2-værelses lejligheder

Lyse 2-værelses lejligheder beliggende i stueplan. All Inclusive indgår i prisen. Lejlighederne består af et kombineret opholdsrum og minikøkken samt et soveværelse med to separate senge. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Loftvifte i opholdsrummet. Bad/brus og toilet. Terrasse. Denne værelsestype kaldes A1 silver af hotellet og ligger altid i stueplan.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

2-værelses lejligheder med delt pool

Lyse 2-værelses lejligheder med direkte adgang til pool. All Inclusive indgår i prisen. Lejlighederne består af et kombineret opholdsrum og minikøkken samt et soveværelse med to separate senge. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Loftvifte i opholdsrummet. Bad/brus og toilet. Udeplads direkte adgang til pool. Denne værelsestype kaldes A1 silver af hotellet.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Ikke renoverede 2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder som ligger i stueplan. Morgenmadsbuffet indgår i prisen. Lejlighederne består af et kombineret opholdsrum og minikøkken samt et soveværelse med to separate senge. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Loftvifte i opholdsrummet. Bad/brus og toilet. Terrasse. Denne værelsestype kaldes A1 silver af hotellet og ligger altid i stueplan.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.