Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Kun få skridt fra Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa ligger en dejlig sandstrand, der er skabt til dejlige gåture. Her kan du slappe af og bare nyde flere restauranter med god mad, spa til din egen tid og kølende pool. Ønsker du at bo på hotellet, skal du være fyldt 18 år. Halvpension er inkluderet, men du er velkommen til at bestille All Inclusive for flere faciliteter under din ferie på Mauritius.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Superior-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 25 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa har en lækker pool på et soldæk direkte ovenfor stranden. Solstole og parasoller er inkluderet både ved poolen og på stranden. Pool- og strandhåndklæder indgår.

På hotellet finder du flere restauranter og barer. Buffetrestauranten Nautilus serverer morgenmad, frokost og middag. I à la carte-restauranten Aqua Beach serveres der for eksempel pizza og burgere til frokost og lækre fiske- og skaldyrsretter samt grillmad til middag. The Deck har en menu med retter fra køkkener omkring Middelhavet og er åben et par aftener om ugen til middag. Du finder også flere barer og i Aqua Beach Bar serveres eftermiddagste og drinks til sent, og i Rooftop Bar kan du snuppe noget at drikke. Tilkøber du All Inclusive, får du også adgang til restauranterne på søsterhotellet Radisson Blu Azuri Resort & Spa.

Hotellets spa byder dig velkommen med en bred vifte af spabehandlinger og hammam - alt sammen mod betaling. Fitnessrum. Du kan også leje cykler, meditere på stranden, fiske i lagunen, dykke, snorkle og spille golf på 9-hullers banen The Nine - Azuri Golf. Nogle aktiviteter og sport er inkluderet i hotellets All Inclusive-program, og nogle er mod betaling.

Gratis wifi på hele hotellet. Trapper og niveauforskelle på og uden for hotellet. Der er ca. 6 kilometer til søsterhotellet Radisson Blu Azuri Resort & Spa, som er et hotel uden aldersgrænse og børn er tilladt. Hotellet tilbyder en gratis hotelbus mellem hotellerne. Ca. 25 kilometer til Port Louis, Mauritius' hovedstad, og lufthavnen er omkring 1 time væk.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant Nautilus, kl. 07.00-10.30
 • Udvalgte retter i à la carte-restauranten Aqua Beach, kl. 12.00-15.00
 • Frokost i à la carte-restauranterne The Nine Bistro Pub eller Black Rock Bar & Grill på søsterhotellet Radisson Blu Azuri Resort & Spa, kl. 12.00-15.00. Du modtager en voucher på MUR 700 pr. dag, som du kan bruge som delbetaling i restauranterne
 • Sandwiches og drinks i Aqua Beach Bar, kl. 12.00-17.00
 • Afternoon Tea i Aqua Beach Bar, kl 16.00-17.00
 • Middagsbuffet i restaurant Nautilus, kl. 18.30-22.30
 • Middag i à la carte-restauranten The Deck, kl 19.00-22.30. Du modtager en voucher på MUR 1000 pr. dag, som du kan bruge som delbetaling i restauranterne
 • Middag i à la carte-restauranterne The Nine Bistro Pub, Black Bar & Grill eller Café Giolas, kl 19.00-22.00 på søsterhotellet Radisson Blu Azuri Resort & Spa. Bordreservation er påkrævet. Du modtager en voucher på MUR 1000 pr. dag, som du kan bruge som delbetaling i restauranterne
 • Sodavand, juice, øl og vand i minibaren på værelset. Genopfyldes dagligt
 • Lokale forfriskninger øl, vin og drinks i hotellets barer, kl. 11.00-23.00
 • Udvalgte sportsgrene på land og til vands

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra check-in til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

Velkommen til Paradise Cove Boutique Hotel, et 5-stjernet hotel for gæster over 18 år i feriebyen Anse La Raie på det nordlige Mauritius. Hotellet, som er en del af "Small luxury hotels of the World", ligger på en privat lagune beklædt med palmer. Her kan du slappe af og nyde ferieroen.

