Kos

Kos - rejsetips

En rejse til Kos byder på det meste - smukke små landsbyer, kridthvide strande, interessante seværdigheder og masser af fornøjelser. Oplev berømte seværdigheder som Asklepion og borgen i Kos by, nyd solen på den smukke Marmari-strand og spis mindeværdige måltider på en af alle Kos restauranter og caféer. Her kan du læse mere om, hvad du ikke må gå glip af, mens du er på ferie på en af Grækenlands mest populære øer!

De bedste strande på Kos

For dig der kan lide sol og strand, har Kos meget at tilbyde. Besøg den uspolerede strand Mastichari, nyd solen på Marmari-stranden eller hæng ud på Apollo-stranden i Kos by, hvor der tilbydes gratis solstole til alle Apollos gæster!

Læs mere om Kos strande her

Find dit Kos

Kos er en af Grækenlands mest populære øer. Her finder du alt fra lækre strande og hyggelige små byer til livlige festgader og charmerende restauranter. Men har du svært ved at finde ud af, hvor på Kos du skal tage hen? Se vores guide til Kos her!

Find dit Kos her

Restauranter på Kos

På Kos er der et stort og velsmagende udbud af mad og drikke. Vælg mellem hyggelige, familiedrevne taverner, strandmiddage og festlige barer. Eller hvorfor ikke nyde en kop kaffe i en gammel vindmølle oppe i bjergene i Kefalos?

Læs vores tips her

Det kan du lave på Kos

Hvis du får brug for en lille pause fra solen og vandet, er der meget at finde på at lave her. Sjov i vandparken, slappe af i varme kilder eller lære mere om Grækenlands historie på det arkæologiske museum. På Kos er der underholdning for alle!

Læs mere her

Seværdigheder på Kos

Se på påfugle og skildpadder i den tætte fyrreskov Plaka, besøg øens arkæologiske vigtigste område eller beundre den mægtige borg i Kos by - der er masser af seværdigheder på Kos.

Læs vores tips her

Aktiv ferie på Kos

Hvis du vil være aktiv på ferien, er der mange aktiviteter på Kos. At leje en cykel er en nem måde at se øen på og komme rundt til de forskellige strande, herunder kitesurfing, dykning og andre sjove vandsportsaktiviteter. Er du mere sikker på land, er tennis et godt alternativ.

Læs vores tips her

Shopping på Kos

Souvenirs er selvfølgelig en del af ferien. Tag feriesmagene med hjem efter en tur i markedshallen i Kos by, hvor du finder alt fra olivenolie og krydderier til slik og raki. Eller hvad med en håndlavet kreation fra bjerglandsbyen Zia, der vil være et fint minde efter dit besøg på Kos.

Læs mere her

Kos smukke byer

Kos er en ø fuld af smukke byer at opdage. Slå to fluer med ét smæk og tag på en cykel- eller vandretur for at se så meget af Kos på vejen. Her kan du læse mere om hvilke byer, der er et besøg værd!

Læs mere om Kos byer her

Find og book rejsen her