Radisson Blu Azuri Resort & Spa

Radisson Blu Azuri Resort & Spa tilbyder den bedste beliggenhed på den kridhvide sandstrand. Her får I en dejlig og afslappende familieferie - midt i paradiset Mauritius. Der er to pools, flere restauranter og barer samt en dejlig spa og mange aktiviteter for alle aldre. Book All Inclusive og få adgang til flere restauranter på søsterhotellet Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Deluxe-værelser med udsigt for 2 personer. Deluxe-værelser for 1-3 personer. Junior-suiter for 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 25 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Radisson Blu Azuri Resort & Spa ligger direkte over stranden på Mauritius' nordøstkyst. og har et stort og dejligt poolområde med to store bassiner, hvoraf den ene har en mere lavvandet afdeling til børn. Solstole og parasoller er inkluderet både ved pools og på stranden samt pool- og strandhåndklæder.

Radisson Blu Azuri Resort & Spa har flere restauranter. I buffetrestauranten Le Comptoir spiser du morgenmad, frokost og middag og i à la carte-restauranterne Black Rock Bar & Grill og The Nine Bistro Pub med udsigt over golfbanen kan du spise frokost og middag. Der er også en café om dagen til kaffe og en lille snack eller en let frokost og om aftenen bliver caféen til en italiensk restaurant. Booker du All Inclusive og er over 18 år, får du også adgang til søsterhotellet Radisson Blu Poste Lafayettes restauranter. Hotellet har også tre barer, hvoraf den ene er poolbaren - Cyan Bar.

På hotellet eller i omgivelserne har du en bred vifte af aktiviteter. Spil golf på The Nine - Azuri Golf med ni huller, deltag i yoga-, pilates- eller dansetimer, tag på markedet i Flacq, deltag i madlavningskurser, spil beachvolley eller mediter på stranden - nogle af aktiviteterne er mod betaling. Du kan også prøve SUP, windsurfing, kajak eller deltage i vandgymnastik. I hotellets spa er det gratis at benytte sauna og dampbad, spabehandlinger mod betaling. Fitnessrum. Børneklub drevet af hotellet for børn i alderen 3-11 år med engelsktalende personale. Legeplads.

Gratis wifi på hele hotellet. Minimarked. Strandområde. Trapper og niveauforskelle på og uden for hotellet. Der er omkring 6 km til søsterhotellet Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa, og hotellet tilbyder en gratis hotelbus mellem hotellerne. Cirka 25 km til Port Louis, Mauritius' hovedstad, og lufthavnen er omkring 1 time væk.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Julemiddag (24/12)
 • Nytårsmiddag

Kan tilkøbes:

 • Helpension (morgenmads-, frokost- og middagsbuffet)
 • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmads buffet i restauranten Le Comptoir, kl. 07.00-10.30
 • Frokostbuffet i restauranten Le Comptoir, kl. 12.00-15.00
 • Frokost i à la carte-restauranterne The Nine Bistro Pub eller Black Rock Bar & Grill, kl. 12.00-15.00. Du modtager en værdikupon på MUR 00 pr. dag, som du kan bruge som delbetaling i restauranterne. 350 MUR pr. barn 3-11 år
 • Frokostbuffet eller udvalgte retter i restauranten Aqua Beach på søsterhotellet Radisson Blu Poste Lafayette, kl. 12.00-15.00 Bordreservation og kun for voksne over 18 år
 • Sandwiches og drinks i Cyan Bar, kl. 12.00-17.00
 • Afternoon tea i Cyan Bar, kl. 15.30-16.30
 • Middagsbuffet i restauranten Le Comptoir, kl. 18.30-22.00
 • Middag i à la carte-restauranterne The Nine Bistro Pub, Black Bar & Grill eller Café Giolas, kl. 19.00-22.00. Bordreservation. Du modtager en voucher på MUR 1000 dag, som du kan bruge som delbetaling i restauranterne. 500 MUR pr barn 3-11 år
 • Middag i à la carte-restauranterne Aqua Beach eller The Deck på søsterhotellet Radisson Blu Poste Lafayette, kl. 19.00-22.30 Bordreservation og kun for voksne over 18 år. Du modtager en voucher på MUR 1000 pr. dag, som du kan bruge som delbetaling i restauranterne
 • Sodavand, juice, øl og vand i minibaren på værelset. Genopfyldes dagligt.
 • Lokale drikkevarer, øl, vin og drinks ad libitum i en af hotellets barer, kl. 10.00-23.00.

Ændringer kan forekomme forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder fra check-in til kl. 12.00 på afrejsedagen.

