Rejsetyper - her findes noget for enhver smag!

Vælg mellem en masse forskellige rejsetyper og find din perfekte rejse! Fra en bekvem solferie med charter og spændende krydstogter til romantiske weekendrejser og udfordrende træningsrejser.

Charterrejser

Vores charterpakke er en nem og populær måde at rejse på. Vi har sammensat udvalgte og kvalitetssikrede hoteller og fly i én pakke. Det betyder, at du kan rejse til populære sol- og stranddestinationer over hele verden.

Se vores charterrejser

Storbyferier/weekendrejser

Find en billig storbyferie med Apollo, og tag pakkerejsegarantien med i kufferten. Vi tilbyder billige storbyferier over hele verden - kun fantasien sætter grænser.

Se vores storbyferier/weekendrejser

Træningsrejser

Vi har et stort udbud af træningsrejser og aktive tilbud for enhver smag – lige fra hverdags-motionister til eliteudøvere.

Se vores træningsrejser

TEMA rejser

Sammen med en nøje udvalgt partner kan vi nu tilbyde grupperejser af højeste kvalitet med en arrangør, der har gjort dette siden 1971. Rejserne er rettet mod dig, der er nysgerrig, videnhungrig og som vil lære mere om det sted, du besøger med ligesindede mennesker. 

Se mere

Krydstogter

Oplev verden på den mest bekvemmelige måde – tag på krydstogt! Vælg mellem krydstogter i flere verdensdele.

Se vores krydstogter

Fodboldrejser

Se fodbold i topklasse! Med Apollo kan du booke billige fodboldrejser og opleve Europas bedste ligaer på hjemmebane.

Se vores fodboldrejser

Hoteller

Vi tilbyder et bredt udvalg af nøje udvalgte hoteller verden over for både solferien og storbyferien – hoteller til gode priser for enhver smag!

Se hoteller

Billige flybilletter

Se de billige flybilletter til hele verden fra alle afrejselufthavne i Danmark. Over 300 flyselskaber med økonomi-, business- eller 1. klasse.

Find billige flybilletter

Kombinationsrejser

Kombinér forskellige rejsemål og se mere af landet du besøger – vi tilbyder kombinationsrejser for både sommer- og vinterdestinationer.

Se vores kombinationsrejser

Gruppe- og konferencerejser

Vi tilbyder alt fra konferencerejser, sportsrejser og studierejser til familierejser – alle vores grupperejser skræddersys efter dine ønsker.

Se vores gruppe- og konferencerejser

Bryllupsrejser

Bryllupsrejse på en smuk paradisstrand eller en romantisk weekend? Vi anbefaler rejsemål og hoteller til en uforglemmelig bryllupsrejse!

Find jeres bryllupsrejse

Seniorrejser med Apollo

Drømmer du om ubeskrivelige udsigter, fantastisk mad eller spændende historie? Så er det tid til et eventyr.

Se alle seniorrejser her

Destination Ukendt - tør du?

Når du rejser til Destination Ukendt, ved du ikke, hvor i verden du ender men lader os bestemme både destination og hotel. 

Læs mere her

Apollo Solo

Med Apollos nye koncept, Apollo Solo, har det aldrig været nemmere, eller mere prisvenligt, at rejse selv.

Find din rejse her