Vores rejsemål, Kos

byer sorteret efter

En ferie i Psalidi er perfekt for livsnyderen. I Psalidi er der roligt og skønt og kræfterne kan bruges på at læse favoritbogen ved hotelpoolen, nyde den skønne havudsigt eller tage et forfriskende dyp på en af de gode sten- og rullestensstrande i nærheden.

Læs mere om Psalidi 6 hoteller fra 3.998 DKK

Nord for Kos ligger skønne Lambi. En rejse til Lambi byder på timelange tavernamiddage, dovne timer i solstolen og sightseeingture på cykel. Her trives den som sætter pris på at bo i nærheden af Kos by, men gerne sover på behørig afstand fra støj fra barer og diskoteker.

Læs mere om Lambi 5 hoteller fra 2.748 DKK

En tur til Kos vil ikke skuffe dig. Den dejlige strand Lambi Beach, Apollostranden og sommerens natteliv i højsæsonen er populært hos mange. Men Kos by er også rig på kulturskatte, så tag med på en af vores udflugter eller lej en bil og oplev den side af Kos.

Læs mere om Kos By 9 hoteller fra 2.698 DKK

Velkommen til en ferie ved Kos' længste strand! Trods sin mindre størrelse er Kardamena en livlig by hvor der er meget at lave. Efter en herlig dag med sol og badeture, kan du slå dig ned ved en af de mange restauranter eller slentre rundt og shoppe i byens butikker. Vi har flere hoteller med muligh...

Læs mere om Kardamena 4 hoteller fra 4.498 DKK

Tigaki og Marmari er mest kendt for sine dejlige og lavvandede sandstrande med et rigt udbud af vandsportsaktiviteter. Vi anbefaler virkelig dette dejlige feriested!

Læs mere om Tigaki & Marmari 1 hoteller fra 7.248 DKK