LUX* Grand Baie

LUX* Grand Baie er et perfekt valg til din ferie på Mauritius, da hotellet ligger direkte på en smuk paradisstrand i den nordvestlige del af øen. Hotellet er et eksklusivt paradis for dem, der elsker at dyrke motion, og som bekymrer sig om dit velbefindende, da der er både spa og fitnesscenter, for dem, der værdsætter god og sund mad og for dem, der elsker vandsport.


Værelsestyper

Junior-suiter for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Lækkert poolområde
Direkte ovenfor stranden og kun en kort gåtur fra den fine by Grand Baie i det nordvestlige hjørne af Mauritius ligger dette paradis. Her finder du flere pools, herunder en infinity-pool og en separat børnepool. Solstole og parasoller er inkluderet ved pools og på stranden. Strand- og poolhåndklæder er også inkluderet.

Stort udbud af restauranter og barer
Hotellet har et stort udvalg af restauranter og barer. Beach Rouge ligger nede ved stranden og byder på en fantastisk solnedgang og her serveres morgenmad, frokost og middag, og menuerne er inspireret af køkkenerne omkring Middelhavet og har blandt andet en mozzarellabar. Bisou har åbent fra frokost til sent og byder på retter fra asiatiske, indiske og arabiske køkkener. Gourmetrestauranten Ai KISU har åbent alle ugens syv dage og byder på mad i verdensklasse fra asiatiske køkkener med egen soja-sommerlier og her bør du prøve Peking Duck! For alle iselskere er ICI et paradis! Hvis du kan lide god kaffe og slik, så besøg Maison LUX*. For dem, der vil spise godt, findes The Food Lab, der eksperimenterer med nye retter, og restauranten har både vinsmagning og madlavningskurser. I alle hotellets restauranter er der lokale produkter, vegetariske og veganske muligheder. Pæn påklædning. Flere barer.

Træning, sund mad og stort udvalg af sport og aktiviteter
Hotellet har velvære, motion, sund mad og et stort udbud af sport og aktiviteter i fokus, hvoraf det meste er inkluderet. Der er et veludstyret indendørs fitnessrum og et stort fitnessområde på tagterrassen samt et fint spa i to etager med blandt andet hammam, dampbad og sauna, med aldersgrænse på 16 år. Niyamma Stuid arrangerer yogahold, pilates og meditation. Hvis du vil holde dig aktiv, har hotellet flere fede vandsportsgrene, der er inkluderet, såsom windsurfing, hobie cats, SUP, vandcykler, kajaksejlads, snorkling og vandski. Mod betaling kan du tage ud på havet til dybhavsfiskeri, tage en bådtur eller tage en lektion i vandski. Børneklub i hotellets regi for børn i alderen 3-11 år med engelsktalende personale. Studio 17 samler hotellets unge mellem 12 og 17 år og laver sjove ting, såsom spil- og filmaftener og diverse vandsport, nogle mod betaling. Vil du spille golf, har hotellet et samarbejde med golfbanen Mont Choisy Le Golf, som ligger i nærheden af hotellet

Øvrigt
Gratis wifi på hele hotellet. Stranden ligger cirka 100 meter fra receptionen og afstanden varierer alt efter hvor på hotellet du bor. Der er flere små badebugter med fine strande og tager man nordpå kommer man blandt andet til Pereybere Beach. Fra hotellet mod den lille by Grand Baie er der flere små butikker, dagligvarebutikker, restauranter og godt i Grand Baie er der et stort udvalg af restauranter, fiskemarked, en lystbådehavn, butikker, stormagasiner og barer..

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

 • Halvpension (morgenmad og middag)
 • Helpension (morgenmad, frokost og middag)
 • All Inclusive

I hel- og halvpension indgår desuden morgenmad i a la carte-restauranten Beach Rouge, samt frokost (kun helpension) og middag fra en 3-retters menu i a la carte-restauranterne Beach Rouge og Bisou. Med en voucher til en værdi af 2400 MUR som betaling/delbetaling kan du også spise på a la carte-restauranten Ai KISU.

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmad i à la carte-restauranten Beach Rouge, kl. 07.00-10.30
 • 3-retters frokost i à la carte-restauranten Beach Rouge, kl. 12.00-15.30
 • 3-retters frokost i à la carte-restauranten Bisou, kl. 12.30-15.30
 • Snacks i strandbaren
 • 3-retters middag i à la carte-restauranten Beach Rouge, kl. 19.00-22.30
 • 3-retters middag i à la carte-restauranten Bisou, kl. 18.30-22.30
 • Middag i à la carte-restauranten Ai KISU, fra kl. 18.30 for familier og kl. 20.30-22.30 for voksne og børn fra 8 år. Betaling/delbetaling foretages med en voucher på 2400 MUR, som modtages af hotellet som All Inclusive-gæst.
 • Is i ICI isbar
 • Afternoon Tea i Maison LUX*, kl. 16.00-17.30
 • Vand, juice, sodavand, snacks og vin i minibaren på værelset
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails i hotellets barer, kl. 10.00-22.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra check-in til check-ud.

