Beach. Her kan du nyde dagene ved poolen, og på stranden kan du bruge hotellets solstole gratis. I hotellets spa kan du slappe af med en massage eller bare nyde en tur i saunaen, den indendørs pool eller træne i fitnesslokalet. For børnene er der en sjov børneklub, og for større børn og voksne er der beachvolley, zumba og aerobic.

Diamant Residence Hotel & Spa

Diamant Residence Hotel & Spa er et All Inclusive-hotel tæt på både stranden og de ældre områder af Nessebar. På hotellet finder du et stort poolområde med pool, spa og en børneklub for familiens mindste.

Lion Hotel Sunny Beach

Lion Hotel Sunny Beach ligger i den nordlige del af Sunny Beach og i let gåafstand fra den dejlige og fine sandstrand. På hotellet finder du et dejligt poolområde med to pools med en lavvandet del til børnene. Hvis du om aften trænger til at slappe af, kan du runde dagen af med en middag i hotellets restaurant, eller du kan gå på opdagelse langs promenaden for at finde noget godt at spise eller drikke.

Zefir

Velkommen til Hotel Zefir. Hotellet ligger perfekt på stranden i udkanten af Sunny Beach, nær Nessebar. Her kan du nemt skifte mellem poolbadning og strandbadning, og en gåtur til de ældre dele af Nessebar er inden for rækkevidde. Hotellet har store grønne områder til sport og aktiviteter.