Tropical Attitude

Tropical Attitude, på østsiden af Mauritius nær paradisøen Île aux Cerf, er for gæster over 18 år. Her kan du slappe af ved poolområdet med palmer, spise godt på en af hotellets restauranter og nyde bare at være til. Halvpension er inkluderet og ønsker du en ekstra luksuriøs ferie, booker du en villa med privat pool.

Sunrise Attitude

Det rolige voksenhotel Sunrise Attitude ligger på en af Mauritius' fineste strande i Belle Mare, på øens østkyst. Hotellet tager kun imod gæster over 18 år. Her kan du nyde to pools, skøn afslappende spa og god mad på flere restauranter. Slap af på den kridhvide strand eller prøv aktiviteter såsom yoga eller tag ud på havet med hotellets glasbundsbåd.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger lige ved stranden i Balaclava, syd for Grand Baie på Mauritius. Her blandes det moderne med traditionelle elementer og lokalt håndværk blandt frodige haver. Her kan du nyde to poolområder, ti forskellige restauranter og aktiviteter for både store og små.

Lagoon Attitude

Det moderne hotel Lagoon Attitude er perfekt til en afslappende ferie med sol og strand. Hotellet ligger på Mauritius' nordkyst, i strandområdet Anse la Raie, ved siden af en smuk lagune med klart vand. Nyd stranden, infinity-poolen, flere førsteklasses restauranter, beroligende spa og flere aktiviteter. Hotellet tager kun imod gæster over 18 år.

Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude ligger på den nordlige del af paradisøen Mauritius, tæt på den fine strand Bain Boeuf. Omkring poolområdet svajer palmerne, og her venter solrige og hyggelige feriedage, hvor halvpension er inkluderet. Her er en god mulighed for at prøve SUP, snorkling, dykning, kitesurfing og måske endda dybhavsfiskeri!

Friday Attitude

Hvis du bor på Friday Attitude, er det "fredag hele ugen" for dig og din familie eller venner. Det er kun få skridt ned til den bløde og dejlige strand ved Det Indiske Ocean - perfekt til barfodets gåture. Halvpension og en tur til badeparadiset Ile aux Cerfs er inkluderet. All Inclusive kan tilkøbes.

Zilwa Attitude

Zilwa Attitude er sin egen perle på Mauritius paradisiske nordkyst. Her venter gåture på kridhvide strande med palmer, og uden for hotellet ligger fire øer, som du kan vade ud til ved lavvande. Mellem gåturene kan du slappe af ved en af hotellets pools. Hotellet har flere restauranter og halvpension er inkluderet. All Inclusive kan tilkøbes.

Recif Attitude

Recif Attitude ligger direkte på den smukke paradisstrand ved Det Indiske Ocean, hvor solnedgangen er på sit smukkeste. Hotellet er et hotel med en aldersgrænse på 18 år og her er masser af aktiviteter, alt fra barfodets gåture i vandkanten, kajaksejlads og snorkling til bådture med glasbund og dybhavsfiskeri.

Radisson Blu Azuri Resort & Spa

Radisson Blu Azuri Resort & Spa tilbyder den bedste beliggenhed på den kridhvide sandstrand. Her får I en dejlig og afslappende familieferie - midt i paradiset Mauritius. Der er to pools, flere restauranter og barer samt en dejlig spa og mange aktiviteter for alle aldre. Book All Inclusive og få adgang til flere restauranter på søsterhotellet Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa.

LUX* Grand Baie

LUX* Grand Baie er et perfekt valg til din ferie på Mauritius, da hotellet ligger direkte på en smuk paradisstrand i den nordvestlige del af øen. Hotellet er et eksklusivt paradis for dem, der elsker at dyrke motion, og som bekymrer sig om dit velbefindende, da der er både spa og fitnesscenter, for dem, der værdsætter god og sund mad og for dem, der elsker vandsport.

Maritim Resort & Spa Mauritius

Maritime Resort & Spa Mauritius er en stilfuld og dejlig oase mellem bjergene, sukkermarkerne og den fine sandstrand på Mauritius' vestkyst. Her er der et stort udvalg af restauranter og hele familien har både sport og aktiviteter at vælge imellem. Prøv snorkling, tag et dykkercertifikat, træn i det udendørs fitnessområde, spis god mad og slap af med en gåtur på stranden eller læs en bog i solstolen.