Værelsestyper

2-værelses lejligheder (kun for voksne)

Lyse 2-værelses lejligheder med opholdsrum og separat soveværelse. Ekstraopredninger i sovesofa i opholdsrummet. Køkken med kogeplader, ovn, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Bad/brus og toilet. Balkon og terrasse.

Antal personer: 1-2 personer.

2-værelses lejligheder deluxe

Lyse og fine 2-værelses lejligheder deluxe med opholdsrum og separat soveværelse. Ekstraopredninger i sovesofa i opholdsrummet. Minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Bad/brus og toilet. Balkon og tagterrasse.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejligheder i etage

Lyse og fine 3-værelses lejligheder i etage som er beliggende nærmest havet. På nederste etage ligger opholdsrum og køkken, og på øverste etage er der to soveværelser med to separate senge i hvert rum. Køkken med kogeplader, ovn, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Badekåber. To badeværelser med brus og toilet. Alle lejligheder har 3 forskellige udepladser. Fra opholdsrummet er der udgang til en terrasse, som ikke er adskilt fra de øvrige lejligheder, og som har en balinesisk solseng. Fra soveværelset er der udgang til en balkon med trappe op til tagterrassen hvor der er solsenge. Nogle lejligheder har havudsigt fra balkonen, alle har havudsigt fra tagterrassen.

Antal personer: 2-5 personer eller 2-6 personer, heraf 2 børn.

Junior-suiter

Lyse junior-suiter med dobbeltseng eller to separate senge. Køkken med kogeplader, ovn, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.