Vores samarbejdspartnere

Apollo har gennem de seneste år skabt en række strategiske partnerskaber, udvalgt til at dække de forskellige områder af virksomhedens bæredygtighedsarbejde, såsom menneskerettigheder, sexturisme, dyrevelfærd etc. Disse partnerskaber gælder på nordisk niveau og derudover kan hvert lokalt marked vælge lokale partnere og projekter. Partnerskaberne omfatter en række dimensioner såsom uddannelse, seminarer, donationer, foredrag og kundeaktiviteter.


Travelife

Travelife er en bæredygtighedscertificering med fokus på systematisk miljøarbejde, menneskerettigheder og lokal forankring. Siden 2009 har Apollo samarbejdet med Travelife og opmuntret hotelpartnere til at deltage i arbejdet for bæredygtig turisme.

Læs mere om Travelife

World Animal Protection

Siden 2014 har Apollo haft et langvarigt samarbejde med World Animal Protection. Samarbejdet har til formål at tilbyde et udflugtsprogram, der er mere dyrevenligt ved at fjerne udflugter, hvor dyr er i fare for at komme til skade. Det er et skridt i retning af at tilbyde et mere bæredygtigt udflugtsprogram.

Læs mere om World Animal Protection

SOS Børnebyerne

Apollo donerer hvert år penge, der går direkte til SOS Børnebyernes arbejde for børns ret til en tryg opvækst. Apollos gæster kan også donere penge i forbindelse med deres rejsebooking. I 2023 donerede Apollo sammen med gæster og partnere ca. 350.000 SEK til SOS Børnebyerne.

Vi vil gerne sende en stor tak til de partnere, som gennem deres støtte har bidraget til at øge donationerne.

Læs mere om SOS Børnebyerne

Green Key

Siden 2018 har Apollo samarbejdet med Green Key, et miljømærke, der kræver en erklæret miljøpolitik, årlige miljømål og handlingsplaner, men også social ansvarlighed, kommunikation og samarbejde med både gæster og andre interessenter.

Læs mere om Green Key

Greenseat

Siden 2007 har Apollo klimakompenseret for alle sine forretningsrejser til den hollandske organisation GreenSeat. Hvis du klimakompenserer gennem GreenSeat, bidrager du til at udvikle tilgængeligheden af ​​bæredygtig energi i udviklingslandene og ikke kun reducere kuldioxidudledningen, men også forbedre levestandarden for husholdninger i udviklingslandene.

Læs mere om Greenseat

ECPAT

I 2001 underskrev Apollo adfærdskodeksen, The Code. Det betyder, at Apollo forpligter sig til at have en politik mod sexhandel med børn, at alt personale er uddannet, at gæster informeres om spørgsmål i forbindelse med børnesexhandel, at alle samarbejdskontrakter har en klausul, og at Apollo rapporterer årligt til ECPAT.

Læs mere om ECPAT