2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder med et soveværelse og et kombineret opholdsrum/minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Kogeplade, ovn, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkengrej. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med satellitkanaler. Hårtørrere kan lånes i receptionen. Badeværelse med bruser eller badekar og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, heraf 2 børn.

2-værelses lejligheder deluxe

2-værelses lejligheder deluxe med opholdsrum og separat soveværelse. To enkeltsenge. Ekstraopredninger i sovesofa i opholdsrummet. Minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Bad/brus og toilet. Balkon og tagterrasse.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejligheder i etage

3-værelses lejligheder i etage som er beliggende nærmest havet. På nederste etage ligger opholdsrum og køkken, og på øverste etage er der to soveværelser med to enkeltsenge i hvert rum. Køkken med kogeplader, ovn, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer kan lånes i receptionen. To badeværelser med brus og toilet. Badekåber. Terasse, balkon og tagterrasse.

Antal personer: 3-5 personer eller 3-6 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejligheder i etage med privat pool

3-værelses lejligheder i etage med privat pool. På nederste etage ligger opholdsrum og køkken, og på øverste etage er der to soveværelser med to separate senge i hvert rum. Køkken med kogeplader, ovn, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer kan lånes i receptionen. To badeværelser med brus og toilet. Badekåber. Balkon eller terrasse med havudsigt eller delvis havudsigt.

Antal personer: 3-5 personer eller 3-6 personer, heraf 2 børn.

Junior-suiter

Junior-suiter med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, mikroovn, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: Junior-suiter for 2-4 personer, heraf 1 barn.