Udflugter, Jordan

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.

 

Petra - en unik oplevelse

Afgår fra: 

Jordan er fuld af arkæologiske skatte - disse spænder fra neolitiske ruiner til imponerende ørkenpaladser. Juvelen i kronen, er den legendariske klippeby Petra, et af verdens syv nye vidundere. Petra var en by, hvor alle verdens købmænd, arabiske kamelhandlere og syriske købmænd mødtes med udsendte fra datidens konger og faraoer.

Oplev byen som er hugget direkte ind i de rødlige klipper, og som var beboet af beduiner frem til 80-tallet. Her er omkring 800 forskellige bygninger, og monumenter med smukke mosaikgulve. For eksempel er her templer, kongegrave, teatre, ofrepladser og komplekse vandsystemer.

Petra er et helt og aldeles magisk sted, der med sin udsmykkede facade og de skiftede farver, er et must at opleve mens du er i Jordan!

Frokostbuffet og entré er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 1186 DKK
Børn (2-11 år): 593 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Mandag, Tirsdag
Book

Det Døde Hav - Livets hav

Afgår fra: 

Tag med på denne mindeværdige udflugt til det fredelige ørkenlandskab og Det Døde Hav, der er beliggende nord for Aqaba. Det Døde Hav ligger på jordens laveste punkt, ca. 400 m under havets overflade, og allerede tilbage i Kleopatras tid anvendte man Dødehavs-ler som et mirakelskabende skønhedsprodukt.

Vi bliver på ”Ammans Beach” i ca. 3 timer, hvor der er rig mulighed for sol og bad. Vandet indeholder 30 % salt samt flere velgørende mineraler, hvilket betyder, at du kommer til at flyde som en prop på vandet. Vi spiser desuden også frokost ved stranden, inden vi tager tilbage mod vores respektive hoteller.

Frokostbuffet er inkluderet i prisen, og drikkevarer kan købes på stedet. 

Voksne (12+ år): 659 DKK
Børn (2-11 år): 330 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag, Lørdag
Book

Wadi Rum - Naturens vidunder

Afgår fra: 

Wadi Rum er et paradis for naturelskere, og anses af mange for at være et af verdens mest fascinerende ørkenlandskaber. Wadi Rums skønhed kan beskrives som fortryllende, og området er et af Jordans mest populære turistmål. Vi ser den spændende ørken fra en jeep - en perfekt måde at opleve naturens vidunder på samtidig med, at vi kan komme rundt til selv de mest svært tilgængelige steder. Efter at vi har set solnedgangen farve landskabet rødt, så afslutter vi aftenen med en middagsbuffet, der serveres i ørkenen.

Middagsbuffet er inkluderet i prisen. Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 596 DKK
Børn (2-11 år): 298 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Halvdagsudflugt - aften
Udflugtsdag: Torsdag
Book

Snorkling - oplev Rødehavet under overfladen

Afgår fra: 

Det her er en udflugt for dig, der vil opleve Det Røde Havs skjulte skatte!

Vi starter en afslappende formiddag med at sejle fra Tala Bay til sydkysten, det tager ca. 45 minutter. Vel fremme gennemgår vi dagens program og udstyret med de erfarne instruktører. Så er det tid til at snorkle i et af verden bedste dykker- og snorkelsteder med over hundrede forskellige fisk i regnbuens farver og over 30 forskellige koralarter.

Inden det er tid at sejle tilbage til Tala bay er der en dejlig BBQ frokost med kylling, fisk, kebab, ris og salater.

Inkluderet i prisen: Frokost med én alkoholfri drikkevare og udlåning af snorkeludstyr.

Indgår ikke i prisen: Yderligere drikkevarer.

Voksne (12+ år): 314 DKK
Børn (2-11 år): 189 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Halvdagsudflugt - morgen
Udflugtsdag: Fredag
Book

Undervandseventyr med ubåd

Afgår fra: 

Udforsk Det Røde Hav fra under havoverflade uden at skulle dykke selv! Oplev farverige fisk og koraller på nært hold med en ubåd. Det Røde Hav er kendt for sin rige fauna og flora, og her svømmer skildpadder, klovnefisk, søheste, zebrafisk og meget mere. Vi sejler blandt andet forbi Cedar Pride-vraget, der er et skib, der sank i 1982 samt en sunken politibil. I Aqaba-bugten findes et stort koralrev, vi også skal opleve.
Ubåden dykker ikke helt ned under vandet, men kan kan se 3-4 meter under havets overflade og turen varer ca. 1,5 time.

Denne udflugt kan kun bookes på rejsemålet.