Værelsestyper

2-værelses lejligheder

Lyse 2-værelses lejligheder beliggende på de øverste etager. Lejlighederne består af et kombineret opholdsrum og minikøkken samt et soveværelse med to separate senge. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt. Denne værelsestype kaldes A1 gold af hotellet.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

2-værelses lejligheder

Lyse 2-værelses lejligheder beliggende på nederste etage. All Inclusive indgår i prisen. Lejlighederne består af et kombineret opholdsrum og minikøkken samt et soveværelse med to separate senge. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Loftvifte i opholdsrummet. Bad/brus og toilet. Terrasse. Denne værelsestype kaldes A1 silver af hotellet.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

2-værelses lejligheder med delt pool

Lyse 2-værelses lejligheder som for nyligt er renoveret og har direkte adgang til pool. All Inclusive indgår i prisen. Lejlighederne består af et kombineret opholdsrum og minikøkken samt et soveværelse med to separate senge. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Loftvifte i opholdsrummet. Bad/brus og toilet. Udeplads med adgang til pool. Denne værelsestype kaldes A1 silver af hotellet.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

2-værelses lejligheder på øvre etager

2-værelses lejligheder som ligger på de øvre etager. Lejlighederne består af et kombineret opholdsrum og minikøkken samt et soveværelse med to separate senge. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Minikøkken med køleskab, mikroovn, el-kedel, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

3-værelses lejligheder

3-værelses lejligheder med All Inclusive, der består af et kombineret opholdsrum og minikøkken samt to soveværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Minikøkken med køleskab, mikroovn, el-kedel, kaffemaskine, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Terrasse.

Antal personer: 3-4 personer eller 3-6 personer, heraf 2 børn.

Ikke renoverede 2-værelses lejligheder

2-værelses lejligheder som ligger på nederste etage. Morgenmadsbuffet indgår i prisen. Lejlighederne består af et kombineret opholdsrum og minikøkken samt et soveværelse med to separate senge. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Loftvifte i opholdsrummet. Bad/brus og toilet. Terrasse. Denne værelsestype kaldes A1 silver af hotellet.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Renoverede 2-værelses lejligheder

Lyse 2-værelses lejligheder som for nyligt er renoveret og ligger på de øverste etager. Morgenmadsbuffet indgår i prisen. Lejlighederne består af et kombineret opholdsrum og minikøkken samt et soveværelse med to separate senge. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Bad/brus og toilet. Balkon med delvis havudsigt. Denne værelsestype kaldes A1 gold af hotellet.

Antal personer: 2-3 personer eller 2-4 personer, heraf 2 børn.

Renoverede 3-værelses lejligheder

Lyse 3-værelses lejligheder som for nyligt er renoveret og ligger i stueplan. All Inclusive indgår i prisen. Lejlighederne består af et kombineret opholdsrum og minikøkken samt to soveværelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredninger i sovesofa. Minikøkken med kogeplader, køleskab, mikroovn, kaffemaskine, el-kedel, brødrister og enkelt køkkenudstyr. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi. Deponering mod betaling. Loftvifte i opholdsrummet. Bad/brus og toilet. Terrasse. Denne værelsestype kaldes A2 af hotellet.

Antal personer: 3-4 personer eller 3-6 personer, heraf 2 børn.