2-værelses lejlighed deluxe

2-værelses lejligheder med terrasse.Lejlighederne er renoveret i 2020. All Inclusive inkluderet i prisen. Soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Loftvifte i opholdsrummet. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 44 kvm.
Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

2-værelses lejlighed deluxe

2-værelses lejligheder med balkon med delvis havudsigt. Lejlighederne er renoveret i 2020. Morgenmadsbuffet inkluderet i prisen. Lejlighederne ligger på hotellets øverste etage og består af et soveværelse og en kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Loftvifte i opholdsrummet. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 44 kvm.
Antal personer: 2-3 personer, 2-4 personer, heraf 2 børn.

2-værelses lejlighed superior

2-værelses lejligheder superior med balkon med delvis havudsigt. Lejlighederne er ikke renoveret. All Inclusive inkluderet i prisen. Soveværelse og kombineret opholdsrum og minikøkken. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Loftvifte i opholdsrummet. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 44 kvm.
Antal personer: 2-3 personer, 2-4 personer, heraf 2 børn.