Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,1 ud af 10 baseret på 70 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,1 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,1 / 10
Mad og drikke
 
6,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,3 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-03-31


6 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Det var slidt og poolen var beskidt. Ikke meget sol før over middag ved poolområdet

Bekræftet køb : 2024-03-17


8 ud af 10

+
Vi kunne ikke høre trafikken, og ingen nattelarm
-
At reglerne om at spærre solstole ikke blev håndhævet, så man måtte benytte solstole som stod i skygge, mens der stod stole med håndklæder på, uden de blev benyttet.

Bekræftet køb : 2023-12-31


10 ud af 10

+
Stilheden om natten
-
Bedre køkkenudstyr til tilberedning af mad, end ikke en grydeske, stegespatel, to ting der. Ikke have gjort stegning kogning bedre Instruktion til ovn, som vi ikke engang kunne finde ud af at åbne.

Bekræftet køb : 2023-12-17


8 ud af 10

+
Det lå rigtig godt placeret
-

Bekræftet køb : 2023-11-19


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-11-05


10 ud af 10

+
Lejlighederne, haven og omgivelserne, kort afstand til stranden, og meget andet
-

Bekræftet køb : 2023-04-02


7 ud af 10

+
Omgivelserne
-
Har sendt reklamation til jeres reklamationsafdeling om værelsets ringe standard

Bekræftet køb : 2023-04-02


9 ud af 10

+
-
Fitness må gerne åbne før kl 8 om morgenen. Alt personale var serviceminded undtagen i bar og restaurant, de var virkelig ikke særligt imødekommende.

Bekræftet køb : 2023-03-19


9 ud af 10

+
Beliggenheden
-
Underholdningen var ikke noget særligt

Bekræftet køb : 2023-03-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 3,5/5 Renlighed

57% af gæsterne anbefaler

677 bedømmelser
Meget godt
 
172
Godt
 
204
Middel
 
134
Mindre godt
 
84
Dårligt
 
83

5 nyeste bedømmelser

04-03-2023

af nielsvN7024QY

De sidste 2 stjerne må være købt

Netop kommet hjem efter 1 uges ferie. Vi havde ud fra anmeldelserne bestilt et "Topfloor" grundet vi ikke havde lyst til "støj" fra gaden. Men hotellet havde placeret os i stuen, i det hjørne af hotellet, hvor der var absolut mest støj fra vejen. Da vi klagede, fik vi at vide, de havde "opgarderet" os og ikke havde andet at tilbyde. Da vi kom tilbage på værelset og skulle tage tæpper ud af skabet, væltede der tomme dåse colaer og en tom vodka glas flaske ud på gulvet og gik i stykker. Her blev straks sendt rengøring, men de skulle tales ret bestemt til, for at tæpperne blev skiftet, Da vi klagede over denne hændelse, blev vi "opgarderet" til halvpension, men det levede i den grad op til anmeldelserne om maden, så vi kikkede på det og gik ned i byen og spiste. Så hvis hotellet her vælger, som de har for vane under negative anmeldelser, ja så nød vi bestemt ikke middagen på hotellet. Reklamerne for hotellet er efter min mening falske, vil man i opvarmet pool er det på nabo hotellet, havde man købt et værelse med direkte adgang til pool, var man godt nok på en ferie i februar, blevet snydt. Og mange af de værelser man ser på billederne med flot udsigt, er værelser/lejligheder der er private/Udlejning og altså slet ikke hotelværelser. Vores udsigt fra balkonnen i stuen, var til indgangen på lejligheden overfor, og det elektriske lys var som en hallogenlampe, der lyste alt op - det samme er natbordslamperne i øvrigt. Vores hotelværelse placering var så også placeret ved vareindlevering og da nogle værelser var under renovering, var det så oveni her at cemnet og byggemateriale blev leveret og stod. Det er et rigtig fint opråde og man er midt i det hele når man går ud fra hotellet, men der ligger så mange fine hoteller, så der er bestemt ingen grund til at vælge dette hotel som fortjener at få pillet 2 stjerner af.

 
12-12-2022

af Gitte N

Hyggeligt hotel med perfekt beliggenhed

Perfekt beliggenhed - behageligt miljø - ok pool område dog lidt begrænset med sol i dec md. Hyggelige værelser. Alt i alt et dejligt hotel med perfekt beliggenhed. Mulighed for at leje badehåndklæder. Vi bestilte halv pension, morgenmad var ok men buffet til aftensmad var desværre virkelig ringe. Gode restauranter lige ude for døren bl.a. Milano som ligger lige overfor - havde dejlig tapas.

 
09-12-2021

af Dirk A Slagelse, Danmark

Blandet oplevelse. Super beliggenhed, kedelig mad

Hotellet ligger godt, direkte ved stranden og ved den kilometerlange promenade. Hotelområdet er hyggeligt med palmer og pool som snor mellem bygningerne. Rummelige lejligheder. Men vi var i tvivl om hvorvidt vores lejlighed virkelig var ‘renoveret’ (=dyrere) for ‘blot’ 4 år siden. Vær opmærksom på at ikke alle lejl. med delt pool har gelænder og badestige som vist på foto - og trappen kan være glat. Fitnessrum åbningstider var pga COVID-19 begrænset til 10-18, max 3 Pers. og krav om reservation. Kan ikke se hvad tidsbegrænsningen gør godt for. All inklusive maden var kedelig, ensformigt og smagte ikke af meget. Morgenmaden var bedre med et bredt udvalg og masser af frugt. Personale i både restaurant og reception var ikke altid lige skarpe. Da vi ville skifte poolhåndklæder, var der ikke flere den dag. Rengøring benytter MEGET parfumeret midler - kan næppe være særlig miljøvenlig. Vores housekeeper var flink og hjælpsom. Når alt dette er sagt, så har vi været glad for opholdet og roen omkring poolen (november, næsten ingen børn på hotellet). Vi valgte at spise aftensmaden ‘i byen’ hvor der findes mange restauranter i nærheden.

 
12-02-2018

af Erik F Puerto de la Cruz, Spanien

Området frygteligt turisthul. Hotellet fint.

Hotellet er pænt og rent.Turistshows hver eneste aften af svingede kvalitet. Man kan tilkøbe All inclusive. Bemærk dog at der ikke serveres andet end den billigste lokale spiritus. Maden er buffet. Området er udelukkende hoteller og souvenirshops. Ikke en eneste hyggelig lille lokal bar!

 
03-06-2017

af babberup Haslev, Danmark

Dejligt hotel

Dejligt hotel med en fantastisk beliggenhed. Store lyse lejligheder, med alt man skal bruge. Dejligt mad, især morgenmaden er fantastisk. Det er lidt sløvt med betjening af drikkevare til frokost. Venligt og smilende personale i poolbaren. Søde og hjælpsomt personale i receptionen. Dejligt pool område, hvor man desværre skal tideligt op, for at få en solbriks, selv om reglerne siger man ikke målinger håndklæder, hvis man ikke bliver. Lidt problemer hist og her, såsom jeg 4 gange blevet låst ude af min lejlighed, hvor jeg har måtte få mit kort åben igen. Sengene er hårde og meget korte. Jeg bor på 2101 med en fantastisk udsigt over poolområde og havet. Et hotel jeg kun kan anbefale. Skal der 5 stjerner, skal der være poolhåndklæder