Tropical Attitude

Tropical Attitude, på østsiden af Mauritius nær paradisøen Île aux Cerf, er for gæster over 18 år. Her kan du slappe af ved poolområdet med palmer, spise godt på en af hotellets restauranter og nyde bare at være til. Halvpension er inkluderet og ønsker du en ekstra luksuriøs ferie, booker du en villa med privat pool.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-2 personer. 1-værelses villaer med privat pool for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 10 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Tropical Attitude, nær den charmerende fiskerby Trou d'Eau Douc, har et dejligt poolområde med solstole og parasoller. Poolbar.

Hotellet har tre restauranter. Bor Lamer, er en kombineret buffet- og a la carte-restaurant, der byder på både lokale og internationale retter og bruger mange lokale råvarer. Kot Nou serverer krydrede lokale snacks, der tager dine smagsløg med på en rejse på tværs af øen. Hotellet har også en foodtruck, Taba-j, med streetfood fra Mauritius. Der er også mulighed for hummermiddag i sandet i måneskinnet. Bar og en selvbetjent tebar. Efter kl. 18.30 er der dresscode i restauranterne (ingen korte shorts, korte kjoler eller klip-klapper). Reservation kræves i nogle restauranter.

Vil du være aktiv, er der meget at lave på hotellet. Prøv Tai chi, eller hvad med boule, bordtennis eller et brætspil i skyggen af et banyantræ? Der er også muligheder for snorkling, dykning og ture med hotellets glasbundsbåd. Bådture, der er gratis, til paradisøen Île aux Cerf to gange om dagen. Hvis du er vågen om morgenen, må du ikke gå glip af at gå en tur ned til molen og se solen stå op i havet.

Hvis du vil opleve det ægte Mauritius, skal du ikke gå glip af at spise middag med en lokal! Nogle af medarbejderne på hotellet byder dig velkommen hjem til deres familie, hvor I sammen tilbereder en middag, som I så nyder sammen. En oplevelse, som mange tidligere gæster siger, var turens højdepunkt. Inden for rammerne af det, hotellet kalder Otentik Experiences, får du også mulighed for at opleve lokalt kunsthåndværk og musik og deltage i madlavningskurser.

Shows og livemusik om aftenen. Spa med behandlinger mod betaling. Gratis wifi overalt på hotellet. Lokaltrafik.

Måltider

Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) indgår. All Inclusive kan tilkøbes.

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

  • Morgenmadsbuffet, kl. 07.00-10.00
  • Frokostbuffet eller frokost i foodtrucken, kl. 12.30-14.30
  • Middagsbuffet eller middag i a la carte-restauranten Kot Nou, kl. 19.00-22.00
  • Kaffe, te og kager i Taba-J
  • Snacks (om aftenen)
  • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.30
  • 20% rabat på en massage (om dagen mellem kl. 09.00-14.00)
  • Mulighed for at spise morgenmad, frokost eller middag på et af søsterhotellerne på øen (transfer indgår ikke)

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk for gæster at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Værd at vide

  • Tropical Attitude er en del af "Positive Impact", som har til formål at gøre turismen til en positiv kraft for både lokalsamfundet og miljøet. De genplanter mangrove-træer langs kysten, holder miljøtræning for deres personale, støtter lokale håndværkere og musikere og sponsorerer forskellige kulturelle begivenheder.
  • Hotellet giver dig mulighed for at opleve det ægte Mauritius gennem en række aktiviteter, som de kalder Otentik experiences. Læs mere.

Alle hoteller i Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

I byen Anse La Raie på det nordlige Mauritius ligger Paradise Cove Boutique Hotel, et 5-stjernet hotel kun for voksne (+18 år). Hotellet ligger på en privat lagune med palmer, hvor du kan slappe af ved infinity-poolen, nyde skønne behandlinger i hotellets spa eller træne i fitnessrummet eller spille en kamp på tennisbanen. Hotellet har flere restauranter og barer, og en kort køretur væk ligger Grand Bay, hvor der er endnu flere restauranter, strandbarer og butikker.

Sunrise Attitude

Det rolige voksenhotel Sunrise Attitude ligger på en af Mauritius' fineste strande i Belle Mare, på øens østkyst. Hotellet tager kun imod gæster over 18 år. Her kan du nyde to pools, skøn afslappende spa og god mad på flere restauranter. Slap af på den kridhvide strand eller prøv aktiviteter såsom yoga eller tag ud på havet med hotellets glasbundsbåd.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger lige ved stranden i Balaclava, syd for Grand Baie på Mauritius. Her blandes det moderne med traditionelle elementer og lokalt håndværk blandt frodige haver. Her kan du nyde to poolområder, ti forskellige restauranter og aktiviteter for både store og små.

Lagoon Attitude

Det moderne voksenhotel Lagoon Attitude er perfekt til en afslappende ferie med sol og strand. Hotellet ligger på Mauritius' nordkyst, i strandområdet Anse la Raie, ved siden af en smuk lagune med klart vand. Nyd stranden, infinity-poolen, flere førsteklasses restauranter, beroligende spa og flere aktiviteter. Hotellet tager kun imod gæster over 18 år.