Dunav

Dunav er et dejligt All Inclusive hotel, og her vil hele familien trives. Du bor i dejlige og frodige omgivelser. Ønsker du en ekstra behagelig ferie, så book et dobbeltværelse hvor All Inclusive er inkluderet og vil du udforske lokale restauranter, så vælg et dobbeltværelse med morgenmadsbuffet. Læn dig tilbage i en solstol ved poolen og nyd din ferie!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Dobbeltværelser med morgenmadsbuffet for 2-3 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 3-4 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 300 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Dunav ligger i den sydlige del af Sunny Beach, og herfra har du kort gåtur til butikker, restauranter og barer. Dejligt poolområde med stor pool med en mere lavvandet del til de mindre børn, solstole, parasoller og poolbar, der serverer enklere retter.

I restauranten spiser du morgenmad, frokost og aftensmad. Bar.

Fitnessrum mod betaling (indgår, hvis du bestiller All Inclusive). Sauna og massage mod betaling.

Gratis wifi på fællesområder. Deponering i receptionen mod betaling. Legeplads. Billard mod betaling.

Der er cirka 1,2 kilometer til Blomstergatan og 300 meter til den dejlige strand i Sunny Beach. Musik og lyd fra nærliggende restauranter og barer kan opfattes som forstyrrende. Lokaltrafik.

Måltider

Indgår:

  • Nogle værelser har All Inclusive inkluderet, og nogle værelser har morgenmad inkluderet

All Inclusive

  • Morgenmadsbuffet i hovedrestauranten, kl. 07.30-10.00
  • Frokostbuffet i hovedrestauranten, kl. 12.00-14.00
  • Frokost i pizzarestauranten, kl. 12.00-14.00
  • Middagsbuffet i hovedrestauranten, kl. 18.00-20.00
  • Middag i fiskerestauranten, kl. 18.00-20.00
  • Pizza, pasta og hamburgere, kl. 10.00-17.00
  • Is kl. 10.00-17.00
  • Kaffe og te med tilbehør på forskellige tidspunkter imellem kl. 10.00 til 20.00
  • Ubegrænset forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer, kl. 10.00-22.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Hvis dit fly ankommer efter kl. 02.30 om natten, kan du ikke regne med at få adgang til dit hotelværelse før ca. kl. 15.00 på dagen. Afgår dit fly hjem senest kl. 02.30 om natten, skal du forlade værelset kl. 12.00 dagen inden.

Alle hoteller i Sunny Beach

Barcelo Royal Beach

Barcelo Royal Beach ligger tæt på den dejlige og børnevenlige strand i Sunny Beach. Her har hele familien flere pools at vælge imellem og I bor i store og flotte værelser, suiter eller lejligheder. Der er en bred vifte af faciliteter og aktiviteter. Vil du have en stund for dig selv, har hotellet en spa med blandt andet fitnessrum, sauna, indendørs pool og forskellige behandlinger.

Longoza

Longoza er et dejligt All Inclusive-hotel beliggende i behagelig gåafstand til den lange og børnevenlige strand i Sunny Beach.

Tiara Beach

På det populære Tiara Beach Hotel i Sunny Beach har du stranden og byens centrum rundt om hjørnet. Hotellet har et dejligt poolområde med vandrutsjebaner.

Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach er et stort All Inclusive-hotel med flere dejlige pools og vandrutsjebaner for hele familien. Her bor du ud til stranden og kun en kort gåtur fra centrum med shopping, restauranter og barer.