Sunrise Attitude

Det rolige voksenhotel Sunrise Attitude ligger på en af Mauritius' fineste strande i Belle Mare, på øens østkyst. Hotellet tager kun imod gæster over 18 år. Her kan du nyde to pools, skøn afslappende spa og god mad på flere restauranter. Slap af på den kridhvide strand eller prøv aktiviteter såsom yoga eller tag ud på havet med hotellets glasbundsbåd.

få rabat på vinterferien

Få book tidligt-rabat på 500,- pr. person til De Kanariske Øer, Madeira, Dubai & Emiraterne, Egypten & Mauritius. Til Thailand får du 1000,- pr. booking. Gælder for rejser med afrejse 1. november 2022 - 31. marts 2023 og kun på nybookinger der foretages i perioden 5.-31. maj 2022. Gælder ikke grupperejser. Rabatten er allerede fratrukket de viste priser. Læs mere her »

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-2 personer. Superior-værelser med delt pool for 1-2 personer. 2-værelses villaer for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

5 ud af 10
Baseret på 1 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Sunrise Attitude består af 14 bygninger i 1-2 etager og er kun for gæster over 18 år.

Ved hotellets poolområde finder du to pools, solstole og parasoller samt en bar. Poolhåndklæder mod depositum. Den dejlige sandstrand ligger omkring 150-250 meter væk, man skal krydse en vej for at komme dertil. Der er også en lille street food-truck, der serverer lokal mad. Strandhåndklæder indgår.

Hotellet har tre restauranter, en buffetrestaurant og to á la carte-restauranter, der serverer tapas og lokale retter med et internationalt twist. Smart casual dresscode gælder, ingen badetøj eller shorts. Nogle gange arrangerer hotellet underholdning såsom liveshows og DJ's.

Hotellet har fitnessrum, yoga, snorkling og en båd med glasbund. Brætspil til at låne. Cykel- og scooterudlejning, golf og ridning mod betaling. I hotellets spa kan du nyde spabehandlinger med lokale, velgørende produkter, hammam og massage (mod betaling). Dykkercenter, kitesurfing, katamarantur mod betaling.

Gratis wifi overalt på hotellet. Vaskeservice. Parkering.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension
 • Julemiddag (24/12) og nytårsmiddag (31/12)

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

All Inclusive

Ved All Inclusive mod tillæg indgår:

 • Morgenmadsbuffet i buffetrestauranten, kl. 07.00-10.00
 • Frokost, kl. 12.00-14.30
 • Middag i restaurant Social House, The Market eller Kot Nou, kl. 18.30-21.30
 • Te og kager, kl. 15.30-17.00
 • Mulighed for at spise morgenmad, frokost eller middag på et af søsterhotellerne på øen (transfer indgår ikke)
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer, kl. 10.00-23.00
 • 20% rabat på en massage mellem kl. 09.00-14.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen,

Værd at vide

 • Vej med lokaltrafik skal krydses for at komme til stranden.
 • Der er ingen elevator på hotellet.
 • Hotellet er Travel Life Gold certificeret og er en del af "Positive Impact" projektet og arbejder meget med det lokale miljø og bæredygtighed. De genplanter mangrove-træer langs kysten, holder miljøtræning for deres personale, støtter lokale håndværkere og musikere og sponsorerer forskellige kulturelle begivenheder.
 • Hotellet giver dig mulighed for at opleve det ægte Mauritius gennem en række aktiviteter, som de kalder Otentik experiences. Læs mere.

Alle hoteller i Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

I byen Anse La Raie på det nordlige Mauritius ligger Paradise Cove Boutique Hotel, et 5-stjernet hotel kun for gæster over 18 år. Hotellet ligger på en privat lagune med palmer, hvor du kan slappe af ved infinity-poolen, nyde skønne behandlinger i hotellets spa eller træne i fitnessrummet eller spille en kamp på tennisbanen. Hotellet har flere restauranter og barer, og en kort køretur væk ligger Grand Bay, hvor der er endnu flere restauranter, strandbarer og butikker.

Tropical Attitude

Tropical Attitude, på østsiden af Mauritius nær paradisøen Île aux Cerf, er for gæster over 18 år. Her kan du slappe af ved poolområdet med palmer, spise godt på en af hotellets restauranter og nyde bare at være til. Halvpension er inkluderet og ønsker du en ekstra luksuriøs ferie, booker du en villa med privat pool.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger lige ved stranden i Balaclava, syd for Grand Baie på Mauritius. Her blandes det moderne med traditionelle elementer og lokalt håndværk blandt frodige haver. Her kan du nyde to poolområder, ti forskellige restauranter og aktiviteter for både store og små.

Lagoon Attitude

Det moderne hotel Lagoon Attitude er perfekt til en afslappende ferie med sol og strand. Hotellet ligger på Mauritius' nordkyst, i strandområdet Anse la Raie, ved siden af en smuk lagune med klart vand. Nyd stranden, infinity-poolen, flere førsteklasses restauranter, beroligende spa og flere aktiviteter. Hotellet tager kun imod gæster over 18 år.