2-værelses lejlighed

2-værelses lejligheder med balkon eller terrasse. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Loftsvifte. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

2-værelses lejlighed deluxe

2-værelses lejligheder deluxe med balkon. Et soveværelse og et kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, ovn, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen. Lejligheden har desuden en tagterrasse, hvorfra man har udsigt til havet.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejlighed med 3 ord. senge i etage med privat pool

3-værelses lejligheder i etage med terrasse og privat pool. På entréetagen er der opholdsrum og køkken, og ovenpå er der to soveværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge i hver. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Køkken med kogeplader, ovn, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Badekåber. Hårtørrer. To badeværelser med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 80 kvm.
Antal personer: 3-5 personer eller 3-6 personer, heraf 2 børn.

Junior-suite

Junior-suiter med balkon eller terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, mikroovn, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Tv med internationale kanaler. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 5 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 40 kvm.
Antal personer: Junior-suiter for 1-3 eller 1-4 personer, heraf 2 børn.