DERTOUR Foundation

DERTOUR Foundation blev grundlagt i 2014 af Apollos ejer DER Touristik for at samle koncernens sociale engagement. I dag finansierer fonden mere end 80 projekter i 26 lande, hvoraf størstedelen har til formål at styrke lokalbefolkningen til at reducere fattigdom og ulighed, beskytte naturlige levesteder og fremme dyrevelfærd.

Uddannelse spiller en vigtig rolle, og siden 2014 er mere end 50 skolebygningsprojekter blevet gennemført i 21 lande på fem kontinenter. Derudover støtter fonden flere projekter, der sikrer uddannelse og praktisk erhvervsuddannelse, for eksempel i Cambodja, Vietnam og Tanzania.

Miljø, dyrevelfærd og beskyttelse af naturlige levesteder er også blandt DERTOUR Foundations indsatsområder. Fonden støtter flere forskellige projekter rundt om i verden, der både arbejder direkte med dette, eller for at øge kendskabet til emnet.

DER Touristik Foundations formål

  • Fremme ungdomsvelfærd
  • Fremme uddannelse og jobtræning for børn og voksne
  • Fremme udvikling og uddannelse
  • Fremme naturbevarelse og miljøbeskyttelse
  • Fremme dyrevelfærd

Fonden DERTOUR blev stiftet i 2014 som en almennyttig forening. Siden da har de været forpligtet til at fremme uddannelse af børn og unge, bevarelse af økologiske levesteder og biodiversitet og støtte til bæredygtig udvikling. Gennem DERTOUR Foundation fremmer DERTOUR sociale projekter rundt om i verden. De støttede projekter gennemføres i tæt samarbejde med andre velgørende organisationer, fonde og hjælpeorganisationer. Hver øre af donationerne går til hjælpeprojekter gennem fonden. Målet er at skabe langsigtede og bæredygtige fordele.

Siden fondens oprettelse har i alt 83 projekter i 21 lande modtaget støtte. Initiativerne omfatter for eksempel:

  • Gæstfrihedsprojektet Smiling Gecko i Cambodja. Det giver unge og socialt udsatte cambodjanere teoretisk og praktisk træning på gården for at kvalificere sig til et job i turistindustrien.
  • Pimali i Thailand, et praktisk hoteltræningscenter for unge thailændere med dårligt stillede baggrunde og forældreløse børn. Uddannelsen giver dem mulighed for at tilegne sig færdigheder inden for forskellige områder af hotelbranchen og omsætte dem i praksis i løbet af et seks måneders praktikophold.


DERTOUR støtter også naturbevarelse og dyrevelfærd på destinationer gennem projekter, der gavner lokalbefolkningen og bidrager til globale bæredygtighedsmål

Læs mere om DERTOUR Foundations mange projekter her