Rejsetyper - her findes noget for enhver smag!

Vælg mellem en masse forskellige rejsetyper og find din perfekte rejse! Fra en bekvem solferie med charter og spændende krydstogter til romantiske weekendrejser og udfordrende træningsrejser.

Charterrejser

Charterrejser

Vores charterpakke er en nem og populær måde at rejse på. Vi har sammensat udvalgte og kvalitetssikrede hoteller og fly i én pakke. Det betyder, at du kan rejse til populære sol- og stranddestinationer over hele verden.

Se vores charterrejser
Storbyferie

Storbyferier/weekendrejser

Find en billig storbyferie med Apollo, og tag pakkerejsegarantien med i kufferten. Vi tilbyder billige storbyferier over hele verden - kun fantasien sætter grænser.

Se vores storbyferier/weekendrejser
Træningsrejser

Træningsrejser

Vi har et stort udbud af træningsrejser og aktive tilbud for enhver smag – lige fra hverdags-motionister til eliteudøvere.

Se vores træningsrejser
Krydstogter

Krydstogter

Oplev verden på den mest bekvemmelige måde – tag på krydstogt! Vælg mellem krydstogter i flere verdensdele.

Se vores krydstogter
Fodboldrejser

Fodboldrejser

Se fodbold i topklasse! Med Apollo kan du booke billige fodboldrejser og opleve Europas bedste ligaer på hjemmebane.

Se vores fodboldrejser
Apollos hoteller

Hoteller

Vi tilbyder et bredt udvalg af nøje udvalgte hoteller verden over for både solferien og storbyferien – hoteller til gode priser for enhver smag!

Se hoteller
Kun fly

Flybilletter

Rejs med kun fly over hele verden fra alle afrejselufthavne i Danmark. Over 300 flyselskaber med økonomi-, business- eller 1. klasse.

Find flybilletter
Kombinationsrejser

Kombinationsrejser

Kombinér forskellige rejsemål og se mere af landet du besøger – vi tilbyder kombinationsrejser for både sommer- og vinterdestinationer.

Se vores kombinationsrejser
Grupperejser

Gruppe- og konferencerejser

Vi tilbyder alt fra konferencerejser, sportsrejser og studierejser til familierejser – alle vores grupperejser skræddersys efter dine ønsker.

Se vores gruppe- og konferencerejser
Bryllupsrejser

Bryllupsrejser

Bryllupsrejse på en smuk paradisstrand eller en romantisk weekend? Vi anbefaler rejsemål og hoteller til en uforglemmelig bryllupsrejse!

Find jeres bryllupsrejse