Briz Beach

Briz Beach ligger direkte over sandstranden og shoppinggaden i Sunny Beach. Her bor du i enkle dobbeltværelser, hvor morgenmaden er inkluderet eller i lejligheder, hvor du selv kan tilberede morgenmaden og spise den i fred og ro på balkonen. Hotellet har et poolområde til hyggelige og afslappende feriedage.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Mindre 1-værelses lejligheder for 1-2 personer. 1-værelses lejligheder for 1-2 personer. Større 1-værelses lejligheder for 2-4 personer, heraf 1 barn. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

5,9 ud af 10
Baseret på 10 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 15 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 20 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Briz Beach i Sunny Beach har et lille poolområde med pool med børnesektion, solstole og parasoller. Poolhåndklæder mod betaling.

I hotellets bar kan du få noget at drikke og en bid mad i restauranten.

Wifi er inkluderet i receptionen. Deponering mod betaling i receptionen for dobbeltværelserne. Parkering mod betaling. Et supermarked ligger ved siden af hotellet. Musik og folkeliv fra restauranter og barer omkring hotellet kan opfattes som forstyrrende. Gågade med butikker, restauranter og barer skal krydses for at komme til stranden.

Måltider

Dobbeltværelser: Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Lejligheder:

  • Ingen måltider indgår

Kan tilkøbes:

  • Morgenmadsbuffet

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Alle hoteller i Sunny Beach

Dunav

Dunav er et dejligt All Inclusive hotel, og her vil hele familien trives. Du bor i dejlige og frodige omgivelser. Ønsker du en ekstra behagelig ferie, så book et dobbeltværelse hvor All Inclusive er inkluderet og vil du udforske lokale restauranter, så vælg et dobbeltværelse med morgenmadsbuffet. Læn dig tilbage i en solstol ved poolen og nyd din ferie!

Longoza

Longoza er et dejligt All Inclusive-hotel beliggende i behagelig gåafstand til den lange og børnevenlige strand i Sunny Beach.

Tiara Beach

På det populære Tiara Beach Hotel i Sunny Beach har du stranden og byens centrum rundt om hjørnet. Hotellet har et dejligt poolområde med vandrutsjebaner.

Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach er et stort All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og vandrutsjebaner for hele familien. Her bor du ud til stranden og kun en kort gåtur fra centrum med shopping, restauranter og barer.

Sentido Neptun Beach

Sentido Neptun Beach passer til dig, der ønsker at bo på den bedste beliggenhed i Sunny Beach, tæt på både strand og underholdning i centrum. Poolområdet byder på udsigt over havet og den fine sandstrand ligger lige ved siden af. All Inclusive indgår.