1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Coral Sands

  • • Populært blandt danske gæster
  • • Hyggelig atmosfære
  • • Tilkøb hel- eller halvpension

Hyggelige hotel Coral Sands har en stor have, som grænser ned til den gode, brede sandstrand i Hikkaduwa. Ved stranden er der et dykkercenter og ved hotellet ligger Sri Lakas eneste marina nationalpark - så her er meget at opleve på ferien! Hotellet ligger ved hovedgaden Galle Road, blot en kort gåtur fra centrum.


Værelsestyper

Enkeltværelser for 1 person. Dobbeltværelser for 2 personer. Deluxe-værelser for 1 person. Deluxe-værelser for 2-3 personer. Deluxe-værelser plus for 2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Ok hotel, dog lidt slidt. Trænger til en renovering.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Coral Sands i Hikkaduwa er et dejligt hotel beliggende mellem hovedgaden Galle Road og den smukke sandstrand. Hotellet har mange danske gæster der vender tilbage år efter år. Hotellet har to pools heraf en børnesektion. Flere solterrasser med solstole, parasoller og håndklædeservice.

Hotellets buffetrestaurant har udsigt mod stranden og havet og serverer morgenmad, frokost og middag hver dag. For en mere luksuriøs middag er det muligt at bestille hummer og andre skaldyr til en mere privat middag. Baren, The Station, ligger nede ved stranden og har lækre drikkevarer samt en smuk udsigt.

Gratis wifi på fællesområder. Billard mod betaling. Ved hotellet ligger hotellets enkle spa, som blandt andet tilbyder massage mod betaling. Apollos gæster bor i den ældre del af hotellet. Vaskeservice mod betaling. Gennemkørselstrafik. På stranden direkte ved hotellet ligger der mange små fiskebåde.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Hel- eller halvpension mod tillæg. Kontakt vores salgskonsulenter på 70 13 33 00, hvis du vil tilkøbe hel- eller halvpension over jul og nytår. Der kommer et ekstra tillæg for julemiddag (24/12) og nytårsmiddag.