Sunrise Attitude

Det rolige voksenhotel Sunrise Attitude ligger på en af Mauritius' fineste strande i Belle Mare, på øens østkyst. Hotellet tager kun imod gæster over 18 år. Her kan du nyde to pools, skøn afslappende spa og god mad på flere restauranter. Slap af på den kridhvide strand eller prøv aktiviteter såsom yoga eller tag ud på havet med hotellets glasbundsbåd.

Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-2 personer. Superior-værelser med delt pool for 1-2 personer. 2-værelses villaer for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 200 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ved hotellets poolområde finder du to pools, solstole og parasoller samt en bar. En af poolerne er opvarmet til 22 grader om vinteren. Pooltemperaturen kan dog falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Poolhåndklæder mod depositum. Den dejlige sandstrand ligger omkring 150-250 meter væk, man skal krydse en vej for at komme dertil. Der er også en lille street food-truck, der serverer lokal mad. Strandhåndklæder indgår.

Hotellet har tre restauranter, en buffetrestaurant og to á la carte-restauranter, der serverer tapas og lokale retter med et internationalt twist. Smart casual dresscode gælder, ingen badetøj eller shorts. Nogle gange arrangerer hotellet underholdning såsom liveshows og DJ's.

Hotellet har fitnessrum, yoga, snorkling og en båd med glasbund. Brætspil til at låne. Cykel- og scooterudlejning, golf og ridning mod betaling. I hotellets spa kan du nyde spabehandlinger med lokale, velgørende produkter, hammam og massage (mod betaling). Dykkercenter, kitesurfing, katamarantur mod betaling.

Gratis wifi overalt på hotellet. Sunrise Attitude består af 14 bygninger i 1-2 etager.

Hotellets bæredygtighedsarbejde
Sunrise Attitude arbejder som alle hoteller i Attitude-kæden aktivt med miljø og bæredygtighed. De kalder deres arbejde "Positive Impact". De genplanter blandt andet mangrover langs kysten, afholder miljøtræning for deres personale, støtter lokale kunsthåndværkere og musikere og sponsorerer forskellige kulturelle arrangementer.

Måltider

Indgår:

 • Halvpension
 • Julemiddag (24/12)
  Nytårsmiddag (31/12)

Kan tilkøbes:

 • All Inclusive

All Inclusive

Ved tilkøb af All Inclusive indgår:

 • Morgenmadsbuffet i buffetrestauranten The Market, kl. 07.00-10.00
 • Frokost i buffetrestauranten The Market, kl. 12.00-14.30
 • Frokost i a la carte-restauranten The Social House, kl. 12.30-14.30
 • Frokost i Food Truck Taba J, kl. 12.-15.00
 • Frokost fra menu i Papaya Bar, kl. 12.39-14.30
 • Middag i buffetrestauranten The Market, kl. 19.00-22.00
 • Middag i a la carte-restauranten The Social House, kl. 18.30-21.30
 • Middag i a la carte-restauranten Kot Nou, kl. 19.00-22.00
 • Snacks og drikkevarer i Bulk Shop Corner, kl. 08.00-23.00
 • Mulighed for at spise morgenmad, frokost eller middag i en af søsterhotellet restauranter. Transport mellem hotellerne indgår ikke
 • Picnickurv- skal bestilles dagen før
 • Forfriskninger, øl, vin og lokale drikkevarer ad libitum, kl. 10.00-23.00
 • 20% rabat på en massage mellem kl. 09.00-14.00. Gælder ved ophold på minimum 5 nætter

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder til kl. 12.00 på afrejsedagen,

Værd at vide

 • Vej med lokaltrafik skal krydses for at komme til stranden.
 • Der er ingen elevator på hotellet.

Alle hoteller i Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

Velkommen til Paradise Cove Boutique Hotel, et 5-stjernet hotel for gæster over 18 år i feriebyen Anse La Raie på det nordlige Mauritius. Hotellet, som er en del af "Small luxury hotels of the World", ligger på en privat lagune beklædt med palmer. Her kan du slappe af og nyde ferieroen.

