Le Meridien Lav

  • • Privat strand
  • • Førsteklasses beliggenhed
  • • Luksuriøst spa med skønne behandlinger

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Gold på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Le Meridien Lav er et meget fint hotel for dig, som vil på et hotel af højeste kvalitet. I hotellets fine spa kan du forkæle dig med en eller flere af de mange luksuriøse behandlinger – du fortjener det!

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn. Superior-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

8,7 ud af 10
Baseret på 86 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Le Meridien Lav er et stort og luksuriøst hotel, som ligger i Podstrana udenfor Split. Smukt poolområde med infinitypool og separat børnepool. Solstole og parasoller. Poolbaren Laguna serverer drikkevarer samt enkle retter og snacks. Privat strand med vandsportsaktiviteter (mod betaling).

Hotellet har fire restauranter. Spalatum har et moderne middelhavsinspireret køkken med et bredt udvalg af vine og tilbyder fantastisk udsigt over Adriaterhavet. I Gooshter Beach Club findes Asian Fusion og street food på menuen. Den italienske restaurant Conlemani har en skøn atmosfære og udsigt over marinaen. 7 Palms Bar & Grill er en strandbar, der serverer grill-retter. På hotellet er der flere barer, heraf en champagnebar for dig, der vil nyde noget at drikke i luksuriøse omgivelser. I art Café vises moderne kunstværker af lokale kunstnere og her serveres kaffe, te, lettere retter og søde sager.

Nyrenoverede Re:Cupera Wellnes and Spa har opvarmet indendørs pool, jacuzzi og massage mod betaling. Fitnessrum og sauna. Tennis mod betaling. Basket. Børneklub i hotellets regi med engelsktalende personale samt børnepasning mod betaling.

Døgnåben reception. Gratis wifi på fællesområder. Roomservice. Privat marina, skønhedssalon og flere små butikker. Hotelbus til Split centrum i juli og august (ca. 20 minutters køretur) mod betaling. Gennemkørselstrafik kan virke forstyrrende i nogle værelser.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension (morgenmad og middag i restaurant Spalatum) mod tillæg.

Sommer 2019: Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr.

Vær opmærksom på

Superior-værelser kan bookes i sommersæsonen 2019.