Vores bæredygtighedsarbejde på hotellerne

Apollo tilbyder i dag en række hoteller, der er bæredygtighedscertificerede af Travelife og hoteller, der er miljømærket af Green Key. Vores mål er at øge disse med 10% om året.

Bæredygtige hoteller

For at Apollo kan sikre bæredygtighed blandt leverandører, bliver alle hotelpartnere bedt om at ansøge om bæredygtighedscertificering hos Travelife eller en anden lignende aktør inden for bæredygtighed eller miljø. Det betyder, at du som gæst får et større udvalg af hoteller, der arbejder systematisk med bæredygtighedsspørgsmål, at vælge imellem.

Samarbejde og partnere

Apollo har en klar proces for, hvordan hoteller og partnere udvælges rundt om i verden. I kontrakterne med vores hotelpartnere stiller vi høje krav til hotellernes bæredygtighedsarbejde. Der stilles endnu lidt højere krav til alle Apollo Mondo-hoteller, da de skal opfylde en række kriterier for bæredygtighed. For eksempel skal de være Travelife-certificerede eller i en ansøgningsproces om en bæredygtighedscertificering eller et miljømærke, for eksempel med Green Key.

Leverandørernes Code of Conduct er en given og central del af samarbejdsaftalen, og alle vores partnere skal underskrive den.