1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Cinnamon Lodge Habarana

  • • Økologisk restaurant
  • • Smukt poolområde
  • • Rolige, naturskønne omgivelser

Cinnamon Lodge Habarana er et stilfuldt hotel, som er opført i harmoni med den omkringliggende natur. Her er hver dag som en søndag morgen i paradis med muntre aber. Frugten og grøntsagerne, som serveres i restauranten, kommer fra egen avl, og hotellet er et af få på Sri Lanka, som tilbyder økologisk fine dining.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Det beste med Cinnamon Red var uteserveringen og bassenget på taket. Det var god mat der også....
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 1,5 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hele hotellet, som består af flere bygninger, dufter svagt af kanel – Sri Lankas nationalkrydderi. Hotellet er som en lille by med to bygninger i frodige omgivelser. Her er et stort poolområde med pool med børnesektion. Solstole, parasoller og håndklædeservice. En stor, tropisk have, hvor der dyrkes frugt og grønt. Hotelområdet er fyldt af små bække og en å. På området er der også en sommerfuglepark med mange aber, skildpadder, firben og store egern.

Buffetrestauranten, Ahala, serverer morgenmad, frokost og middag. En økologisk restaurant, Lotus, som er åben til middag. På restaurant Verandah serveres der snacks og à la carte-retter fra tidlig morgen til sen aften. Der er også en bar. På hotellet kan du købe 32 forskellige slags vegetariske is, hvoraf de fleste ingredienser er fra egen avl.

Du kan leje cykler. Tennis mod betaling. Spa med massage, ansigtsbehandlinger og scrubs mod betaling. Gratis wifi. Roomservice døgnet rundt og vaskeservice mod betaling.

Hotellet kan kun bookes som en del af kombinationsrejsen Det Nordlige Sri Lanka.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Jule- og nytårsmiddag. Halv- eller helpension mod tillæg.

Bemærk venligst at flyvninger til Sri Lanka er med Qatar Airways og med mellemlanding og skifte i Doha. Alle flydetaljer og tidsplan fremgår af din flybillet.

Bo her på vores kombinationsrejse

For at bo på Cinnamon Lodge Habarana med Apollo, skal du booke vores kombinationsrejse, hvor du både får en uges rundrejse på egen hånd og en uges sol- og badeferie. Læs mere om vores kombinationsrejse til Sri Lanka.

Book kombinationsrejser

70 13 33 00
Mandag-fredag: 09.00-17.00
Lørdag: 10.00-15.00
Søndag: 10.00-15.00