Find dit rejsemål via kortet

Hos Apollo har vi altid et stort udvalg af gode charterrejsemål og med vores fleksible pakkerejser er hele verden åben for dig, der selv vil sammensætte din rejse! Du finder let den perfekte rejse her på siden, hvor du kan klikke dig videre og læse mere om de mange rejsemål og hoteller, Apollo tilbyder. Apollo er en af Danmarks største rejsearrangører, og vi har rejser for enhver smag – til både trygge og nye, spændende steder i den store verden.

Her kan du se alle vores rejsemål og du kan også finde rejsemål via kortsøg.

Sommerferie

Gå vild i gyderne, nyd livet i et boblebad og tag på vandring blandt citronlunde. Book sommerens ferie i dag!

Se alle sommerrejser

Efterårsferie

Vidste du, at vi har forlænget sommersæsonen til vores rejsemål ved Middelhavet i år? Nu kan du udsætte efterårets kulde, mørke og regn helt til november. 

Se alle efterårsrejser

Vinterrejser

Dyk blandt farverige koralrev, smag eksotiske frugter, tag en lur under en svajende palme eller vandre gennem tropisk vegetation. Book din vinterferie i dag og start med at længes.

Se alle vinterrejser

Forårsrejser

Længes du efter sommervarme allerede i marts, april eller maj? Tyvstart sommeren med en rejse til foråret og nyd afslappende stranddage, eventyrlige udflugter, lune aftener og blomster i fuldt flor.

Se alle forårsrejser

Alle aktuelle tilbud

Her finder du alle vores billige rejser, bedste tilbud og aktuelle kampagner lige nu.

Se alle vores tilbud

Afbudsrejser

Find billige pakkerejser med hoteller og fly eller kun fly. Her kan du bestille en afbudsrejse med afrejse indenfor de næste 90 dage. Book i dag og rejs i morgen!

Book en afbudsrejse

Storbyferier/weekendrejser

Find en billig storbyferie med Apollo, og tag pakkerejsegarantien med i kufferten. Vi tilbyder billige storbyferier over hele verden - kun fantasien sætter grænser.

Se vores storbyferier/weekendrejser