1. Fly & hotel

  2. Værelsestype

  3. Tilvalg

  4. Oplysninger

  5. Bekræft

  6. Færdig

Doubletree By Hilton Aqaba

  • • Egen strandklub
  • • Infinitypool med udsigt over Aqaba-bugten
  • • Højt serviceniveau

Doubletree by Hilton Aqaba er et flot og moderne hotel beliggende i hjertet af Aqabas butiksområde. Fra den opvarmede infinitypool har du en fantastisk udsigt over Aqaba-bugten. Hvis du er mere til stranden, tilbyder hotellet gratis transport til sin strandklub.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer, heraf 1 barn. Deluxe-værelser for 2-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper
Spørg en gæst

Seneste anmeldelse

Beliggenhed, sengen med rigtig dyne - en lækker dobbeltdyne og hovedpuder i forskellige størrelse...
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 600 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Doubletree by Hilton Aqaba er der et mindre poolområde med opvarmet pool med udsigt over Aqaba-bugten. Om vinteren er poolen mindst 20 grader. Pooltemperaturen kan dog være lavere om morgenen/aftenen og i tilfælde af dårligt vejr. Solstole, parasoller og poolhåndklæder. Poolbar.

Buffetrestauranten Gusto serverer morgenmad, frokost og middag med en blanding af lokale og internationale retter. Sportsbaren King's serverer drikkevarer og lette måltider. Tree Café i lobbyen serverer kaffe, juice, kager og lettere måltider. Infinity Chill Out er poolbaren, der serverer drikkevarer og snacks. Infinity Diwan the View er placeret på hotellets tagterrasse, og her kan du nyde snacks og lækre drinks, mens du beundrer udsigten ud over Aqaba. Desuden finder der cafe Palm Court, hvor du kan nyde varme drikkevarer, kager og snacks.

Sauna, dampbad og fitness-faciliteter. Gratis wifi på fælllesområder. Gratis hotelbus til en strandklub, som ligger ca. 7 kilometer fra hotellet. På strandklubben har alle hotellets gæster gratis adgang til stranden, flere pools og strandhåndklæder. Vaskeservice mod betaling. Roomservice døgnet rundt mod betaling.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Nytårsmiddag. Halvpension, helpension eller All Inclusive mod tillæg.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:
- Morgenmadsbuffet, kl. 06.30-10.30
- Frokost, kl. 12.30-15.00. Frokosten kan også byttes ud mod en lettere frokost på strandklubben, kl. 15.00-17.00
- Middagsbuffet, kl. 19.30-22.30
- Snacks, kl. 10.30-12.30, 15.00-17.00 og 22.00-24.00
- Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 08.00-23.00
- Wifi på værelset

Ændringer kan forekomme. Bemærk at kun buffetrestauranten Gusto og Palm Court Café indgår i All Inclusive-programmet. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

Inkluderede måltider eller måltider mod tillæg nydes på hotelområdet. Måltider på strandklubben eller stranden indgår ikke. Vær opmærksom på, at det i mange tilfælde ikke er tilladt at medbringe mad, købt uden for hotellet, med ind på hotellet. Spørg gerne i receptionen, hvad reglerne er. Der er ca. 500-700 m til den offentlige strand. Samme afstand til de finere, private strande, som tilhører andre hoteller i Aqaba, og som er åbne for besøgende mod betaling. Man kan også bade gratis på Aqaba Visitor Center, som ligger 12 km væk.