Alle hoteller i Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

Velkommen til Paradise Cove Boutique Hotel, et 5-stjernet hotel for gæster over 18 år i feriebyen Anse La Raie på det nordlige Mauritius. Hotellet, som er en del af "Small luxury hotels of the World", ligger på en privat lagune beklædt med palmer. Her kan du slappe af og nyde ferieroen.

Tropical Attitude

Tropical Attitude, på østsiden af Mauritius nær paradisøen Île aux Cerf, er for gæster over 18 år. Her kan du slappe af ved poolområdet med palmer, spise godt på en af hotellets restauranter og nyde bare at være til. Halvpension er inkluderet og ønsker du en ekstra luksuriøs ferie, booker du en villa med privat pool.

Sunrise Attitude

Det rolige voksenhotel Sunrise Attitude ligger på en af Mauritius' fineste strande i Belle Mare, på øens østkyst. Hotellet tager kun imod gæster over 18 år. Her kan du nyde to pools, skøn afslappende spa og god mad på flere restauranter. Slap af på den kridhvide strand eller prøv aktiviteter såsom yoga eller tag ud på havet med hotellets glasbundsbåd.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger lige ved stranden i Balaclava, syd for Grand Baie på Mauritius. Her blandes det moderne med traditionelle elementer og lokalt håndværk blandt frodige haver. Her kan du nyde to poolområder, ti forskellige restauranter og aktiviteter for både store og små.

Lagoon Attitude

Det moderne hotel Lagoon Attitude er perfekt til en afslappende ferie med sol og strand. Hotellet ligger på Mauritius' nordkyst, i strandområdet Anse la Raie, ved siden af en smuk lagune med klart vand. Nyd stranden, infinity-poolen, flere førsteklasses restauranter, beroligende spa og flere aktiviteter. Hotellet tager kun imod gæster over 18 år.

Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude ligger på den nordlige del af paradisøen Mauritius, tæt på den fine strand Bain Boeuf. Omkring poolområdet svajer palmerne, og her venter solrige og hyggelige feriedage, hvor halvpension er inkluderet. Her er en god mulighed for at prøve SUP, snorkling, dykning, kitesurfing og måske endda dybhavsfiskeri!

Friday Attitude

Hvis du bor på Friday Attitude, er det "fredag hele ugen" for dig og din familie eller venner. Det er kun få skridt ned til den bløde og dejlige strand ved Det Indiske Ocean - perfekt til barfodets gåture. Halvpension og en tur til badeparadiset Ile aux Cerfs er inkluderet. All Inclusive kan tilkøbes.

Zilwa Attitude

Zilwa Attitude er sin egen perle på Mauritius paradisiske nordkyst. Her venter gåture på kridhvide strande med palmer, og uden for hotellet ligger fire øer, som du kan vade ud til ved lavvande. Mellem gåturene kan du slappe af ved en af hotellets pools. Hotellet har flere restauranter og halvpension er inkluderet. All Inclusive kan tilkøbes.

Recif Attitude

Recif Attitude ligger direkte på den smukke paradisstrand ved Det Indiske Ocean, hvor solnedgangen er på sit smukkeste. Hotellet er et hotel med en aldersgrænse på 18 år og her er masser af aktiviteter, alt fra barfodets gåture i vandkanten, kajaksejlads og snorkling til bådture med glasbund og dybhavsfiskeri.

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Kun få skridt fra Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa ligger en dejlig sandstrand, der er skabt til dejlige gåture. Her kan du slappe af og bare nyde flere restauranter med god mad, spa til din egen tid og kølende pool. Ønsker du at bo på hotellet, skal du være fyldt 18 år. Halvpension er inkluderet, men du er velkommen til at bestille All Inclusive for flere faciliteter under din ferie på Mauritius.

LUX* Grand Baie

LUX* Grand Baie er et perfekt valg til din ferie på Mauritius, da hotellet ligger direkte på en smuk paradisstrand i den nordvestlige del af øen. Hotellet er et eksklusivt paradis for dem, der elsker at dyrke motion, og som bekymrer sig om dit velbefindende, da der er både spa og fitnesscenter, for dem, der værdsætter god og sund mad og for dem, der elsker vandsport.

Maritim Resort & Spa Mauritius

Maritime Resort & Spa Mauritius er en stilfuld og dejlig oase mellem bjergene, sukkermarkerne og den fine sandstrand på Mauritius' vestkyst. Her er der et stort udvalg af restauranter og hele familien har både sport og aktiviteter at vælge imellem. Prøv snorkling, tag et dykkercertifikat, træn i det udendørs fitnessområde, spis god mad og slap af med en gåtur på stranden eller læs en bog i solstolen.