Fakta om Kos

Transfer:

Fra Kos lufthavn til første hotel i alle vores byer tager det ca. 30 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen.

Strande:

Ca. 50 % af kysten på Kos består af strande - de fleste er dejligt lavvandet og børnevenlige som f.eks. Tigaki Beach med vandsportsaktiviteter og taverner samt Paradise Beach. I Kos by findes den lange og velbesøgte strand, Lambi Beach, ca. 300 m fra centrum, med vandsportsaktiviteter. Kardamena har en sandstrand.

Forlystelser:

I Kos by er der gang i nattelivet i højsæsonen. Flere hundrede barer og diskoteker på specielle bargader i byen. I Psaldi nær Ramira Beach og Alexandra Beach findes en hyggelig bouzoukiklub, der er åben i højsæsonen. I Kardamena er der både barer og diskotek.

Transport:

Fra Kos by er der daglige busforbindelser til øens byer og strande. I Kos by kan man også leje bil, motorcykel, scooter og cykel. Cykeludlejning ca. 150 DKK pr. uge. Vi anbefaler at leje en bil eller cykel og udforske Kos på egen hånd.

Sport:

Kos er en relativ flad ø, der egner sig godt til cykelture. Vandsportsaktiviteter findes på alle større strande. Dykning med flaske findes, hør nærmere hos rejselederen på destinationen. Ridning samt go-cart bane.

Værd at vide:

Evt. gebyr for aircondition og deponering betales direkte til hotellet.