Recif Attitude

Recif Attitude ligger direkte på den smukke paradisstrand ved Det Indiske Ocean, hvor solnedgangen er på sit smukkeste. Hotellet er et hotel med en aldersgrænse på 18 år og her er masser af aktiviteter, alt fra barfodets gåture i vandkanten, kajaksejlads og snorkling til bådture med glasbund og dybhavsfiskeri.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Dobbeltværelser - Beach Side for 1-2 personer. Deluxe-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 10 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Recif Attitude ligger på den nordvestlige kyst af paradisøen Mauritius og byder på romantiske solnedgange, svajende palmer, flere restauranter og en infinity-pool med smuk havudsigt. Solstole og parasoller samt pool- og strandhåndklæder er inkluderet.

Recif Attitude har en buffetrestaurant, La Pointe aux Piments, som serverer morgenmad, frokost og middag. À la carte-restauranten Kot Nou, der har åbent om aftenen og serverer lokal mad, og Food trucken Taba-J serverer street food og har åbent i dagtimerne. L´Océan er en fiske- og skaldyrsrestaurant og har åbent om aftenen og her er det ok at dyppe tæerne i sandet. En aften om ugen arrangerer hotellet en grillaften på stranden - bordreservation og mod betaling. I snackbaren La Sirène serveres der snacks fra morgen til sen aften, og her kan du nyde en smuk solnedgang. Hotellet har også to barer, hvoraf den ene er en bar, hvor du kan smage hotellets egne teer med smag af kardemomme-vanilje og passionsfrugt-mango-vanilje. Bordreservation er påkrævet i à la carte-restauranterne. Pæn påklædning - lange bukser (pænere bermuda-shorts accepteres) til mænd under middage.

Der er flere aktiviteter i løbet af dagen såsom kajaksejlads, vandcykler, snorkling, fitnesscenter, bordtennis og yoga. Hvis du vil opdage livet under havoverfladen, arrangerer hotellet ture med en glasbundsbåd. Padi-tilknyttet dykkercenter, katamaran, kitesurfing mod betaling. Hvis du vil prøve dybhavsfiskeri, er dette det rigtige sted. Spa med dampsauna og skønhedsbehandlinger - mod betaling. Aftenunderholdning fire aftener om ugen.

Wifi er inkluderet på offentlige områder. Minimarked (Bulk Shop Corner). Bagageopbevaring med brusere ved sene afgange. Biludlejning. Cirka 10 kilometer til den større by, Grand Baie, hvor der er et større indkøbscenter, tøjbutikker, fiskemarked, barer og restauranter. Busstoppestedet ligger lige uden for hotellet.

Hotellets bæredygtighedsarbejde
Friday Attitude arbejder som alle hoteller i Attitude-kæden aktivt med miljø og bæredygtighed. De kalder deres arbejde "Positive Impact". De genplanter blandt andet mangrover langs kysten, afholder miljøtræning for deres personale, støtter lokale kunsthåndværkere og musikere og sponsorerer forskellige kulturelle arrangementer.

Hotellet giver dig mulighed for at opleve det ægte Mauritius gennem en række aktiviteter, som de kalder Otentik-oplevelser.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag fra en fast menu eller fra buffet)
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i restaurant La Pointe aux Piments, kl. 07.00-10.00
 • Frokost fra buffeten eller fra menuen i restaurant La Pointe aux Piments, kl. 12.00-14.30
 • Frokost i Taba-J foodtrucken, kl. 12.00-15.00
 • Kaffe, te, pandekager og bagværk i Foodtrucken Taba-J, kl. 16.00-18.00
 • Middag fra buffet eller fra fast menu i restaurant La Pointe aux Piments, kl. 19.00-22.00
 • À la carte middag i restaurant Kot Nou, kl. 19.00-22.00
 • Minibar på værelset. Du fylder selv minibaren med udvalgte drinks og snacks i Bulk Shop Corner kl. 08.00-20.00
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer samt udvalgte internationale alkoholiske drikkevarer i alle hotellets barer ad libitum.

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra check-in til afrejse fra hotellet.

Hotel for voksne

 • Klassificering mindst 3 sole
 • Mange tilfredse gæster
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

Velkommen til Paradise Cove Boutique Hotel, et 5-stjernet hotel for gæster over 18 år i feriebyen Anse La Raie på det nordlige Mauritius. Hotellet, som er en del af "Small luxury hotels of the World", ligger på en privat lagune beklædt med palmer. Her kan du slappe af og nyde ferieroen.

