Rejsetyper

- her findes noget for enhver smag!

Vælg mellem en masse forskellige rejsetyper og find din perfekte rejse! Fra en bekvem solferie med charter og spændende krydstogter til romantiske weekendrejser og udfordrende træningsrejser.

Charterrejser

Vores charterpakke er en nem og populær måde at rejse på. Vi har sammensat udvalgte og kvalitetssikrede hoteller og fly i én pakke. Det betyder, at du kan rejse til populære sol- og stranddestinationer over hele verden.

Storbyferier og rejser med rutefly

Find en billig storbyferie med Apollo, og tag pakkerejsegarantien med i kufferten når du booker hotel og fly med os.

Kombinationsrejser

Kombinér forskellige rejsemål og se mere af landet du besøger – transfer er inkluderet i prisen. Se udvalget.

Temarejser med TEMA

Vælg mellem rundrejser, cykelrejser, mad- og vinrejser, safarirejser, krydstogter, samt weekend- og storbyrejser over hele verden!

Træningsrejser

Vi har et stort udbud af træningsrejser og træningscamps, som passer alle – lige fra elite sportsudøveren til den der blot ønsker at være aktiv.

Krydstogter

Oplev verden på den mest bekvemmelige måde – tag på krydstogt! Vælg mellem krydstogter i flere verdensdele. Lige nu indgår drikkepakke med rederiet MSC cruises.

Nyhed! Skirejser til Japan, Canada eller Alperne

Elsker du puddersne? Nu kan du booke din skirejse med Apollo og vores søsterselskab Xtravel.

Hoteller

Vi tilbyder et bredt udvalg af nøje udvalgte hoteller verden over for både solferien og storbyferien – hoteller til gode priser for enhver smag!

All Inclusive

Her kan du spise og drikke, så meget du vil, uden at tænke på pengene. Brug hellere ferien på at nyde tiden sammen med familien.

Billige flybilletter

Se de billige flybilletter til hele verden fra alle afrejselufthavne i Danmark. Over 300 flyselskaber med økonomi-, business- eller 1. klasse.

Eksotiske rejsemål!

Book en eksotisk rejse med Apollo! Rejs fx til Maldiverne, Mauritius eller Seychellerne. Vælg mellem masser af muligheder!

Gruppe- og konferencerejser

Vi tilbyder alt fra konferencerejser, sportsrejser og studierejser til familierejser – alle vores grupperejser skræddersys efter dine ønsker.

Bryllupsrejser

Bryllupsrejse på en smuk paradisstrand eller en romantisk weekend? Vi anbefaler rejsemål og hoteller til en uforglemmelig bryllupsrejse!

All Inclusive

Her kan du spise og drikke, så meget du vil, uden at tænke på pengene. Brug hellere ferien på at nyde tiden sammen med familien.

Vandrerejser

Tag på vandring gennem dalene i Kappadokien eller langs Caminito del Rey kløften! Læs mere om vores vandrerejser her.

Rejser for voksne - for dig som rejser uden børn

Nogle gange kan det være skønt at slippe for støj og uro ved poolen eller i restauranten. Måske vil du rejse med din bedste ven eller din partner og ser frem til en afslappende ferie og en pause fra hverdagen.

Rejs med børn

Hos Apollo ved vi, hvordan man får den bedste familieferie. Og vi ved, hvor vigtigt det er, at børnene trives og har det godt – for glade børn giver glade forældre. 

Seniorrejser

Drømmer du om ubeskrivelige udsigter, fantastisk mad eller spændende historie? Så er det tid til et eventyr.

Find en langtidsferie

Rejs på langtidsferie med Apollo og nyd glæden ved ferie i flere uger! Apollo har over 35 års erfaring af langtidsferier til et bredt udbud af rejsemål rundt omkring i verden

Ø-hop i Grækenland

Tag på ø-hop og oplev det bedste af Grækenland. Her kan du vælge nogle af dine favoritøer eller selv sammensætte din ø-hop rute.

Shoppingrejse

Storby + shopping er en perfekt kombination! Vælg et rejsemål og rejs afsted på en forlænget weekend eller storbyferie.


Find og book rejsen her