Dyrebeskyttelsesarbejde

Apollo tager afstand fra aktiviteter, hvor dyr udnyttes. Vi laver ikke udflugter eller aktiviteter med dyr i fangenskab og allerede i 2014 fjernede vi aktiviteter som elefantridning og svømning med delfiner.

Apollo

 • 2014 indledte vi et samarbejde med World Animal Protection. Apollo har en tæt dialog med World Animal Protection, hvis rådgivende rolle vedrørende dyr og turisme er højt værdsat af os. World Animal Protection er en af ​​verdens største internationale dyrevelfærdsorganisationer.

Der Touristik Foundation

 • Der Touristik Foundations dyrebeskyttelseskrav inkluderer:
  • Faste kriterier efter hvilke dyreobservationer der finder sted
  • Undgå direkte sammenhænge mellem visse dyrearter, f.eks. elefanter eller delfiner og mennesker
  • Ingen udstilling af dyr, der udviser unaturlig adfærd
  • Ingen jagt på dyr i vores program

   Kravkataloget i vores retningslinjer for dyrevelfærd omfatter en række dyrearter og scenarier, som hver især vurderes i detaljer. Vi har sat os som mål at auditere leverandørernes overholdelse af vores standarder inden 2023. Her fokuserer vi på attraktionsleverandører, der ofte er problematiske, når det kommer til dyrevelfærd, såsom faciliteter, der holder dyr i fangenskab, samt arter, der er ofte i fare indenfor turisme, såsom elefanter. På den måde sikrer vi, at vores produkter enten allerede opfylder minimumskravene til dyrevelfærd eller konsekvent forbedres som en del af projektsamarbejdet. Vi støtter derved aktivt leverandørerne ved at gennemføre fælles træning og rådgivning.

Læs mere om DERTOUR Foundations dyrebeskyttelsesarbejde her

Læs mere om DERTOURS dyrebeskyttelsesarbejde her  

Læs mere om hvordan du sikrer dig en dyrevenlig rejse


World Animal Protection

Siden 2014 har Apollo haft et langsigtet samarbejde med World Animal Protection. Samarbejdet har til formål at tilbyde et udflugtsprogram, der er mere dyrevenligt ved at fjerne udflugter, hvor dyr er i fare for at komme til skade. Det er et skridt i retning af at tilbyde et mere bæredygtigt udflugtsprogram.

Læs mere om World Animal Protection