Altid på vores eksklusive hoteller

 • Klassificering mindst 5 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Spa med mulighed for forskellige behandlinger og massage
 • Eksklusivt poolområde

Alle hoteller i Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

Velkommen til Paradise Cove Boutique Hotel, et 5-stjernet hotel for gæster over 18 år i feriebyen Anse La Raie på det nordlige Mauritius. Hotellet, som er en del af "Small luxury hotels of the World", ligger på en privat lagune beklædt med palmer. Her kan du slappe af og nyde ferieroen.

Tropical Attitude

Tropical Attitude, på østsiden af Mauritius nær paradisøen Île aux Cerf, er for gæster over 18 år. Her kan du slappe af ved poolområdet med palmer, spise godt på en af hotellets restauranter og nyde bare at være til. Halvpension er inkluderet og ønsker du en ekstra luksuriøs ferie, booker du en villa med privat pool.

Sunrise Attitude

Det rolige voksenhotel Sunrise Attitude ligger på en af Mauritius' fineste strande i Belle Mare, på øens østkyst. Hotellet tager kun imod gæster over 18 år. Her kan du nyde to pools, skøn afslappende spa og god mad på flere restauranter. Slap af på den kridhvide strand eller prøv aktiviteter såsom yoga eller tag ud på havet med hotellets glasbundsbåd.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger lige ved stranden i Balaclava, syd for Grand Baie på Mauritius. Her blandes det moderne med traditionelle elementer og lokalt håndværk blandt frodige haver. Her kan du nyde to poolområder, ti forskellige restauranter og aktiviteter for både store og små.

Lagoon Attitude

Det moderne hotel Lagoon Attitude er perfekt til en afslappende ferie med sol og strand. Hotellet ligger på Mauritius' nordkyst, i strandområdet Anse la Raie, ved siden af en smuk lagune med klart vand. Nyd stranden, infinity-poolen, flere førsteklasses restauranter, beroligende spa og flere aktiviteter. Hotellet tager kun imod gæster over 18 år.

Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude ligger på den nordlige del af paradisøen Mauritius, tæt på den fine strand Bain Boeuf. Omkring poolområdet svajer palmerne, og her venter solrige og hyggelige feriedage, hvor halvpension er inkluderet. Her er en god mulighed for at prøve SUP, snorkling, dykning, kitesurfing og måske endda dybhavsfiskeri!

Friday Attitude

Hvis du bor på Friday Attitude, er det "fredag hele ugen" for dig og din familie eller venner. Det er kun få skridt ned til den bløde og dejlige strand ved Det Indiske Ocean - perfekt til barfodets gåture. Halvpension og en tur til badeparadiset Ile aux Cerfs er inkluderet. All Inclusive kan tilkøbes.

Zilwa Attitude

Zilwa Attitude er sin egen perle på Mauritius paradisiske nordkyst. Her venter gåture på kridhvide strande med palmer, og uden for hotellet ligger fire øer, som du kan vade ud til ved lavvande. Mellem gåturene kan du slappe af ved en af hotellets pools. Hotellet har flere restauranter og halvpension er inkluderet. All Inclusive kan tilkøbes.

Recif Attitude

Recif Attitude ligger direkte på den smukke paradisstrand ved Det Indiske Ocean, hvor solnedgangen er på sit smukkeste. Hotellet er et hotel med en aldersgrænse på 18 år og her er masser af aktiviteter, alt fra barfodets gåture i vandkanten, kajaksejlads og snorkling til bådture med glasbund og dybhavsfiskeri.

Radisson Blu Azuri Resort & Spa

Radisson Blu Azuri Resort & Spa tilbyder den bedste beliggenhed på den kridhvide sandstrand. Her får I en dejlig og afslappende familieferie - midt i paradiset Mauritius. Der er to pools, flere restauranter og barer samt en dejlig spa og mange aktiviteter for alle aldre. Book All Inclusive og få adgang til flere restauranter på søsterhotellet Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa.

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Kun få skridt fra Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa ligger en dejlig sandstrand, der er skabt til dejlige gåture. Her kan du slappe af og bare nyde flere restauranter med god mad, spa til din egen tid og kølende pool. Ønsker du at bo på hotellet, skal du være fyldt 18 år. Halvpension er inkluderet, men du er velkommen til at bestille All Inclusive for flere faciliteter under din ferie på Mauritius.

Maritim Resort & Spa Mauritius

Maritime Resort & Spa Mauritius er en stilfuld og dejlig oase mellem bjergene, sukkermarkerne og den fine sandstrand på Mauritius' vestkyst. Her er der et stort udvalg af restauranter og hele familien har både sport og aktiviteter at vælge imellem. Prøv snorkling, tag et dykkercertifikat, træn i det udendørs fitnessområde, spis god mad og slap af med en gåtur på stranden eller læs en bog i solstolen.