Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

91% af gæsterne anbefaler

3093 bedømmelser
Meget godt
 
2045
Godt
 
794
Middel
 
167
Mindre godt
 
62
Dårligt
 
25

5 nyeste bedømmelser

22-03-2023

af Pia M

Pragtfuldt lille hotel med stor personlighed

Sjældent har vi mødt så venligt et personale som her - alle er interesseret i at gøre deres bedste for at give gæsterne en ultimativ oplevelse. Her finder du fred og ro, god og varieret mad samt interessante drinks. Værelset er altid rent og der er masser af plads på stranden. Lækkert at kunne få friske strandhåndklæder hver dag. På trods af en enkelt dårlig oplevelse i forbindelse med booking af en tur via receptionen (fik en for dyr pris i forhold til et andet par, der havde booket den samme tur), kan vi kun give vores bedste anbefalinger til dette hotel.

 
12-03-2023

af Kjelle59 Esbjerg, Danmark

Roligt hotel for voksne

Lille og hyggeligt hotel i rolige omgivelser syd for Grand Baie. Direkte på stranden og velegnet for voksne med lyst til at slappe af og nyde nogle fantastiske solnedgange. Godt udgangspunkt for udflugter og oplevelser på skønne Mauritius. Livet på Recif Attitude har en naturlig rytme hvor restaurantområdet er i centrum. Her opholder man sig uanset om man spiser, nyder en sun-downer eller lytter til aftenens underholdning. Køkkenet serverer god og velsmagende mad. Her er hvad man kan forvente af et hotel i denne størrelse, både morgen middag of aften. En hyggelig tapas restaurant byder sig til som afveksling. Ønsker man sig en ekstraordinær madoplevelse, arrangerer hotellet middage direkte på stranden, flere gange om ugen. Stranden er i øvrigt en blanding af sand, koral og små sten. Gode muligheder for at snorkle. Snorkleudstyr kan du låne, men husk badeskoene. Personalet er dejligt, meget hjælpsomt og bidrager til at man får en skøn ferieoplevelse på hotellet.

 
25-01-2023

af Lise L

Super fint hotel

Super dejligt hotel med skøn beliggenhed. Værelset er enkelt men fint. Personalet er meget venlige, imødekommende og hjælpsomme. Roligt og dejligt hotel at bo på. Vi giver vores allerbedste anbefaling.

 
07-06-2022

af amaliecsl

Skønt ophold!

Min tvillingesøster og jeg rejste 2 uger til Mauritius, hvor vi boede på Recif Attitude. Hotellet var lyst og lækkert, og man havde den smukkeste havudsigt både fra værelset samt restauranterne. Dermed havde man også de flotteste solnedgange ud over havet. Personalet på hotellet var helt sikkert et af højdepunkterne på hele rejsen - jeg har aldrig oplevet mage! Alt lige fra hotelmanageren, rengøringsdamerne, kokkene, massage-damerne, tjenerne og bartenderne var skønne. Alle var smilende, vittige og imødekommende. Derudover var de meget opmærksomme og hjælpsomme, og receptionen stod altid klar til at hjælpe; både med taxabestilling, forståelse af busruter (kan ikke anbefales) og da jeg havde problemer med mit betalingskort. Jeg kommer helt til at savne dem 😊 Dog ligger hotellet ud til en stenstrand, så som flere andre skriver er det en varm anbefaling med badesko samt snorkelsæt. Der er mulighed for at se mange forskellige fine fisk lige ude foran. Derudover er der en enkelt kat og nogle hunde på hotellet, hvis det er relevant for diverse allergikere: jeg synes bare det var hyggeligt. De var meget rolige og gjorde ikke en flue fortræd. Alt i alt et skønt ophold!

 
16-11-2021

af daniellO5156QA Rødovre, Danmark

En oase af et hotel.

Har rejst mange steder efter hånden men dette hotel er nok en af de mest personlige og hyggeligste steder jeg har været. Alle på hotellet er virkelige venlige og hjælpsomme. Efter meget kort tid begynder tjenerne at ligge mærke hvornår man kommer til aftensmad og har dækket op med vinglas og vinkøler. Morgenmaden er virkelig lækker og der er live station hvor man kan få lige fra omelet til spejlæg med bacon til. Selve morgenmaden er en lækker kvalitet og deres frugt er meget rig på smag. Aftensmaden er virkelig varietet, den ene dag er det fransk tema den anden dag italiensk og igen med god mad fra live stationen. Der er faktisk alt hvad med skal bruge også hvis man har specielle ønsker til maden. De har en strand restaurant den var lidt skuffende med hvad maden angår det det koster ekstra. Så der skal man gøre det for omgivelserne, skal ikke sige om vi var uheldige på dagen. Værelserne er virkelige gode, store og godt indrettet med gode senge. Omgivelserne på hotellet er virkelig rolige og perfekte. Kan ikke sætte en finger på dette sted. Er helt klart et sted jeg skal tilbage til! Der er en mini kiosk hvor man kan købe lidt at drikke og snacks til værelset. Der mangler efter min mening lidt andre ting som solcrem, aftersun og mundbind. COVID-19 De spritter alt af hele tiden og gøre meget rent. Så på dette punkt virkelig høj standart. Fun fact. En sidste ting! Har aldrig været et sted hvor man kan få så mange dyr ud af håndklæder! Det er en kæmpe fornøjelse at komme ind til et nyt dyr hver dag😂