Tropical Attitude

Tropical Attitude, på østsiden af Mauritius nær paradisøen Île aux Cerf, er for gæster over 18 år. Her kan du slappe af ved poolområdet med palmer, spise godt på en af hotellets restauranter og nyde bare at være til. Halvpension er inkluderet og ønsker du en ekstra luksuriøs ferie, booker du en villa med privat pool.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger lige ved stranden i Balaclava, syd for Grand Baie på Mauritius. Her blandes det moderne med traditionelle elementer og lokalt håndværk blandt frodige haver. Her kan du nyde to poolområder, ti forskellige restauranter og aktiviteter for både store og små.

Lagoon Attitude

Det moderne hotel Lagoon Attitude er perfekt til en afslappende ferie med sol og strand. Hotellet ligger på Mauritius' nordkyst, i strandområdet Anse la Raie, ved siden af en smuk lagune med klart vand. Nyd stranden, infinity-poolen, flere førsteklasses restauranter, beroligende spa og flere aktiviteter. Hotellet tager kun imod gæster over 18 år.

Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude ligger på den nordlige del af paradisøen Mauritius, tæt på den fine strand Bain Boeuf. Omkring poolområdet svajer palmerne, og her venter solrige og hyggelige feriedage, hvor halvpension er inkluderet. Her er en god mulighed for at prøve SUP, snorkling, dykning, kitesurfing og måske endda dybhavsfiskeri!

Friday Attitude

Hvis du bor på Friday Attitude, er det "fredag hele ugen" for dig og din familie eller venner. Det er kun få skridt ned til den bløde og dejlige strand ved Det Indiske Ocean - perfekt til barfodets gåture. Halvpension og en tur til badeparadiset Ile aux Cerfs er inkluderet. All Inclusive kan tilkøbes.

Zilwa Attitude

Zilwa Attitude er sin egen perle på Mauritius paradisiske nordkyst. Her venter gåture på kridhvide strande med palmer, og uden for hotellet ligger fire øer, som du kan vade ud til ved lavvande. Mellem gåturene kan du slappe af ved en af hotellets pools. Hotellet har flere restauranter og halvpension er inkluderet. All Inclusive kan tilkøbes.

Recif Attitude

Recif Attitude ligger direkte på den smukke paradisstrand ved Det Indiske Ocean, hvor solnedgangen er på sit smukkeste. Hotellet er et hotel med en aldersgrænse på 18 år og her er masser af aktiviteter, alt fra barfodets gåture i vandkanten, kajaksejlads og snorkling til bådture med glasbund og dybhavsfiskeri.

Radisson Blu Azuri Resort & Spa

Radisson Blu Azuri Resort & Spa tilbyder den bedste beliggenhed på den kridhvide sandstrand. Her får I en dejlig og afslappende familieferie - midt i paradiset Mauritius. Der er to pools, flere restauranter og barer samt en dejlig spa og mange aktiviteter for alle aldre. Book All Inclusive og få adgang til flere restauranter på søsterhotellet Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa.

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Kun få skridt fra Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa ligger en dejlig sandstrand, der er skabt til dejlige gåture. Her kan du slappe af og bare nyde flere restauranter med god mad, spa til din egen tid og kølende pool. Ønsker du at bo på hotellet, skal du være fyldt 18 år. Halvpension er inkluderet, men du er velkommen til at bestille All Inclusive for flere faciliteter under din ferie på Mauritius.

LUX* Grand Baie

LUX* Grand Baie er et perfekt valg til din ferie på Mauritius, da hotellet ligger direkte på en smuk paradisstrand i den nordvestlige del af øen. Hotellet er et eksklusivt paradis for dem, der elsker at dyrke motion, og som bekymrer sig om dit velbefindende, da der er både spa og fitnesscenter, for dem, der værdsætter god og sund mad og for dem, der elsker vandsport.

Maritim Resort & Spa Mauritius

Maritime Resort & Spa Mauritius er en stilfuld og dejlig oase mellem bjergene, sukkermarkerne og den fine sandstrand på Mauritius' vestkyst. Her er der et stort udvalg af restauranter og hele familien har både sport og aktiviteter at vælge imellem. Prøv snorkling, tag et dykkercertifikat, træn i det udendørs fitnessområde, spis god mad og slap af med en gåtur på stranden eller læs en bog i solstolen.