Kos by

  • • Byen som aldrig sover
  • • Øens bedste udbud af restauranter
  • • Gode udflugter

Apollo Service

På rejsemål med Apollo Service findes Apollos skandinavisktalende rejseledere på rejsemålet. Vi tilbyder desuden service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-mail, hvor du kan få praktisk information, tips til udflugter, billeje og meget mere. Læs mere på det respektive rejsemål om hvornår Apollo Service tilbydes.

En tur til Kos vil ikke skuffe dig. Den dejlige strand Lambi Beach og sommerens natteliv i højsæsonen er populært hos mange. Men Kos by er også rig på kulturskatte, så tag med på en af vores udflugter eller lej en bil og oplev den side af Kos.Fakta om Kos by

Transfer

Fra Kos lufthavn til første hotel i alle vores byer tager det ca. 30 min. Rejseleder følger normalt ikke med på transferen.

Strande

Ca. 50% af kysten på Kos består af strande - de fleste er dejligt lavvandet og børnevenlige. I Kos by findes den lange og velbesøgte strand, Lambi Beach, ca. 300 m fra centrum, med vandsportsaktiviteter. På Apollostranden har alle Apollos gæster gratis solstole.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 15°c
feb 15°c
mar 16°c
apr 18°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 20°c
dec 17°c
7,2 ud af 10 Kos by
Vores gæsters vurdering, Baseret på 634 anmeldelser

Andre byer Kos

Kardamena

Velkommen til en ferie ved Kos' længste strand! Trods sin mindre størrelse er Kardamena en livlig by hvor der er meget at lave. Efter en herlig dag med sol og badeture, kan du slå dig ned ved en af de mange restauranter eller slentre rundt og shoppe i byens butikker. Vi har flere hoteller med mulighed for All Inclusive for hele familien.

Tigaki & Marmari

De charmerende badebyer Tigaki og Marmari på Kos er for dig, der vil nyde en rolig atmosfære og skønne svømmeture men stadig have mulighed for at udforske omgivelserne. De to byer mødes ved en af Kos' smukkeste sandstrande, der er placeret flere kilometer langs med kysten.

Psalidi

En ferie i Psalidi er perfekt for livsnyderen. I Psalidi er der roligt og skønt og kræfterne kan bruges på at læse favoritbogen ved hotelpoolen, nyde den skønne havudsigt eller tage et forfriskende dyp på en af de gode sten- og rullestensstrande i nærheden.

Lambi

Nord for Kos ligger skønne Lambi. En rejse til Lambi byder på timelange tavernamiddage, dovne timer i solstolen og sightseeingture på cykel. Her trives den som sætter pris på at bo i nærheden af Kos by, men gerne sover på behørig afstand fra støj fra barer og diskoteker.