Vores bæredygtighedsarbejde på fly

Ingen måde at flyve på er så bæredygtig som en charterrejse. Apollo har et tæt samarbejde med Novair, som siden 2017 har en af ​​Europas mest miljøvenlige flyflåder gennem sin Airbus A321neo. Med denne flåde er brændstofforbruget reduceret med cirka 20% i forhold til udskiftede ældre fly. I løbet af den sidste ti-års periode, selv før skiftet af flyflåde, var Novair lykkedes med en markant brændstofreduktion gennem aktiviteter som grønne indflyvninger, strømlining af rutenettet, smartere materialevalg osv. Den kombinerede effekt af disse aktiviteter har medført i reduceret brændstofforbrug og mindre udslip i luften.

Apollo arbejder på at fylde flyene til sidste sæde. At fylde sine fly med næsten 100% er væsentligt mere miljøvenligt end at flyve med halvtomme fly. En anden vigtig komponent i flyveplanen er, at mellemlandinger sjældent eller aldrig foretages. Ved ankomst til og afrejse fra destinationen tilbydes også, efter samme model, fælles transportløsninger; busser, både.

Denne model for feriepakker med offentlige transportløsninger bidrager i højeste grad til omsorg for miljøet og reducerede udslip.

  • Apollo vil fortsætte med at reducere brændstofforbruget gennem omfattende brug af luftfartsindustriens mest klimaeffektive fly
  • Apollo skal fortsætte klimakompensation for alle forretningsrejser
  • Apollo vil fortsat tilbyde sine rejsende klimakompensation til ferierejsen

Mere om vores bæredygtighedsarbejde på flyvningerne

Flyselskabet Novair og bæredygtighed

Novair har gennem forskellige projekter og opgaver arbejdet med bæredygtighed siden 2007. Novair har i dag den mest miljøeffektive flyflåde i Europa gennem sine Airbus A321neo.

Læs mere

Vores strategiske partner SAS

Apollo har en strategisk vigtig partner i flyselskabet SAS, som har ambitiøse mål om blandt andet at reducere støj, øge brugen af ​​biobrændstof og reducere klimapåvirkende kuldioxidudledning markant.

Læs mere

Sådan klimakompenserer du din rejse

Her får du tips til, hvordan du nemt kan kompensere din flyrejse, når du rejser med Apollo.

Læs mere