1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Bluesun Elaphusa

  • • Familiehotel
  • • Nær stranden Zlatni Rat
  • • Stort poolområde

TILBUD!

Book dette hotel i januar og rejs senest 15. juni. Når du booker med morgenmad, får du halvpension for kun 1 kr.

Familiehotellet Bluesun Elaphusa ligger i Bol på den populære ferieø Brač i Kroatien. Det store poolområde har pools for både store og små,  og i den hyggelige poolbar kan du slappe af med noget køligt at drikke. Gå ikke glip af hotellets fine spaafdeling, som tilbyder skønne behandlinger og massage.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

God beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 75 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Bluesun Elaphusa er et fint hotel beliggende i hyggelige omgivelse med pinjetræer og nær stranden, Zlatni Rat. Her findes stort poolområde med saltvandspool, separat børnepool, poolbar, solstole og parasoller. Strandhåndklæder kan lånes mod depositum.

Buffetrestauranten serverer morgenmad og middag. A la carte-restauranten Tavern Vallum ligger i hotellets kælderetage og har en atmosfære, der minder om romertiden. Her serveres dalmatiske specialiteter til middagstid. Ved stranden findes også restauranten Borak, et perfekt sted til frokost eller et lettere måltid i løbet af dagen. Om aftenen serveres der romantiske middage til hyggelig livemusik. Der findes også en natklub og flere barer.

Bluesun Elaphusa består af 4 bygninger og tilbyder gratis wifi på hotellets fællesarealer. Stort og flot wellnesscenter med fitness-faciliteter, indendørs pool, jacuzzi, sauna og massage (mod betaling). Golfsimulator og populær bowlinghal mod betaling. Mulighed for vandsportsaktiviteter og tennis nær hotellet. Konferencemuligheder for op til 600 personer. Lyd fra natklubben og aftenunderholdningen kan virke forstyrrende i visse værelser. Stejl bakke ned til stranden.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension eller helpension mod tillæg. Når voksne tilkøber måltider, spiser børn (2-11 år) for kun 1 kr.