1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Marriott Resort & Spa Weligama Bay - Vinter 2019/20

  • • Tre pools
  • • Lige ved stranden
  • • Spa på hotellet

I Weligama Bay handler livet om sol, hav og om at surfe. På Marriott Resort & Spa Weligama Bay kan du nyde alt dette på et dejligt hotel som blander moderne standard med charmen fra den lille fiskerby. Her bor du lige ved stranden i lyse værelser på et hotel med god mad og service af høj klasse.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Marriott Resort & Spa Weligama Bay har en pool og have ved stranden. Der er tre pools på hotelområdet, hvor den ene er en børnepool med en lille rutsjebane og en anden har et jacuzzihjørne.

På hotellet er der flere restauranter og barer. Restaurant Weligama Kitchen er åben til morgenmad, frokost og middag. Her er international mad fra flere forskellige verdens køkkener. Du kan også smage på fisk fra de lokale fiskehandlere på restauranten Big Fish. På Surf's Up serveres vestlige og asiatiske småretter med cocktails ved poolen. Her er også en lobbybar samt en deli med kaffe kage.

Gratis aktiviteter hele ugen, med f.eks. yoga. Gratis volleyball. Gratis børneklub med spil og film i hotellets regi. Spa med fem behandlingsrum. Spabehandlinger mod betaling. Roomservice mod betaling.

Ca. 15 minutters gåafstand til centrum med butikker og nogle restauranter. Byen Mirissa med flere restauranter og et livligt udeliv ligger 15-20 minutters køretur herfra. Lokaltrafik.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Jule- og nytårsmiddag. Halv- eller helpension mod tillæg.

Bemærk venligst at flyvninger til Sri Lanka er med Qatar Airways og med mellemlanding og skifte i Doha. Alle flydetaljer og tidsplan fremgår af din flybillet.