Bedømmelse af Los Olivos Beach Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,2 ud af 10 baseret på 39 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,2 / 10
Rengøring
 
5,8 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
6,6 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mad og drikke
 
6,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,3 / 10
Service
 
6,2 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Vores egen tagterrasse, og omeletten i morgen buffet.
-
Noget mere varieret mad i aften buffet. Det er meget ens hver dag, var meget træt af det de sidste par dage, selvom vi var ude og spise to aftener i ugen.

Bekræftet køb : 2020-03-08


10 ud af 10

+
2dejlige terrasser med havudsigt
-
Cafesæt og parasol på tagterrasse. Håndsprit i buffet

Bekræftet køb : 2020-02-23


7 ud af 10

+
centralt beliggende
-
Meget anmassende sælgere at udlejning lejemål af hotellet til favorabel pris? Man bliver fanget på det forkerte ben når der kommer en person og stiller spørgsmål om vores tilfredshed om hotellet og derefter lynhurtigt er fanget til et indledende møde med en "sælger" ..... øv

Bekræftet køb : 2020-02-02


6 ud af 10

+
Maden og tagterrassen
-
Værelset var meget slidt. De fik vores kontonr.og ville ikke slette det da vi rejste. Jeg håber ikke der sker noget. Der var ikke noget om eftermiddagen, chips osv

Bekræftet køb : 2019-12-15


10 ud af 10

+
Det utrolige venlige personale, og at der var så pænt i ude arealerne, god og varieret mad.
-
Lidt renovation på badeværelse ville være godt.

Bekræftet køb : 2019-10-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

65% af gæsterne anbefaler

624 bedømmelser
Meget godt
 
148
Godt
 
204
Middel
 
128
Mindre godt
 
68
Dårligt
 
76

5 nyeste bedømmelser

16-02-2020

Indlæg af lonee116 Kolding, Danmark

Hyggeligt hotel tæt ved stranden.

Vi havde booket en uge på dette hotel i uge 7. Vi ankom fredag aften og blev mødt af en receptionist, som ikke var så imødekommende. Vi fik anvist vores lejlighed og gik igennem hele komplekset for at finde den. Overalt er komplekset rent og pænt og meget velholdt udenfor. Poolområdet er virkelig flot med hyggelig bar, hvor der er lækker mad at få og happy hour fra 16-18 hver dag. Desværre var der hver dag optaget af håndklæder på nærmest alle liggestole, og det var virkelig svært at finde plads, når vi kom fra stranden ved 15-tiden. Rigtig dygtig massør tilknyttet hotellet, 29 euro for 1/2 time. Lejligheden var fin, stor med tagterrasse med 2 liggestole og panoramaudsigt over havet. Vi var meget begejstrede for tagterrassen, idet der på intet tidspunkt i løbet af dagen var sol på den almindelige terrasse. Interiøret var meget slidt i lejligheden, men sengen i soveværelset var rigtig god og gode puder. Der var aircondition i både stue og soveværelse uden beregning. Der var mulighed for gratis at låne en føntørrer. På 3. dagen ringede det på vores dør og en dame kom ind med en flaske vin og sagde, at hun var ansat på hotellet og ville stille spørgsmål vedr. vores ophold. Hun sagde det tog 6 min., men det tog mere. Ved afslutningen af samtalen siger hun, at hun har en bedre pris til os ved den næste booking, men vi skal møde op torsdag morgen kl 10.00 for at få prisen. Min mand siger, at hun bare kan give et tlf nummer, så skal vi nok ringe, hvis vi får behov. Dette afslår hun og siger, at vi skal møde op torsdag. Torsdag møder vi op og hun kigger ikke på os, men siger at vi skal følge efter en herre. Vi spørger hvor længe vi skal bruge på det her og manden siger omkring 1 time. Vi vil under ingen omstændighed bruge en time og aftaler max 1/2 time. Vi går langt igennem hotellet og ud af hotellet og bliver vist ind til et kontor, hvor manden og hans boss bruger 1/2 time på at overbevise os om, at vi skal betale forud for nogle bookinger af rejser i femtiden forskellige steder i verden (timesharelignende). Vi vil under ingen omstændigheder lægge penge forud og går igen. Vi er fuldstændig rystede over, at hotellet går med til den slags salgstricks. Vi ville gerne besøge hotellet igen, men vil ALDRIG acceptere den slags pres og at blive lokket i salgsituationer i vores ferie!

 
05-03-2019

Indlæg af Torben F Spøttrup, Danmark

Ferie i december

Et hotel midt i byen , god pool maden er i orden, egen strand med strandstole og bar. Der er en masse trapper og stigninger på området. Vi havde en dejlig lejlighed med en stor tagterrasse virkelig god .

 
19-03-2018

Indlæg af Bittenadler

Super hotel

Endnu en lækker uge på Los Olivos. Kan varmt anbefales. Vi skal der ned igen februar 2019ūüėĄūüĎŹūüŹĽsuper personale, værelser i passende størrelser. Super super poolbar hvor Juan sørger for hygge for alle gæster. Kan gå ugeneret på strandpromenade fri for sælgere

 
02-11-2017

Indlæg af nipkin ribe denmark

Mange trapper men god beliggenhed

Hotellet ligger tæt på havet. ja det gør det. Men der er mange mange trapper, før man når ned til stranden. Først er der trapper op og ned på hotellets område. Dernæst mange trapper ned til stranden. der er ramper til kørestole og kufferter, men jeg vil nødigt skubbe en stol på området .Fik et Silver værelse. ganske udmærket og fint rent.Nr 1038. Værelset vendte ud mod en vej, der var noget trafikeret. På modsatte side af vores værelse, lå et andet hotel. Deres garage dør til parkeringskælderen, gik op og ned hele døgnet. Det larmede meget. Og så var deres aften underholdning meget tæt på og meget højt til ca kl ca 24. Rengøringen ugen igennem var svingende. Bla. blev toilettet slet ikke gjort rent. Dagen før vi skulle hjem, holdt nøglen op med at fungere. Det gjorde det nogen gange, sagde receptionisten. Venligt og hjælpsomt personale hele vejen igennem.

 
11-12-2016

Indlæg af Thorkil A Brørup, Danmark

Sand&Sea Resort ( Sand &S... Resort )

Lagos /Olivos Resort -Fanabe- Tenerife Var på vennetur med reserveret ophold på Lagos Fanabe- Booket ca. 6 mdr.før Ankommer til Lagos Fanabe- Ikke nogen lejligheder- ( Managment annulleret reservation og flyttet os til Olivos - Ingen info !! Her indkvarterede de os i deres laveste kategori !! Dansk Salgsassistent på stedet kunne ikke udrette meget, - havde rigeligt at gøre med at udrede diverse problemer- Samt at sælge NYE uger til danskere Så it's all about PROFIT - resten skider de på !!