Ark of the World

Ark of The World

Apollo har øget sit engagement i børns levevilkår og rettigheder siden 2019 ved aktivt at støtte to græske børnehjem: Ark of the World eller på græsk "Kivoto ston kosmo". De to børnehjem er beliggende i Epirus-regionen, hvor blandt andet de populære feriebyer Parga og Sivota er placeret. Grundlæggeren af Ark of the World er den græsk-ortodokse præst, far Andonis.

Epirus børnehjem er fuldstændig non-profit og med hjælp fra donationer og frivillige kan 54 børn blive taget hånd om. Børnene har alle en baggrund, der er blevet kendetegnet ved ekstremt vanskelige omstændigheder, hvor den græske stat greb ind og placerede børnene i disse hjem. På børnehjemmet arbejdes der for at hjælpe og uddanne børnene, helbrede følelsesmæssige sår og give livet håb. Sikkerhed, uddannelse og kærlighed er nøgleordene for børnehjemmet.

Mere om børnehjemmet ”Kivoto”

Apollos bidrag til Ark of The World


Besøg børnehjemmet Kivoto

På din rejse kan du følge med op i Epirus-bjergene og besøge et af børnehjemmene. På stedet gives en præsentation af børnehjemmets aktiviteter, hvorefter vi besøger børnehjemmets krydderhave, ostemælk, biokulturer og honningproduktion. Børn kan hjælpe med disse lokalt dyrkede produkter dagligt som en helende aktivitet. Det er muligt at støtte børnehjemmets aktiviteter ved at købe produkter som honning, græsk slik, ost og urter fra Kivotos egen butik.