Tropical Attitude

Tropical Attitude, på østsiden af Mauritius nær paradisøen Île aux Cerf, er for gæster over 18 år. Her kan du slappe af ved poolområdet med palmer, spise godt på en af hotellets restauranter og nyde bare at være til. Halvpension er inkluderet og ønsker du en ekstra luksuriøs ferie, booker du en villa med privat pool.

Sunrise Attitude

Det rolige voksenhotel Sunrise Attitude ligger på en af Mauritius' fineste strande i Belle Mare, på øens østkyst. Hotellet tager kun imod gæster over 18 år. Her kan du nyde to pools, skøn afslappende spa og god mad på flere restauranter. Slap af på den kridhvide strand eller prøv aktiviteter såsom yoga eller tag ud på havet med hotellets glasbundsbåd.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger lige ved stranden i Balaclava, syd for Grand Baie på Mauritius. Her blandes det moderne med traditionelle elementer og lokalt håndværk blandt frodige haver. Her kan du nyde to poolområder, ti forskellige restauranter og aktiviteter for både store og små.

Lagoon Attitude

Det moderne hotel Lagoon Attitude er perfekt til en afslappende ferie med sol og strand. Hotellet ligger på Mauritius' nordkyst, i strandområdet Anse la Raie, ved siden af en smuk lagune med klart vand. Nyd stranden, infinity-poolen, flere førsteklasses restauranter, beroligende spa og flere aktiviteter. Hotellet tager kun imod gæster over 18 år.

Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude ligger på den nordlige del af paradisøen Mauritius, tæt på den fine strand Bain Boeuf. Omkring poolområdet svajer palmerne, og her venter solrige og hyggelige feriedage, hvor halvpension er inkluderet. Her er en god mulighed for at prøve SUP, snorkling, dykning, kitesurfing og måske endda dybhavsfiskeri!

Friday Attitude

Hvis du bor på Friday Attitude, er det "fredag hele ugen" for dig og din familie eller venner. Det er kun få skridt ned til den bløde og dejlige strand ved Det Indiske Ocean - perfekt til barfodets gåture. Halvpension og en tur til badeparadiset Ile aux Cerfs er inkluderet. All Inclusive kan tilkøbes.

Zilwa Attitude

Zilwa Attitude er sin egen perle på Mauritius paradisiske nordkyst. Her venter gåture på kridhvide strande med palmer, og uden for hotellet ligger fire øer, som du kan vade ud til ved lavvande. Mellem gåturene kan du slappe af ved en af hotellets pools. Hotellet har flere restauranter og halvpension er inkluderet. All Inclusive kan tilkøbes.

Radisson Blu Azuri Resort & Spa

Radisson Blu Azuri Resort & Spa tilbyder den bedste beliggenhed på den kridhvide sandstrand. Her får I en dejlig og afslappende familieferie - midt i paradiset Mauritius. Der er to pools, flere restauranter og barer samt en dejlig spa og mange aktiviteter for alle aldre. Book All Inclusive og få adgang til flere restauranter på søsterhotellet Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa.

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Kun få skridt fra Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa ligger en dejlig sandstrand, der er skabt til dejlige gåture. Her kan du slappe af og bare nyde flere restauranter med god mad, spa til din egen tid og kølende pool. Ønsker du at bo på hotellet, skal du være fyldt 18 år. Halvpension er inkluderet, men du er velkommen til at bestille All Inclusive for flere faciliteter under din ferie på Mauritius.

LUX* Grand Baie

LUX* Grand Baie er et perfekt valg til din ferie på Mauritius, da hotellet ligger direkte på en smuk paradisstrand i den nordvestlige del af øen. Hotellet er et eksklusivt paradis for dem, der elsker at dyrke motion, og som bekymrer sig om dit velbefindende, da der er både spa og fitnesscenter, for dem, der værdsætter god og sund mad og for dem, der elsker vandsport.

Maritim Resort & Spa Mauritius

Maritime Resort & Spa Mauritius er en stilfuld og dejlig oase mellem bjergene, sukkermarkerne og den fine sandstrand på Mauritius' vestkyst. Her er der et stort udvalg af restauranter og hele familien har både sport og aktiviteter at vælge imellem. Prøv snorkling, tag et dykkercertifikat, træn i det udendørs fitnessområde, spis god mad og slap af med en gåtur på stranden eller læs en bog i solstolen.